- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.301
Biliyorum canım güziyiDert dinleyen cözüm bulan bi kadın var ya gercek adı degıl de takma adı o eşim bana ondansın diyo
Bekleyelim bakalım güzel olur insAllahBakım burda yazan birinin ovulasyon adete yakın nası cıkmış bi önceki gün test yapmıs negatif cıkmıs hcg 1 gün sonra pozitif cıkmıs ama lh testleri pik olcak gibi sımdı de bu takıldı beynime
Nasip bu işler bazen diyorum ama cok bilmek de iyi degıl ama bazen diyorum ki iyi ki biliyorum yani bazı seyleri de ama nasip canım Rabbim ne zaman dilerse o zaman olcak elimizden ne gelir yani senelerce bekleyenler var daha 4 ay ne ki bi de evladım var inan baktıkça şükür ediyo insanBiliyorum canım güziyikelin ilaci olsa kendi kafasına sürer derler o hesap
Aynnen öyle canım pozitif düşün ki güzel olsun sen olumsuz dusunursen inan çekersin negatif hayat güzel yaşamaya değer de saglikda olsun zaten aman ne hosşşNasip bu işler bazen diyorum ama cok bilmek de iyi degıl ama bazen diyorum ki iyi ki biliyorum yani bazı seyleri de ama nasip canım Rabbim ne zaman dilerse o zaman olcak elimizden ne gelir yani senelerce bekleyenler var daha 4 ay ne ki bi de evladım var inan baktıkça şükür ediyo insan
İyi geceler canımHadi kızlar ben kaçar iyi geceler
Canını sıkma canım öbür ay olur elbet nasip olacaktırAdet oldum yine olmadı
Her yer aynı herhalde valla cok soğuk Allah dışarda kalanların yardımcısı olsunGünaydın kızlar. Hava buzzz -11 görüyoruz bu hafta
Her yer aynı herhalde valla cok soğuk Allah dışarda kalanların yardımcısı olsun
Canım benim olcaktır elbet vakti saati var inan ki neler var cok sukur sağlıklıyız diyip devam edeceksinkızlar bu ay böyle bi umutlanmıştım. programa göre 5 gün gecikme yaşamıştım birde kasık ağrılarım falan oluyordu öncesinde de . acaba diyordum. bi test alıp yapayım dedim negatif çıktı. test yaptığım akşam regl oldum çok üzüldüm ve çok ağladımbaşkalarına kızardım neden ağlıyosun rabbim nasip eder bir gün elbet diye şimdi kendi başıma geldi. gerçekten insan başına gelmeyince anlamıyormuş
Uzulme canim gecen ayda bana oyle oldu bi hafta kadar gecikti kesin oldu dedim ama sonra adet oldum kac gun uzuntuyu atamadim ustumden ama Allah verecegi zamani bilir strese girersek kendi kendimize geciktiriyoruz bu seferkızlar bu ay böyle bi umutlanmıştım. programa göre 5 gün gecikme yaşamıştım birde kasık ağrılarım falan oluyordu öncesinde de . acaba diyordum. bi test alıp yapayım dedim negatif çıktı. test yaptığım akşam regl oldum çok üzüldüm ve çok ağladımbaşkalarına kızardım neden ağlıyosun rabbim nasip eder bir gün elbet diye şimdi kendi başıma geldi. gerçekten insan başına gelmeyince anlamıyormuş
çok doğru söylüyosun. benim yaşım 40. o yüzden biraz daha fazla stres oluyorum ama dediğin gibi Allah vereceği zamanı bilir. en güzeli ona bırakmakUzulme canim gecen ayda bana oyle oldu bi hafta kadar gecikti kesin oldu dedim ama sonra adet oldum kac gun uzuntuyu atamadim ustumden ama Allah verecegi zamani bilir strese girersek kendi kendimize geciktiriyoruz bu sefer
doğru söylüyorsun canım. sadece işte yaştan dolayı sıkıntı yapıyorum ama rabbim ol derse olur buna da inanıyorum . sağol canım benimCanım benim olcaktır elbet vakti saati var inan ki neler var cok sukur sağlıklıyız diyip devam edeceksinüzülme