- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.221
Öle yapım canım aynen saol ss aldım saol canikomFsh lh tsh prolaktın estrediol progesteron t3 T4 desen ki ben hormon baktırmak istiyorum adetin 2 günü 3 günü gel der
İşten güçten çocuktan fırsat bulup bakamıyorum
Ben sevmiyorum bu havalrı yaa sevenlere hayret ediyom mutfaga gidemiyomGünaydın kizlarrr bu arada hava buz ama güzel ben böyle havaları seviyorummmmmmm
Canım bat ne zmn koyu baya inşallah tuttu bebekHemen bi tane daha yaptım bekliyorum suan ya ikinci kez yumurtlayacam yada bebişim tuttu öyle hissediyorum insallah dinimiz amin
kimse yok muu
kimse yok muu
Ayyy seviyorum ya ne bilim hatta şöyle az az kar yağsa yagmiyorkiBen sevmiyorum bu havalrı yaa sevenlere hayret ediyom mutfaga gidemiyom
Yok canım görmedim sağolssın canı im Allah sizede nasip etsin inşallahAyyy seviyorum ya ne bilim hatta şöyle az az kar yağsa yagmiyorkisonrasında istiklalde gezsem baştan sona kar taneleri suratıma vursaaaaa aldırmadan yürümek ayyy özledim ya yağacak dediler yağmadı ama hayırlısı csnim
Bu arada hayırlı olsun canım bebişin dün yazdım ama görmedin sanırım rabbim sağlıkla tamamını erdirsin bizede dua et
Arada bak canım özletme kendini ben unutmuyorum hiç biriniziİşten güçten çocuktan fırsat bulup bakamıyorum
İnsallah olmustur canım benimCanım bat ne zmn koyu baya inşallah tuttu bebek
İnsallah olmustur canım benim27 Ocak önümüzdeki hafta bi gecse insallah 3 gün sonra bi daha yapcam bakalım ovulasyon nasıl olcak ne olur ne olmaz yarın eşim gelsin yine yapalım bari
yap yap dene yinede canım inşallah ne kalmış şurda o gün ben kalp atısı dinlemeye gitçem ay inşallah tutmuş bence senn benmde öyleydi hatıtlarsanİnsallah olmustur canım benim27 Ocak önümüzdeki hafta bi gecse insallah 3 gün sonra bi daha yapcam bakalım ovulasyon nasıl olcak ne olur ne olmaz yarın eşim gelsin yine yapalım bari
Bi güzel uyumuşuz oğlumla dinlenmişim
Benm başladı ama başım dönnce oluyo iki gündür baş dönmm baya var hemen uzanıyom yattığım gibi uykuya dalıyorum iki üç saatt aralıksz yemek de hiç yiysm gelmiyo bulantım var diye inş geçer gider
Yumurtlama değişkenlik gösteriyor diyorlar ama 5 günde arası olmaz sanırım canım bence daha olmamış pik zaten ama yakın kendimden örnek verim 1 kere kullandım 13. Pik olmuştu bu ay 2. Kullanmam gene 13. Gün pik bende mesela senin de regl dönemin abarti degismiyorsa bence daha var pik görmene derim ben ama işin uzmanıKızlar iyi akşamlar. Ben Bugün yine beyaz akıntı gördüm baya yoğun. Ovü test yapmıyorum normalde bu ay ama bi yaptım dedim sonuç bu. Değerlendirdik zaten ama sizce pik olacak mi yoksa olmuş geçmiş mi. Geçen ay 17. Gün yumurtlamıştım şuan 12. Gündeyim
Bende öyle düşündüm ama beyaz yoğun bir alıntım varYumurtlama değişkenlik gösteriyor diyorlar ama 5 günde arası olmaz sanırım canım bence daha olmamış pik zaten ama yakın kendimden örnek verim 1 kere kullandım 13. Pik olmuştu bu ay 2. Kullanmam gene 13. Gün pik bende mesela senin de regl dönemin abarti degismiyorsa bence daha var pik görmene derim ben ama işin uzmanıOKYANUS302 E Emine1990 ne derler bilemem buyurun sevgili arkilerim
Ona bir şey diyemem bende olmaz yumurtlama zamanıBende öyle düşündüm ama beyaz yoğun bir alıntım var
İnsallah oda gececek gözlerin doku dolu cıkacaksın güçlü kalp atışlarını duyunca minik mercimeğinin oğlumu hatırlıyorum ağla ağla mutluluktan karnımı tuta tuta eve geldim ikinci kalbim demiştim o duygu pahabiçilemezyap yap dene yinede canım inşallah ne kalmış şurda o gün ben kalp atısı dinlemeye gitçem ay inşallah tutmuş bence senn benmde öyleydi hatıtlarsan
Mis gibi kokusunu alıyosun minik elleriyle sana sarılıyo sıkı sıkı tuvalete kalkamıyom yanından koku gitti mi gözler açılıyo oda çok güzel özel bi duygu insallah cok sürmez gecer aç kalma mutlaka ye yumurtanı sütünü sabah cevizini eksik etmeBenm başladı ama başım dönnce oluyo iki gündür baş dönmm baya var hemen uzanıyom yattığım gibi uykuya dalıyorum iki üç saatt aralıksz yemek de hiç yiysm gelmiyo bulantım var diye inş geçer gider
Çocugunla uyku daha tatlıdır bilmiyorum ama eminm öyledir
Bilmiyorum ki canım degıskenlik gosteriyo yumurtlama her ay aynı zaman olmaz ki bu ay benim 11 gün oldu gecen ay 15 16 ondan once 12 13 bi sefer tam 14 oldu her ay degısıyo senin de istina olmusKızlar iyi akşamlar. Ben Bugün yine beyaz akıntı gördüm baya yoğun. Ovü test yapmıyorum normalde bu ay ama bi yaptım dedim sonuç bu. Değerlendirdik zaten ama sizce pik olacak mi yoksa olmuş geçmiş mi. Geçen ay 17. Gün yumurtlamıştım şuan 12. Gündeyim
Aynen canım sanirim bana denk geldi ikidir kullanıyorum zaten oda aynı günlere denk geldiİnsallah oda gececek gözlerin doku dolu cıkacaksın güçlü kalp atışlarını duyunca minik mercimeğinin oğlumu hatırlıyorum ağla ağla mutluluktan karnımı tuta tuta eve geldim ikinci kalbim demiştim o duygu pahabiçilemez
Mis gibi kokusunu alıyosun minik elleriyle sana sarılıyo sıkı sıkı tuvalete kalkamıyom yanından koku gitti mi gözler açılıyo oda çok güzel özel bi duygu insallah cok sürmez gecer aç kalma mutlaka ye yumurtanı sütünü sabah cevizini eksik etmehatırlıyorum hatırlamaz mıyım ikisinde de oldu senin ovulasyon piki insallah tutmustur benim de bide uyku basması oluyo insallah tek dileğim olması canım
Bilmiyorum ki canım degıskenlik gosteriyo yumurtlama her ay aynı zaman olmaz ki bu ay benim 11 gün oldu gecen ay 15 16 ondan once 12 13 bi sefer tam 14 oldu her ay degısıyo senin de istina olmusesarp nadir denk gelir genel hep aynı gün olmaz denk gelmiş buyumesi yumurtanın mekapcıgım degerlendırıyosan sürekli yapmıyosan ovulasyon yapma içine kusku dusurme bu arafa yumurtlaman oldugunu sanmıyorum 17 gün yumurtladıgın için 15 19 günleri arası olur diyorum