Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar burda neden olmuyor ki sizce
Bizzat deneyimlediğim için inanmıyorum canım mavissin de pik olcak gibi koyu cıkmıstı 35kvk öyle ikinci kez oda görmüştü ben oglumda 5 gün erken ögrendim erken yumurtlamstım burda bi cok kısı koyu ovulasyondan sonra gebelik yapıp gordu ben izledim bunu minnakkurabiyeler ama belli oluyo artık herkes deniyo burda da önce bu kadar bilinmiyordu

Bizzat deneyimlediğim için inanmıyorum canım mavissin de pik olcak gibi koyu cıkmıstı 35kvk öyle ikinci kez oda görmüştü ben oglumda 5 gün erken ögrendim erken yumurtlamstım burda bi cok kısı koyu ovulasyondan sonra gebelik yapıp gordu ben izledim bunu minnakkurabiyeler ama belli oluyo artık herkes deniyo burda da önce bu kadar bilinmiyordu
Analdim canikom tamam takip ediyorum ya karşıma çıkınca sorayım sen anlıyorsun ya 😉 fikrin nedir dedim

Analdim canikom tamam takip ediyorum ya karşıma çıkınca sorayım sen anlıyorsun ya 😉 fikrin nedir dedim
İyi yaptın biri daha atmış kadın hamile ovulasyon koyu cıkmamıs gebelik koyu cıkmıs ama gordugum ve deneyimlediğim hatta maviss_34 maviss_34 yakın zaman adet günü yaptı kopkoyu cıktı beta arttığı için

İyi yaptın biri daha atmış kadın hamile ovulasyon koyu cıkmamıs gebelik koyu cıkmıs ama gordugum ve deneyimlediğim hatta maviss_34 maviss_34 yakın zaman adet günü yaptı kopkoyu cıktı beta arttığı için
Ovulasyon canim regl günüm de😊 esarp esarp

Eklentiler

• 20220114_121643.jpg
    20220114_121643.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 10
Aynen resmen pik gibi canım aceba o strip test ya ondan da olabilir belki yani
Ne bilim canım hepsi ayrı işte ama labaquik gosteriyo mavisin de labaquik benim oglum da kullandığım da labaquik di göstermiyo deseler de deneyimledik artık biliyoruz 35 KVK da oldu oda yaptı hem kınyasal geçırdigınde yakaladı oda demi 35kvk 35kvk örnek burda bol 🥰

Kasık ağrim var benim korkuyorum artık ağrıdan falan ama var yani adet olcak mışım gibi kendime sıcak su torbası yapcam sımdı ayaklarıma koycam belime koyarım azıcık

X