- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.201
Aminnnnn inşallah canimRabbim nasip etsin inşallahhepimiz mutlu haberi alırız bu ay amin
34 gün de gorse bile 17 gün yumurtlama olmalı ortalama cidden geç yumurtluyoCanım 20. Günlerde pik görmen normal ozamn
Fsh a bakıyolar diye biliyorum lh ile birlikteBu arada pko hangi testte belli oluyordu?
Nette Boyle yazıyo ama bilemiycem yine gecen ay da 20 si yumurtladım dıyınce bugun de 21 gün olunca genelde pko olanların yumurtlamaları 20 21 gün mutlaka degerlendirin derler tabi ki doktor degılım bilemiycem o kadar ama geç yumurtluyosun onu demek istedimAdetim 30 -34 gün arayla oluyor genelde
5 inde bundan bir tık açık canım zaten bugün değerlendircez akşama bile iyice pik olabilir diye düşünüyorum bu sefer gerçekten koyu 5 gibi değilCanım bunlar pik oluyooo illla çok aşırı kırmızı olacak değil . Senin 5indeki testinde böyleydi ddgilmi
Akşam bile pik olabilir dimiBence yarın direk pik canım bu test
Nette Boyle yazıyo ama bilemiycem yine gecen ay da 20 si yumurtladım dıyınce bugun de 21 gün olunca genelde pko olanların yumurtlamaları 20 21 gün mutlaka degerlendirin derler tabi ki doktor degılım bilemiycem o kadar ama geç yumurtluyosun onu demek istedim
Kuzum attığım gibi sonuçlar doktor inceledi anormal bişiy yok dedi ama inşFsh a bakıyolar diye biliyorum lh ile birlikte
Aksam bi daha yap canım aynen koyu baya yarına kalmaz tahmin ediyorumAkşam bile pik olabilir dimitekrar yapcam akşam test dün baya incir muz yedim ama akıntı yok ilginç böyle yumurtlama olur mu
Ne zaman yaptırmıstın canın oda önemli 3 ve üstü diyo ama ne zaman yaptırdığın da önemli yumurtalama zamanı mı önce miKuzum attığım gibi sonuçlar doktor inceledi anormal bişiy yok dedi ama inş
Olur bendede hiç akıntı yok hemde hiç ama pik oldu çatladı dünden bu güneAkşam bile pik olabilir dimitekrar yapcam akşam test dün baya incir muz yedim ama akıntı yok ilginç böyle yumurtlama olur mu
Bu testler ne canim ya benden neden almadı bunlari genel kontrole gittim sadece. TsH var içinde ay ne garip doktorlar var ya ben nerden bilim böle testleri yaaaaa zaten kan alınıyor neden istemez ki bunları da çıksın aradan
Olur bendede hiç akıntı yok hemde hiç ama pik oldu çatladı dünden bu güne
Adetin 3 günü gidip baktırmalısın hormon testi canım sana tek tsh istemişBu testler ne canim ya benden neden almadı bunlari genel kontrole gittim sadece. TsH var içinde ay ne garip doktorlar var ya ben nerden bilim böle testleri yaaaaa zaten kan alınıyor neden istemez ki bunları da çıksın aradan
Bu testler ne canim ya benden neden almadı bunlari genel kontrole gittim sadece. TsH var içinde ay ne garip doktorlar var ya ben nerden bilim böle testleri yaaaaa zaten kan alınıyor neden istemez ki bunları da çıksın aradan
Ozaman (kasım)daha yumurtlama testi yapmıyordum sanırım yumurtlama zamanı değil diye hatırlıyorum emin değilim canımAksam bi daha yap canım aynen koyu baya yarına kalmaz tahmin ediyorum
Ne zaman yaptırmıstın canın oda önemli 3 ve üstü diyo ama ne zaman yaptırdığın da önemli yumurtalama zamanı mı önce mi
Abartı bi yükseklik yok ama insallah denk gelir ve gebelik olur canımOzaman (kasım)daha yumurtlama testi yapmıyordum sanırım yumurtlama zamanı değil diye hatırlıyorum emin değilim canım
İnş canım aminAbartı bi yükseklik yok ama insallah denk gelir ve gebelik olur canım
Şu sonuçlarımi gösterim hafta içi öle yapim BarımAdetin 3 günü gidip baktırmalısın hormon testi canım sana tek tsh istemiş