Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetim 30 -34 gün arayla oluyor genelde
Nette Boyle yazıyo ama bilemiycem yine gecen ay da 20 si yumurtladım dıyınce bugun de 21 gün olunca genelde pko olanların yumurtlamaları 20 21 gün mutlaka degerlendirin derler tabi ki doktor degılım bilemiycem o kadar ama geç yumurtluyosun onu demek istedim

Eklentiler

• IMG_20220116_123927.jpg
    IMG_20220116_123927.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 22
Akşam bile pik olabilir dimi 🤗 tekrar yapcam akşam test dün baya incir muz yedim ama akıntı yok ilginç böyle yumurtlama olur mu😁
Aksam bi daha yap canım aynen koyu baya yarına kalmaz tahmin ediyorum
Kuzum attığım gibi sonuçlar doktor inceledi anormal bişiy yok dedi ama inş 🤲☺️
Ne zaman yaptırmıstın canın oda önemli 3 ve üstü diyo ama ne zaman yaptırdığın da önemli yumurtalama zamanı mı önce mi

• Foleküller faz sırasında 3,1 ile 7,9 mlU aralığında olması gerekir.
  • Ovulasyon fazı sırasında 2,3 ile 18,5 mlU aralığında olmalıdır.
  • Luteal faz sırasında 1,4 ile 5,5 mlU aralığında olmalıdır. Bir yerde de 3 ve üstü diyo varsa da hafif vardır döngünü cok etkilemiyo anladığım kadarıyla ileri pko olanlar hem gec yumurtluyo hem ona baglı adet düzensizliği oluyo canım yablıs anlamada beni zaten doktor demiş yok diye ben yine de sordum oyle YesilErik20 YesilErik20

İlla akıntı olcak diye bi sey yokki herkesin bünyesi farklı benim 20 li yaslarda oluyodu bariz görüyordum yani file gittiğimde afedersin sarkıyodu bi karış ama sımdı gormuyorum akıntı falan
Olur bendede hiç akıntı yok hemde hiç ama pik oldu çatladı dünden bu güne 😂😂

Bu testler ne canim ya benden neden almadı bunlari genel kontrole gittim sadece. TsH var içinde ay ne garip doktorlar var ya ben nerden bilim böle testleri yaaaaa zaten kan alınıyor neden istemez ki bunları da çıksın aradan
Adetin 3 günü gidip baktırmalısın hormon testi canım sana tek tsh istemiş

Fsh lh tsh prolaktın estrediol progesteron t3 T4 desen ki ben hormon baktırmak istiyorum adetin 2 günü 3 günü gel der
Bu testler ne canim ya benden neden almadı bunlari genel kontrole gittim sadece. TsH var içinde ay ne garip doktorlar var ya ben nerden bilim böle testleri yaaaaa zaten kan alınıyor neden istemez ki bunları da çıksın aradan

Aksam bi daha yap canım aynen koyu baya yarına kalmaz tahmin ediyorum

Ne zaman yaptırmıstın canın oda önemli 3 ve üstü diyo ama ne zaman yaptırdığın da önemli yumurtalama zamanı mı önce mi
Ozaman (kasım)daha yumurtlama testi yapmıyordum sanırım yumurtlama zamanı değil diye hatırlıyorum emin değilim canım

X