- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.241
Bizzat deneyimlediğim için inanmıyorum canım mavissin de pik olcak gibi koyu cıkmıstı 35kvk öyle ikinci kez oda görmüştü ben oglumda 5 gün erken ögrendim erken yumurtlamstım burda bi cok kısı koyu ovulasyondan sonra gebelik yapıp gordu ben izledim bunu minnakkurabiyeler ama belli oluyo artık herkes deniyo burda da önce bu kadar bilinmiyorduLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Kızlar burda neden olmuyor ki sizce
Analdim canikom tamam takip ediyorum ya karşıma çıkınca sorayım sen anlıyorsun yaBizzat deneyimlediğim için inanmıyorum canım mavissin de pik olcak gibi koyu cıkmıstı 35kvk öyle ikinci kez oda görmüştü ben oglumda 5 gün erken ögrendim erken yumurtlamstım burda bi cok kısı koyu ovulasyondan sonra gebelik yapıp gordu ben izledim bunu minnakkurabiyeler ama belli oluyo artık herkes deniyo burda da önce bu kadar bilinmiyordu
İyi yaptın biri daha atmış kadın hamile ovulasyon koyu cıkmamıs gebelik koyu cıkmıs ama gordugum ve deneyimlediğim hattaAnaldim canikom tamam takip ediyorum ya karşıma çıkınca sorayım sen anlıyorsun yafikrin nedir dedim
Tesekkur ederim canım benim
Aynen resmen pik gibi canım aceba o strip test ya ondan da olabilir belki yaniTesekkur ederim canım benimyani yalan gostermez kısmı bal gibi de gosteriyo
Ne bilim canım hepsi ayrı işte ama labaquik gosteriyo mavisin de labaquik benim oglum da kullandığım da labaquik di göstermiyo deseler de deneyimledik artık biliyoruz 35 KVK da oldu oda yaptı hem kınyasal geçırdigınde yakaladı oda demiAynen resmen pik gibi canım aceba o strip test ya ondan da olabilir belki yani
Evet bende sizinle deneyimlemis oldumHakikaten pik yani
Çay kahve TV canım sen ne yaptınNe kadar sessizsiniz hanımlar ne yapıyorsunuz
Heyecanla survivor izliyorum canim sen napiyosunNe kadar sessizsiniz hanımlar ne yapıyorsunuz
5 inde bundan bir tık açık canım zaten bugün değerlendircez akşama bile iyice pik olabilir diye düşünüyorum bu sefer gerçekten koyu 5 gibi değil
Daha yeni geldik eve dinleniyoruzz. Siz naptinizNe kadar sessizsiniz hanımlar ne yapıyorsunuz
Oh mis benim canım sıkıldı eşim de yokÇay kahve TV canım sen ne yaptın
Ben bakmıyorum ona tosun paşa izledim oyle sıcak su torbası koydum ayaklarıma yattım ogluma sarılıpHeyecanla survivor izliyorum canim sen napiyosun
İyi olmus biz evdeydik gün boyu esım de yok oglumla uyuduk gunduz simdide sıcak su torbası koydum ayaklarıma yattım onla bakınıyorum oyleDaha yeni geldik eve dinleniyoruzz. Siz naptiniz
Geçmiş olsun canimm. Merakle bekloyoz seni ikinci yumurtami gebelikmo diyeİyi olmus biz evdeydik gün boyu esım de yok oglumla uyuduk gunduz simdide sıcak su torbası koydum ayaklarıma yattım onla bakınıyorum oyle
Bende heyecanlandım inan ki agrım var niye bilmemGeçmiş olsun canimm. Merakle bekloyoz seni ikinci yumurtami gebelikmo diye
Bende heyecanlandım inan ki agrım var niye bilmem