- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.181
hoş buldummmmProje o annesiprojemizi tamamlamamız lazım herkez aynı demekki
Hosgeldiniz esarp dondurmus hesabı kayboldu o
hoş buldummmmHosgeldin canım
bence hayırlı olsun minnoşkos yoldaaaYine yakın biri dün biri bugun tarih yazıyo bana koyulasıyo gibi geldi
O zamana kadar degerlendirisin aynen canım öle yap sen deÇarşamba son bi tane daha yapcam canım bi daha yapmam ovulasyon sonra gebelik testi insallahpahalı tabi adam kızıyo bosa verme diye bugun bi sey demedi hayret
Sussss sussss ses etme aklımıza düşürme bak yok test falan ayyyyyYarın yaparız bizde artık carsamba bakarım ovulasyon koyu mu cıkcak silik mi sımdı su 7 gün gecmezsevmiyom hiç bekleme olayını
İnsallah canım insallah olmusturbence hayırlı olsun minnoşkos yoldaaa
Durcam dedim yine duramadım bak yaptım yine aralarda ovulasyon son carsamba daha yapmıycam sonra beklemeceSussss sussss ses etme aklımıza düşürme bak yok test falan ayyyyy
Sen geç yumurtluyosun canım benim bugun yapın mutlaka ister 3 gün yap bekle istersen bugun yap yarın dur öbür gün sabah bi daha yapın kendin karar ver ben korkuyom artık üst üste denemeye gecen ay pis deneyimledim sevinip sonra üzülmek istemiyorum cunkuKızlar ben halen piki beklemekte inş çizgim yine pik olmadan incelmez21. GündenEki Görüntüle 2989430
Sen de pko olmadığına emin misin ya 28 gün de bi oluyosun 21 gün yumurtluyosun gecen ayda 20 gün pik gordum demistin cunkuKızlar ben halen piki beklemekte inş çizgim yine pik olmadan incelmez21. GündenEki Görüntüle 2989430
Aynen kuzum bugün öğleden sonra falan değerlendircez diğer günde bir gün mola veirirz belki hafta içi akşam yapabiliyoruz sadece gündüz iş var. Kuzum ben 30-34 gün aradı genelde adetim 28 -3 ayda bir falan oluyor. Doktora söyledim normal dedi her kadının vücudu farklı dedi pko cıkmadı. Ara ara kum döküyorum sadece yineleyebiliyor. Öyle byük sancılı değil. çok az dedi doktorSen geç yumurtluyosun canım benim bugun yapın mutlaka ister 3 gün yap bekle istersen bugun yap yarın dur öbür gün sabah bi daha yapın kendin karar ver ben korkuyom artık üst üste denemeye gecen ay pis deneyimledim sevinip sonra üzülmek istemiyorum cunku
Bu arada pko hangi testte belli oluyordu?Sen de pko olmadığına emin misin ya 28 gün de bi oluyosun 21 gün yumurtluyosun gecen ayda 20 gün pik gordum demistin cunku
Canım bunlar pik oluyooo illla çok aşırı kırmızı olacak değil . Senin 5indeki testinde böyleydi ddgilmiKızlar ben halen piki beklemekte inş çizgim yine pik olmadan incelmez21. GündenEki Görüntüle 2989430
Yapmaaaa yapma azıcık kendini dinleme gerçekten stres etkiler yapma canikomDurcam dedim yine duramadım bak yaptım yine aralarda ovulasyon son carsamba daha yapmıycam sonra beklemece
Bence yarın direk pik canım bu testKızlar ben halen piki beklemekte inş çizgim yine pik olmadan incelmez21. GündenEki Görüntüle 2989430
Canım 20. Günlerde pik görmen normal ozamnAdetim 30 -34 gün arayla oluyor genelde