Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım isteyen herkese insAllah git git canım hem bı muayene oluruz hemde tahlil iyi olur

Günaydın canım dün ben sıcak su torbasıyla yattım belim kasıklarım agrıyodu acayip günüm olmasa adet olcam derdim bugun iyiyim
Allahala o kadar çok agrimişsa canikom belkide hamişsin sende hadi insAllah canım benim ya bu ay hep şöyle bı mutlu haberlerle kapatalım ayı bence

O kadar şiddetli ağrıması normal mi ya
Bilmiyorum ki canım ilk defa oldu norml de adet öncesi ağrım olur belim bacaklarım kasıklarım o bile degısıyo anlayamadım yattım gün boyu gec bi daha yaptım koydum belime uyudum oyle bugun yok iyiyim

Allahala o kadar çok agrimişsa canikom belkide hamişsin sende hadi insAllah canım benim ya bu ay hep şöyle bı mutlu haberlerle kapatalım ayı bence
İnsallah kalmısımdır diyeyim umarım hepimiz güzel haberler alırız
Çok şükür canimm gecmis olsun . Usuttunmu acaba.
Bılmıyorum ki canım valla gunum olmasa kesin adet olcam derdim oyle bi agrıydı bugun iyiyim cok sukur dün hep sıcak su torbasıyla yattım gece de yapıp belime koyup yattım

Allh allh geçmiş olsun belki bebek tutmuştur onun ağrısıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…