- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Amin canım isteyen herkese insAllah git git canım hem bı muayene oluruz hemde tahlil iyi olurBen 90 Ağustos. Yaşlanıyoruz camim tabi şükür bı tane var bizim allh sizede nasip etsin herkeseee. Yaş geciyi ikinciye arası açılsın istemiyoruz artık bizimfe böyle dertler oluyo. Hayırlısıyla olur ins. İyi yapmışsın bı baksın doktor belki bende giderim gelen ay. Adetimde
Allahala o kadar çok agrimişsa canikom belkide hamişsin sende hadi insAllah canım benim ya bu ay hep şöyle bı mutlu haberlerle kapatalım ayı benceGünaydın canım dün ben sıcak su torbasıyla yattım belim kasıklarım agrıyodu acayip günüm olmasa adet olcam derdim bugun iyiyim
Çok şükür canimm gecmis olsun . Usuttunmu acaba.Günaydın canım dün ben sıcak su torbasıyla yattım belim kasıklarım agrıyodu acayip günüm olmasa adet olcam derdim bugun iyiyim
Bilmiyorum ki canım ilk defa oldu norml de adet öncesi ağrım olur belim bacaklarım kasıklarım o bile degısıyo anlayamadım yattım gün boyu gec bi daha yaptım koydum belime uyudum oyle bugun yok iyiyimO kadar şiddetli ağrıması normal mi ya
Eee napiyim canim olmuyo bı turlu en azından şimdiden planımızı yapalimmmAdet olcagını nerden cıkardın belki kaldın sen de bastan hükümlü ya umutsuz olma ben cok kızıyorum
Bencede canimmmAmin canım isteyen herkese insAllah git git canım hem bı muayene oluruz hemde tahlil iyi olur
Pazar günü adet öncesi akıntım başlar diye düşünüyorum eğer baslamazsa ozamn umut etmeye başlarım canimmmAdet olcagını nerden cıkardın belki kaldın sen de bastan hükümlü ya umutsuz olma ben cok kızıyorum
Senin adet bittimi canım ovu test yapcanmiAllahala o kadar çok agrimişsa canikom belkide hamişsin sende hadi insAllah canım benim ya bu ay hep şöyle bı mutlu haberlerle kapatalım ayı bence
İnsallah kalmısımdır diyeyim umarım hepimiz güzel haberler alırızAllahala o kadar çok agrimişsa canikom belkide hamişsin sende hadi insAllah canım benim ya bu ay hep şöyle bı mutlu haberlerle kapatalım ayı bence
Bılmıyorum ki canım valla gunum olmasa kesin adet olcam derdim oyle bi agrıydı bugun iyiyim cok sukur dün hep sıcak su torbasıyla yattım gece de yapıp belime koyup yattımÇok şükür canimm gecmis olsun . Usuttunmu acaba.
Biz seninle aynıyız canım 28 Aralık bat benimde zaten sen bu ay takip ettin mi yumurtlama falanPazar günü adet öncesi akıntım başlar diye düşünüyorum eğer baslamazsa ozamn umut etmeye başlarım canimmm
İnsallah baslamaz yaklasıyo batlar güzel haberler gelsin insallahPazar günü adet öncesi akıntım başlar diye düşünüyorum eğer baslamazsa ozamn umut etmeye başlarım canimmm
Adet çoktan bitti canım bekleme 28 Aralık benimde yok almadım bu ay ben test geçen ay çok beklenti oldum o yüzden almadım canim takvime göre ilerliyorum napimSenin adet bittimi canım ovu test yapcanmi
Pardon canımBiz seninle aynıyız canım 28 Aralık bat benimde zaten sen bu ay takip ettin mi yumurtlama falan
Allh allh geçmiş olsun belki bebek tutmuştur onun ağrısıdır.İnsallah kalmısımdır diyeyim umarım hepimiz güzel haberler alırız
Bılmıyorum ki canım valla gunum olmasa kesin adet olcam derdim oyle bi agrıydı bugun iyiyim cok sukur dün hep sıcak su torbasıyla yattım gece de yapıp belime koyup yattım
Canim benim bat 24 Aralık. Yok takip etmedim sadece bı gün 6sinda yaptım ondada pikti bı dahada yapmadım canım. Sen yaptinmiBiz seninle aynıyız canım 28 Aralık bat benimde zaten sen bu ay takip ettin mi yumurtlama falan
İnsallah baslamaz yaklasıyo batlar güzel haberler gelsin insallah
Yol canım ben yapmadımCanim benim bat 24 Aralık. Yok takip etmedim sadece bı gün 6sinda yaptım ondada pikti bı dahada yapmadım canım. Sen yaptinmi
Benimde aynı canım geçen ay çok umutluydum ovuda dolayı bu ay daha iyiyimmmAdet çoktan bitti canım bekleme 28 Aralık benimde yok almadım bu ay ben test geçen ay çok beklenti oldum o yüzden almadım canim takvime göre ilerliyorum napim
Yol canım ben yapmadımkız ilk yapmanda pik nasıl buldun
Himmm pik olun ca 4 5 gün sonramı çatlıyor sendeİnsalllh canım bekliyoruz bakalimmmm. Günümüz yaklasiyo ben perşembe cuma çatlamistir diye düşünüyorum bı hafta geçti üstünden daha ama ovuda Pzt pikdi.