Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Himmm pik olun ca 4 5 gün sonramı çatlıyor sende
Bence öyle oldu canım çünkü ovulasyonla ilgili bişey okudum. Orda diyordu yumurtlama öncesi lh seviyesi artiyo ve testler bunu algiliyormus yani pik olması yumurtlamanin olacağı anlamına geliyormuş. Lh seviyesin en üst seviyeye geldikten 24.48 saat içinde yumurta oluyormuş. Testin siliklesmesi catladigin göstergesi değil yumurtanın olustugu anlamanıza geliyormuş.

Aaaa bunu yeni duydum şimdi o zaman ben iyi oldu alırsam bida Barım ona göre yaparım saol canim sende iyi degerlendirseydin

Ovulasyon yaptığım ay 10.gunde pik gormustum . O yüzden bu ay 10.gunde bı deneyeyim dedim yine pik gördüm canım. O yüzden yaptım bidahada yapmadim test
Süper bemde geçen ay 13. Gün Pik olmuştu 15 gün siliklesmisdi de catlamisti testlere göre bu ayda zaten onlara dayanarak birşeyler yaptım

Kızlar benim 12.günüm testte bir şey yok 31 aralık da bat ne ara yumurtlicam ben

Senin daha yumurtlama günün bi iki gün geçmiş galiba di mi. Yumurtlama ağrısı mıydı acaba

Aaaa bunu yeni duydum şimdi o zaman ben iyi oldu alırsam bida Barım ona göre yaparım saol canim sende iyi degerlendirseydin
Evvet canim yazıyı da gönderdim sana. Belki ben yanlış yorumlamış olabilir. Ben adetim bitti iki güne bir ilişki oldu canım bu haftada salı yaptık bide bugün 21.gunum bugünde degerlendircez. İnsallh olmuştur ne diyelimmm

İnsAllah canım bakalım bekleyip goreceğiz bu ay okudum canım görseli evet benimde bu günler takvime göre ovulosyon günlerim ama bende akıntı yok anlamadım vala bu gün kasıklarımda baskı var sadece mesela çatlamaya çalışıyor galiba

Evvet kasık agrusi bundan olabilir deniyo. Zaten bı arkadasin kadın dogumcuya sormuş çatlama folikul tespitiyle olur ovunun siliklesmesiyle kolayca tespit edilmez demiş

Allh allh geçmiş olsun belki bebek tutmuştur onun ağrısıdır.
Hiç bilmiyorum insallah olmustur
İnsalllh canım bekliyoruz bakalimmmm. Günümüz yaklasiyo ben perşembe cuma çatlamistir diye düşünüyorum bı hafta geçti üstünden daha ama ovuda Pzt pikdi.
İnsallah olmustur senin de canım
Senin daha yumurtlama günün bi iki gün geçmiş galiba di mi. Yumurtlama ağrısı mıydı acaba
Salı cok koyuydu benim pazartesi de koyuydu canım pazartesi salı koyuydu testlerim bu gün cuma 3 gün geçti dün siddetli agrım vardı biz bayadır yapıyoruz ne zaman olduysa olmustur artık pazartesi den beri Bos gecen gunum olmadı 5 de 5 tamamladım haftayı gecen hafta 10 günümden beri 10 da yaptık 11 durduk 12 de yaptık 13 durduk 14 15 16 17 18 yaptık cumartesi aksam yapcaz bu haftayı kapatcaz ben 14 15 koyu gordum bu arada testlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…