- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Aynne öyle oluyor bende geçen ay öyle oldum test pozitif çıktı kanda çıkmadı 3 gün geçti olayimda rahatlasaydim diyordum oldum çok şükür dedim hatta bir arkadaş ilk defa adet olunca sevineni görüyorum dedi banaİkilem de kalıyor insan bu seferde adetim bı olsaydı derdindeyim
İnşAllah canikom ya saol canim Allah razı olsunİyi yapmıssın hem bütün hormonlarına baktır hem kontrol olmus olsun kafana takılmasın daha gencsın ben de 30 91 doğumluyum bian önce olur ınsallah ama kafana takma
İnsAllah güzel olur herşey kızlarÖyle tabi insallah yapar size de bize de ya
Hah işte o durumdayim canımAynne öyle oluyor bende geçen ay öyle oldum test pozitif çıktı kanda çıkmadı 3 gün geçti olayimda rahatlasaydim diyordum oldum çok şükür dedim hatta bir arkadaş ilk defa adet olunca sevineni görüyorum dedi bana
Hayırla sonuçlansın canım insAllahHah işte o durumdayim canım
Sende hoşgeldin canımKızlar benim de bat 26 aralık beni de aranıza alın
Aminnn canımmm inşallahHayırla sonuçlansın canım insAllah
İnşallah güzelim Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınSende hoşgeldin canımhayırlı haberler insAllah
Ben 90 Ağustos. Yaşlanıyoruz camim tabi şükür bı tane var bizim allh sizede nasip etsin herkeseee. Yaş geciyi ikinciye arası açılsın istemiyoruz artık bizimfe böyle dertler oluyo. Hayırlısıyla olur ins. İyi yapmışsın bı baksın doktor belki bende giderim gelen ay. Adetimde89 ikizler burcuyum seninsAllah canım ya her okuduğumuzu kafaya takiyor insan ister istemez yaş 30 geçince yaşlanıyoruz canikom yaş gidiyor vala hayırlısını versin rabbim hepimize şimdi randevu aldım ayın 31 verdi normal hastane aldım tahlil yaptırmak için her şeyi işteyim bı bari gitmişken Allah izin verirse bakım ne diyecek Dr ya bu son ay ya hani hepimiz şöyle güzel güzel haberler versek canikom ya
Malesef negatif canimmmBöyle negatif mi bilen var mı kızlar
Günaydınn benimde öyle yaa hafif ten çok az kasıklarda kıpraşmalar oluyo ama bu değildir sanmıyorm diyip kapıyom konuyu aşırı meraktaym catlıcamGunaydinnn kizlarrrrdurumlar nedirrr. Ben aynıyım hiccc belirtim yokkk arada bı çok az kasık sizlamadi oluyo onuda beynim yapiyodur diye saymiyorum...
Canım adet olmadigin sürece umudun var. Bekle bakalım. Belki çıkar üç gunn sonra bide idrar test yap bakalimGünaydınn benimde öyle yaa hafif ten çok az kasıklarda kıpraşmalar oluyo ama bu değildir sanmıyorm diyip kapıyom konuyu aşırı meraktaym catlıcam
Kacinci günün canım adetten itibarenGünaydııııın. Benim yumurtlama bile gelmedi daha
Benim de 2 gün rötarlı olduGünaydııııın. Benim yumurtlama bile gelmedi daha
Günaydın canım dün ben sıcak su torbasıyla yattım belim kasıklarım agrıyodu acayip günüm olmasa adet olcam derdim bugun iyiyimGunaydinnn kizlarrrrdurumlar nedirrr. Ben aynıyım hiccc belirtim yokkk arada bı çok az kasık sizlamadi oluyo onuda beynim yapiyodur diye saymiyorum...
Adet olcagını nerden cıkardın belki kaldın sen de bastan hükümlü ya umutsuz olma ben cok kızıyorumBen 90 Ağustos. Yaşlanıyoruz camim tabi şükür bı tane var bizim allh sizede nasip etsin herkeseee. Yaş geciyi ikinciye arası açılsın istemiyoruz artık bizimfe böyle dertler oluyo. Hayırlısıyla olur ins. İyi yapmışsın bı baksın doktor belki bende giderim gelen ay. Adetimde
O kadar şiddetli ağrıması normal mi yaGünaydın canım dün ben sıcak su torbasıyla yattım belim kasıklarım agrıyodu acayip günüm olmasa adet olcam derdim bugun iyiyim