Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkilem de kalıyor insan bu seferde adetim bı olsaydı derdindeyim
Aynne öyle oluyor bende geçen ay öyle oldum test pozitif çıktı kanda çıkmadı 3 gün geçti olayimda rahatlasaydim diyordum oldum çok şükür dedim hatta bir arkadaş ilk defa adet olunca sevineni görüyorum dedi bana

Hah işte o durumdayim canım

Ben 90 Ağustos. Yaşlanıyoruz camim tabi şükür bı tane var bizim allh sizede nasip etsin herkeseee. Yaş geciyi ikinciye arası açılsın istemiyoruz artık bizimfe böyle dertler oluyo. Hayırlısıyla olur ins. İyi yapmışsın bı baksın doktor belki bende giderim gelen ay. Adetimde

Gunaydinnn kizlarrrr durumlar nedirrr. Ben aynıyım hiccc belirtim yokkk arada bı çok az kasık sizlamadi oluyo onuda beynim yapiyodur diye saymiyorum...

Gunaydinnn kizlarrrr durumlar nedirrr. Ben aynıyım hiccc belirtim yokkk arada bı çok az kasık sizlamadi oluyo onuda beynim yapiyodur diye saymiyorum...
Günaydınn benimde öyle yaa hafif ten çok az kasıklarda kıpraşmalar oluyo ama bu değildir sanmıyorm diyip kapıyom konuyu aşırı meraktaym catlıcam

Günaydınn benimde öyle yaa hafif ten çok az kasıklarda kıpraşmalar oluyo ama bu değildir sanmıyorm diyip kapıyom konuyu aşırı meraktaym catlıcam
Canım adet olmadigin sürece umudun var. Bekle bakalım. Belki çıkar üç gunn sonra bide idrar test yap bakalim

Günaydın canım dün ben sıcak su torbasıyla yattım belim kasıklarım agrıyodu acayip günüm olmasa adet olcam derdim bugun iyiyim

Adet olcagını nerden cıkardın belki kaldın sen de bastan hükümlü ya umutsuz olma ben cok kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…