Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen kaç yaşındasın canimm. Bişey olmaz adet düzensizliği den stresten oluyodur.

Aklıma kotu bi sey getirme ya merak ediyosN baktır canım ama için rahat etsin kafana takıp durma
Canikom ya her kes bir şey yazıyor şimdi belirtidir benzeyince taktım tabi yalan yok randevu aldım normal hastane ayın sonuna verdi 31 Aralık hayirlisi bakayım insAllah adet olursam ona denk geliyor iyi olmuş dime adetliyken

Ayniymisiz ben 31. İki üç gün oynar canım bişey olmaz o kadar adet düzenliginden. Aklına bişey getirme olur insallj
89 ikizler burcuyum sen insAllah canım ya her okuduğumuzu kafaya takiyor insan ister istemez yaş 30 geçince yaşlanıyoruz canikom yaş gidiyor vala hayırlısını versin rabbim hepimize şimdi randevu aldım ayın 31 verdi normal hastane aldım tahlil yaptırmak için her şeyi işteyim bı bari gitmişken Allah izin verirse bakım ne diyecek Dr ya bu son ay ya hani hepimiz şöyle güzel güzel haberler versek canikom ya

Böyle negatif mi bilen var mı kızlar

Eklentiler

• IMG_20211216_225829.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 33
İyi yapmıssın hem bütün hormonlarına baktır hem kontrol olmus olsun kafana takılmasın daha gencsın ben de 30 91 doğumluyum bian önce olur ınsallah ama kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…