Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkilem de kalıyor insan bu seferde adetim bı olsaydı derdindeyim😀
Aynne öyle oluyor bende geçen ay öyle oldum test pozitif çıktı kanda çıkmadı 3 gün geçti olayimda rahatlasaydim diyordum oldum çok şükür dedim hatta bir arkadaş ilk defa adet olunca sevineni görüyorum dedi bana 😄

Aynne öyle oluyor bende geçen ay öyle oldum test pozitif çıktı kanda çıkmadı 3 gün geçti olayimda rahatlasaydim diyordum oldum çok şükür dedim hatta bir arkadaş ilk defa adet olunca sevineni görüyorum dedi bana 😄
Hah işte o durumdayim canım 😀

89 ikizler burcuyum sen ☺️ insAllah canım ya her okuduğumuzu kafaya takiyor insan ister istemez yaş 30 geçince 😉 yaşlanıyoruz canikom yaş gidiyor vala hayırlısını versin rabbim hepimize şimdi randevu aldım ayın 31 verdi normal hastane aldım tahlil yaptırmak için her şeyi işteyim bı bari gitmişken Allah izin verirse bakım ne diyecek Dr ya bu son ay ya hani hepimiz şöyle güzel güzel haberler versek canikom ya ☺️
Ben 90 Ağustos. Yaşlanıyoruz camim tabi şükür bı tane var bizim allh sizede nasip etsin herkeseee. Yaş geciyi ikinciye arası açılsın istemiyoruz artık bizimfe böyle dertler oluyo. Hayırlısıyla olur ins. İyi yapmışsın bı baksın doktor belki bende giderim gelen ay. Adetimde

Gunaydinnn kizlarrrr 😍😍😍durumlar nedirrr. Ben aynıyım hiccc belirtim yokkk arada bı çok az kasık sizlamadi oluyo onuda beynim yapiyodur diye saymiyorum...

Gunaydinnn kizlarrrr 😍😍😍durumlar nedirrr. Ben aynıyım hiccc belirtim yokkk arada bı çok az kasık sizlamadi oluyo onuda beynim yapiyodur diye saymiyorum...
Günaydınn benimde öyle yaa hafif ten çok az kasıklarda kıpraşmalar oluyo ama bu değildir sanmıyorm diyip kapıyom konuyu aşırı meraktaym catlıcam

Günaydın canım dün ben sıcak su torbasıyla yattım belim kasıklarım agrıyodu acayip günüm olmasa adet olcam derdim bugun iyiyim

Ben 90 Ağustos. Yaşlanıyoruz camim tabi şükür bı tane var bizim allh sizede nasip etsin herkeseee. Yaş geciyi ikinciye arası açılsın istemiyoruz artık bizimfe böyle dertler oluyo. Hayırlısıyla olur ins. İyi yapmışsın bı baksın doktor belki bende giderim gelen ay. Adetimde
Adet olcagını nerden cıkardın belki kaldın sen de bastan hükümlü ya umutsuz olma ben cok kızıyorum

X