Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keciboynuzunu yedim bu ay. Bende özünü yedim ins faydası olmuştur onunda
İnsallah elin düzenli devam etsin yesin ben bu kür bitsin yapmayacam 1 hafta dinleneyim hiç ara vermedin diyo eşim de az kaldı onun da ben 21 gün içip bırakıyorum inciri insallah bu ay olmustur bi daha ugrasmam onlarla da cok ugrastım ovulasyon koyu cıktı ilişki den sonra havuc da kaynatıp içtim ben iyice üstüne düştüm 15 gün olmus e vitaminine baslayalı da faydası olmustur insallah adama ne bulsam yaptım

Aynennn canım sen çok uğraştın ins olmuştur.ben bitek keçiboynuzu kaynattim ozunude cocukda bizde yedik. Hem hasta olmayız dedikk. Vitamin falan almadık avakodu bile yemedim iki sefer canımız istedi diye yedik.geçen ay her gün yemiştim. Birazda yoruldum artikk canimmm.ins olmusturrrr akıntım gelmezse umutlancam artikkk

İnsallah gelmez canım olmustur yorucu ama bi süre sonra sıkılıyosun sıkılıyo insan artık yemek arası yada gece bide onlarla ugrasıyorum tamamladım artık 3 ay oldu aralıksız içirdim ben de içiriyorum ogluma çay diye faydalı bi sey valla rabbim çabamızı görüyo bian önce nasip etsin ınsallah olmustur

İnsallh canimmm..yorucu gercektennn

Canım keciboynuzu özü nasıl yapıyorsunuz yani ikinizdemi içiyorsunuz
Onu alıyoruz canım keçiboynuzu özü pekmezi o satılıyo ac karnına bi tatlı kasıgı yıycek sabahları bide keciboynuzu nun kendini 2 kilo alıp 18 tanesini elimle kırıp 1 litre suda kaynatıyorum emine de yapıyo onu da 3 ay yaparsan ister ara ver ister verme cok fayda saglıyomus spermlere bi de ek olarak E vitamini demısler spermde sorun olan birine burda okudum ben de sonra test vermıs sayısı hızı katlamıs ben de aldım eşime evicap E vitamini bu ay 3 ayıydı keçiboynuzu suyunda pekmezinde ama vıtamın kullanalı 15 gün oluyo cocugum da var sorun oldugu için degıl de bian once olsun diye yaptım destek adamın bu ay içini bosalttım zaten sürekli yapınca

Kızlar hiç topiğin bildirimleri gelmiyor ya bende de belirti yok hiç adet olucak gibi ağrım oluyor bazen de sağ ya da sol kasığım ağrıyor

Aslında özü de eşim için ama çok vitaminli olduğu için bağışıklık kuvvetlendirici diye benle çocuğumda bı kaşık akşam yiyoruz
Bitter muz ceviz her gün yapmıyo musun ben fıstık ceviz fındık falan da baya calıstım ona kendim de otlandım ama yedi yedi içti evde olunca da dinlendi bu ay Boyle denemiş olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…