Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vajinal muayenede bende hala kasılıyorum biraz. Tansiyonum falan düşüyor ama doktorum baya anlayışlı zaten vajinismus tedavisi olduğum doktoruma devam ediyorum durumu bildiği için ekstra özenli davranıyor
Yaa ne güzel canim ilk doğum da çatı muayenesinde çok zorladı beni doktorum en sonunda dedi ki sen bu şekilde normal yapamazsın riske atmaya gerek yok dedi

İlaçlarını kullan canım yine sal ama ilaçları kullan enfeksiyon mu var

Kaçışım yok elbet bir gün vajinal muayene olacağım bugun olmazsa ilerde

Yaa ne güzel canim ilk doğum da çatı muayenesinde çok zorladı beni doktorum en sonunda dedi ki sen bu şekilde normal yapamazsın riske atmaya gerek yok dedi
İşine gelmiş kesmek de ondan ben de cok istedim normal olsun benim de bebek kaka yaptı içimde kalp atısları düştü aldılar hemen ne kan gordum ne su acil sezeryan oldum aksama gıtsem ölü cıkacakmış sıpam

İlaçlarını kullan canım yine sal ama ilaçları kullan enfeksiyon mu var
Kuzum aslında var mı yok mu anlam veremiyorum korunmayı bıraktığımdan bu yana ara ara yanma ağrı oluyor suyu çok içince azalıyor sonra gene başlıyor falan bi kaç kez antibiyotik kullandım geçiyor 1 ay sonra gene aynı şeyler

Ayy Allah korusun en korktuğum şeylerden biri benim de önemli olan sağlıkla doğması canim başka hiç viseyin önemi yok benim de günüm geçti doğmadı oglan sonra geleceği olmayınca sezeryana aldılar dediğin gibi alir almaz kaka yapmis

Allah bağışlasın canım nasıl zor mu bebek büyütmek
Amin canim darısı isteyen herkese olsun insallah illa ki zorlukları oluyor ama bebekten bebeğe değişiyor tabi ki herseyin ötesinde bisey var ki ne kadar zor ve yorgun oluşan ol bir gülüşü yetiyor herseyi unutturmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…