- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Yaa ne güzel canim ilk doğum da çatı muayenesinde çok zorladı beni doktorum en sonunda dedi ki sen bu şekilde normal yapamazsın riske atmaya gerek yok dediVajinal muayenede bende hala kasılıyorum biraz. Tansiyonum falan düşüyor ama doktorum baya anlayışlı zaten vajinismus tedavisi olduğum doktoruma devam ediyorum durumu bildiği için ekstra özenli davranıyor
İlaçlarını kullan canım yine sal ama ilaçları kullan enfeksiyon mu varKizlar ben bugün kadın doğuma gittim en azından degerlerime baktirayim diye karindan bakti kist yok dedi reglin 2.gunu gel tahlillerine bakalim dedi enfeksiyon yeniliyor diye de toz antibiyotik fitil falan verdi korunmak mi gerekiyor bu ay ama korunmak da istemiyorum ne yapmalıyım sizceverdiği ilaçları ekledim
Kaçışım yok elbet bir gün vajinal muayene olacağım bugun olmazsa ilerdeKorkulacak bi sey yok canım ama sıktığın için giremez zaten kasılma rahat ol doktor da bi sey yapmıyo ki aynı penıs gıbı beyaz bısey sokup süprüntü alıyo simir için sonra jel sürüp prezervatif takılı ultrason cihazını sokuyo bakıyo alttan bakacagında ilişki daha sey mesela adam harekat edıyo onda bi sey yok gerilme
İşine gelmiş kesmek de ondan ben de cok istedim normal olsun benim de bebek kaka yaptı içimde kalp atısları düştü aldılar hemen ne kan gordum ne su acil sezeryan oldum aksama gıtsem ölü cıkacakmış sıpamYaa ne güzel canim ilk doğum da çatı muayenesinde çok zorladı beni doktorum en sonunda dedi ki sen bu şekilde normal yapamazsın riske atmaya gerek yok dedi
Çatı muayenesi nasıl oluyor, zor muYaa ne güzel canim ilk doğum da çatı muayenesinde çok zorladı beni doktorum en sonunda dedi ki sen bu şekilde normal yapamazsın riske atmaya gerek yok dedi
Kuzum aslında var mı yok mu anlam veremiyorum korunmayı bıraktığımdan bu yana ara ara yanma ağrı oluyor suyu çok içince azalıyor sonra gene başlıyor falan bi kaç kez antibiyotik kullandım geçiyor 1 ay sonra gene aynı şeylerİlaçlarını kullan canım yine sal ama ilaçları kullan enfeksiyon mu var
Ayy Allah korusun en korktuğum şeylerden biri benim de önemli olan sağlıkla doğması canim başka hiç viseyin önemi yok benim de günüm geçti doğmadı oglan sonra geleceği olmayınca sezeryana aldılar dediğin gibi alir almaz kaka yapmisİşine gelmiş kesmek de ondan ben de cok istedim normal olsun benim de bebek kaka yaptı içimde kalp atısları düştü aldılar hemen ne kan gordum ne su acil sezeryan oldum aksama gıtsem ölü cıkacakmış sıpam
Aslında zor değil parmağıyla kontrol ediyor benim sıkıntım o masaya çıkıp bacakları o pozisyon da açmak bi tek o zaman kasıyorum zatenÇatı muayenesi nasıl oluyor, zor mu
Biri bana komple eliyle karıştırıyor demişti yaaaAslında zor değil parmağıyla kontrol ediyor benim sıkıntım o masaya çıkıp bacakları o pozisyon da açmak bi tek o zaman kasıyorum zaten
Yok bee iki parmak sadeceBiri bana komple eliyle karıştırıyor demişti yaaa
Kesinlikle erkeklere göre hiç bisey yokAh ah her şeyi kadınlar çekiyor
Bi tane bebeğiniz var galiba sizin öyle miKesinlikle erkeklere göre hiç bisey yok
Evet canim 3 yaşında oğlum varBi tane bebeğiniz var galiba sizin öyle mi
Allah bağışlasın canım nasıl zor mu bebek büyütmekEvet canim 3 yaşında oğlum var
Amin canim darısı isteyen herkese olsun insallah illa ki zorlukları oluyor ama bebekten bebeğe değişiyor tabi ki herseyin ötesinde bisey var ki ne kadar zor ve yorgun oluşan ol bir gülüşü yetiyor herseyi unutturmayaAllah bağışlasın canım nasıl zor mu bebek büyütmek
Yaa kardeşimin gözü aydın olsun o zamannKizlar asgari ücret 4250 TL oldu
Civcivler yaaAmin canim darısı isteyen herkese olsun insallah illa ki zorlukları oluyor ama bebekten bebeğe değişiyor tabi ki herseyin ötesinde bisey var ki ne kadar zor ve yorgun oluşan ol bir gülüşü yetiyor herseyi unutturmaya
Sevinemiyorum bir maaşım bile yokKizlar asgari ücret 4250 TL oldu