- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
Hayırlısı olsun geçim zor 2 .800 neye yetiyordu hersey 3 e katladı Allah herkezin yardımcısı olsunKizlar asgari ücret 4250 TL oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun geçim zor 2 .800 neye yetiyordu hersey 3 e katladı Allah herkezin yardımcısı olsunKizlar asgari ücret 4250 TL oldu
İnsallh canım.cok güzel bı kurstu..Ohh ohh kolay gelsin ikinciyi yapıp büyütelim bende başlıcam insallah
Ruyalarda bile olamıyoruzKızlar iyi günlerrrr. Yeni girebildim siteye pazara falan çıktım rüyamda bi evde 4 kişiyiz 3 kişi hamileymiş ben değilmişim
Zam yüzde 50 yiyecek içecek zammı yüzde yüz.buna sevinmenek gerekir..Sevinemiyorum bir maaşım bile yok
Allah herkesin yardımcısı olsun canımYaa kardeşimin gözü aydın olsun o zamann sevinmiştir
Ben öğretmenim canım asgari ücretin 4250 olduğu yerde bizimki çok düşük kaldı ins bizede iyi bı zamn gelir. Bizde sevinirizSevinemiyorum bir maaşım bile yok
Evet canım malesef öyle gerçekten çok zor ama genede hoc yoktan iyi oldu 2800 nere 4250 nere dime Allah yar ve yardımcımız olsunZam yüzde 50 yiyecek içecek zammı yüzde yüz.buna sevinmenek gerekir..
Tabikiii canım iyi ama ortaaligi gördükçe gerçekten başıma ağrılar giriyor. Bı yere doğru gidiyoruz ama allh hayırlısı versinEvet canım malesef öyle gerçekten çok zor ama genede hoc yoktan iyi oldu 2800 nere 4250 nere dime Allah yar ve yardımcımız olsun
Ev geçindirenler için çok zor yaaa her şey aldı başını gitti. Kardeşim bekar fatura yok market yok rahatAllah herkesin yardımcısı olsun canım
Amin canım aminnn gerçekten zor dönemden geçiyoruz hepimiz Allah yardımcımız olsun genede bu günleri aratmasın 2800 4250 geçiş bence genede bi moral oldu diye düşünüyorum ben vergide kesilmeyecek artık asgari ücret alanlardanHayırlısı olsun geçim zor 2 .800 neye yetiyordu hersey 3 e katladı Allah herkezin yardımcısı olsun
Amin emosum AminnnTabikiii canım iyi ama ortaaligi gördükçe gerçekten başıma ağrılar giriyor. Bı yere doğru gidiyoruz ama allh hayırlısı versin
Aynen oyle canm zaten her sey arttı eridi para gittiZam yüzde 50 yiyecek içecek zammı yüzde yüz.buna sevinmenek gerekir..
İnsallah eşim gibi dedin bizim para ne oldu simdi diyo oda size de yapar herhalde dedimBen öğretmenim canım asgari ücretin 4250 olduğu yerde bizimki çok düşük kaldı ins bizede iyi bı zamn gelir. Bizde seviniriz
Ne zaman verdiğine baglı ama 2 saatte cıkarKızlar enabiz da sonuçlar kaç saatte çıkıyor
O hiç belli olmaz canım adet gelene kadar ümit hep var canikomKurs için Ankara'ya gittim. Sabh 7de evden çıktım şimdi dönüyorum. Hiccc bir belirtim olmadı okadarda yoruldum amaaa tık yokkk heralde bu ayda olmadı..
Amh fsh falan baktır canım merak ediyorsan rezervin belli oluyo diye biliyorum onların da aralıkları var yaş kac daKizlar neler yapıyorsunuz ya aklıma takıldı bu gün bir arakdas yazmıştı hatta 3 aydır adetleri 22 güne inmiş yanlış hatırlamıyorsam yaş 35 idi şimdi benim adetlerim düzenli idi 27 28 26 oluyorum ama korunmayı bıraktığımız dan beri 3 ay son 24 günde bir oldum bu ay da hatta tekrar 27 gün oldum menopoz falan demişler cevap olarak arkadaşa aceba dedim kendi kendime ama öyle olur muyum erken menopoz falan ya hiç çocuğum yok benim ki
Amh ne zaman bakiliuor canım normal kadın doğuma gidince direk verir miAmh fsh falan baktır canım merak ediyorsan rezervin belli oluyo diye biliyorum onların da aralıkları var yaş kac da
Amh ne zaman bakiliuor canım normal kadın doğuma gidince direk verir mi
Tmm canim saol öle yapım olmadı bı ya kafam karıştıİstersen bakar tabi canım adetliyken bakılıyormus günü önemli degıl ama adetliyken