- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.341
Bekliyorum canım ya bu testler değişik mıdır nedir dün net yani bu gün farklı marka ne bilim ya aman zaten bu ayda olmazsa bida böle yapmicam test falanBilemedim.cNimm bekle bakalimmm
Tesekkur ederim canım rabbim bütün isteyen herkese nasip etsinOKYANUS302 çok sevindim canım daısı bizim başımıza :)
Testlerin hassasiyeti farklı canım hepsininBekliyorum canım ya bu testler değişik mıdır nedir dün net yani bu gün farklı marka ne bilim ya aman zaten bu ayda olmazsa bida böle yapmicam test falan
Canım çok derinden evet ama sen görüyorsundur dime ama filtreli olan netim diyor insAllah güzel ilerlerOrijinal de göremiyo musunuz
Eki Görüntüle 2976985
Yapma vanimm bosverrr. İnsanın canını sikiyo ben hepsini bu ay yapıp bitirdim.cikmayacagini biliyordum evde bulunsun istemedim. Zaten ara veriyim artık tedavi olcak bakalım nexamn başlıcaz geriBekliyorum canım ya bu testler değişik mıdır nedir dün net yani bu gün farklı marka ne bilim ya aman zaten bu ayda olmazsa bida böle yapmicam test falan
Ben goruyorum canım kameraya yansımıyo amin sen de de var labaquik cok hassas degıl ben de yaptım ben goruyorum ama resim de cıkmıyo kurumus testte belli mesela diyorum ya hassasiyeti farklı testlerin sakin kal her gün yapmıyoruz test iki güne bi cunku HCG hergün artmıyo ki iki güne iki katı seklinde insallah saglıkla ilerlerCanım çok derinden evet ama sen görüyorsundur dime ama filtreli olan netim diyor insAllah güzel ilerler
Zaten randevu almıştım 31:randevum var canım adet olursam girmicem ne floya ne buraya 28 gün sonrasına alarm kuracağım o zaman test yaparım anca vala stres oluyoruz ya başıma ağrı girdi modunda düştü pöhhtttfffftttYapma vanimm bosverrr. İnsanın canını sikiyo ben hepsini bu ay yapıp bitirdim.cikmayacagini biliyordum evde bulunsun istemedim. Zaten ara veriyim artık tedavi olcak bakalım nexamn başlıcaz geri
BOŞ DEĞİL KIZ SİLİK ÇIKMIŞ Bİ İKİ GÜNE NETLEŞİRTesekkur ederim canım rabbim bütün isteyen herkese nasip etsinesim aradı demin gülüyo o test Bos diyo ama cok mutlu oldum
Amin canım insAllah bakalımBen goruyorum canım kameraya yansımıyo amin sen de de var labaquik cok hassas degıl ben de yaptım ben goruyorum ama resim de cıkmıyo kurumus testte belli mesela diyorum ya hassasiyeti farklı testlerin sakin kal her gün yapmıyoruz test iki güne bi cunku HCG hergün artmıyo ki iki güne iki katı seklinde insallah saglıkla ilerler
yavrum hemen karalar baglama dur bakalım aha ümidini kaybetme :)Zaten randevu almıştım 31:randevum var canım adet olursam girmicem ne floya ne buraya 28 gün sonrasına alarm kuracağım o zaman test yaparım anca vala stres oluyoruz ya başıma ağrı girdi modunda düştü pöhhtttffffttt
Hiç oyle dusunme takip aslında rahatlıyo insanı düşünmek dusunmemek test yapmak yapmamak cok da etkilemiyo olcagı varsa oluyo bence ben hep gordum yazdım buraya hiç eksik kalmadım nasip işi ya cidden olcagı varsa oluyo rabbim nasip edecek sana da herkese bekleyen inanıyorum iyi ki gittin kontrole yok diyodun bi sey kafan rahat etsin bi git diye diye gönderdim seniYapma vanimm bosverrr. İnsanın canını sikiyo ben hepsini bu ay yapıp bitirdim.cikmayacagini biliyordum evde bulunsun istemedim. Zaten ara veriyim artık tedavi olcak bakalım nexamn başlıcaz geri
Bende öyle olmuştum canimm. Boşver git doktora yap takibini ins bişey çıkmaz senin.bende çok girmiyorum sizi öğreneyim diye arada bakıyordum girmemmm artikk.tek başıma daha rahttimZaten randevu almıştım 31:randevum var canım adet olursam girmicem ne floya ne buraya 28 gün sonrasına alarm kuracağım o zaman test yaparım anca vala stres oluyoruz ya başıma ağrı girdi modunda düştü pöhhtttffffttt
Teşekürler canım ins bakalimm beklicemHiç oyle dusunme takip aslında rahatlıyo insanı düşünmek dusunmemek test yapmak yapmamak cok da etkilemiyo olcagı varsa oluyo bence ben hep gordum yazdım buraya hiç eksik kalmadım nasip işi ya cidden olcagı varsa oluyo rabbim nasip edecek sana da herkese bekleyen inanıyorum iyi ki gittin kontrole yok diyodun bi sey kafan rahat etsin bi git diye diye gönderdim seniolcak biliyorum sitres sıkıntı yok keyfiyetle yap
Sacmalama artık iki test yalan dan mı belirdi ya diyorum ya mantıklı acıklaması labaquik hassas degıl ilk yaptım dun ben de yok sandım baktım belirdi attım sizi de gormediniz ben mi uyduruyorum dedimZaten randevu almıştım 31:randevum var canım adet olursam girmicem ne floya ne buraya 28 gün sonrasına alarm kuracağım o zaman test yaparım anca vala stres oluyoruz ya başıma ağrı girdi modunda düştü pöhhtttffffttt
Gecsın öyle canım daha adetim gecmedi acelemiz yokBOŞ DEĞİL KIZ SİLİK ÇIKMIŞ Bİ İKİ GÜNE NETLEŞİRSEN Bİ KAN TESTİ YAPTIR
Yok canım roll test dün çıktı bu gün yok canım sıkıldı tabi insan heves ediyor artımed de geçen ay aynısını yaptı adet oldum dün başka marka alayım dedim bu günde laboquick yaptım işte ama 2. İdrar kahvaltı ettik öle yaptımesarp kuzum iki çizgi çıkan testin artmed miydi o çok hassas belki var ve çok yeni ne zaman di bat 28 qralik mi
Tesekkur ederim canım bekleyen herkese nasip etsinCanim cok beceriklisin maasallah. Insaallah rabbim sana evlat nasip eder
En zindan bir süre öle olsun ne yapım dimeBende öyle olmuştum canimm. Boşver git doktora yap takibini ins bişey çıkmaz senin.bende çok girmiyorum sizi öğreneyim diye arada bakıyordum girmemmm artikk.tek başıma daha rahttim