- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.361
Doktor randevun da varmış bekle bakalım canim ama regl gelirse de gt randevuya değerlerine baktir en azından üzülme inan ki herswyin bir vakti ve zamanı oluyor işte ovulasyon yapmış miydin henüz olan bisey yok gelene kadar umutlar bizimYok canım roll test dün çıktı bu gün yok canım sıkıldı tabi insan heves ediyor artımed de geçen ay aynısını yaptı adet oldum dün başka marka alayım dedim bu günde laboquick yaptım işte ama 2. İdrar kahvaltı ettik öle yaptım
Bencede canimmmEn zindan bir süre öle olsun ne yapım dime
Evet gideceğim cnm yok bu ay kullanmadım geçen ay ilk ve son kullanmistim canım bakalım nasip belirsizlik stres yapıyor sadece olunca inan bı ohhh oldum önüme bakayim diyorum yani ben öleyimDoktor randevun da varmış bekle bakalım canim ama regl gelirse de gt randevuya değerlerine baktir en azından üzülme inan ki herswyin bir vakti ve zamanı oluyor işte ovulasyon yapmış miydin henüz olan bisey yok gelene kadar umutlar bizim
Evet illaki etkiliyor ama yumurtlama gününü biliyorsun işte bende bu ay ikinci defa kullanıyorum ama yeni koyulmaua başladı geç yumurtlama olacak sanırım elimde kalırsa bir ay daha kullanırım kalmazsa da daha kullanmam galiba hayirlisi AllahtanEvet gideceğim cnm yok bu ay kullanmadım geçen ay ilk ve son kullanmistim canım bakalım nasip belirsizlik stres yapıyor sadece olunca inan bı ohhh oldum önüme bakayim diyorum yani ben öleyim
Vala canım işte geçen ay olmadı diye bida almadım bende bi gideyim bende doktora ona göre rota çizerim artık canım hayırlısı olsun hakkımızdaEvet illaki etkiliyor ama yumurtlama gününü biliyorsun işte bende bu ay ikinci defa kullanıyorum ama yeni koyulmaua başladı geç yumurtlama olacak sanırım elimde kalırsa bir ay daha kullanırım kalmazsa da daha kullanmam galiba hayirlisi Allahtan
Takip cok önemli canım bilerek yapmak insan da rahatlık yaratıyo benceEvet illaki etkiliyor ama yumurtlama gününü biliyorsun işte bende bu ay ikinci defa kullanıyorum ama yeni koyulmaua başladı geç yumurtlama olacak sanırım elimde kalırsa bir ay daha kullanırım kalmazsa da daha kullanmam galiba hayirlisi Allahtan
Insallah bebisin seninledir canimVala canım işte geçen ay olmadı diye bida almadım bende bi gideyim bende doktora ona göre rota çizerim artık canım hayırlısı olsun hakkımızda
Hadi insAllahvar tabi gorceksin sıkıntı yapma
Ben hala regl olmadım testim pozitif doktora gitmemekte direniyorm:)) cuma ya gidicem büyük ihtimalle varsa biraz gelişir en azından
Aynen canım civciv dedim olsunCivcivler bebismi oluyor yani
Sat ne zamandı canimvar tabi gorceksin sıkıntı yapma
Senin baya geçti artık dogurcan bu gidişle oyleBen hala regl olmadım testim pozitif doktora gitmemekte direniyorm:)) cuma ya gidicem büyük ihtimalle varsa biraz gelişir en azından
30 Kasım canım benim son adet tarihimSat ne zamandı canim