Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adet günüm carsamba kızlar carsamba yumurtladım sanırım salı koyuydu carsamba ve cuma daha belirgin çıkar diye düşünüyorum

Tesekkur ederim kızlar valla erken den gidip aldım ayagıma bide ayakkabı vurdu çişimi de tuta tuta bi hal oldum
Yaaa yavrum benim neler çekiyor kadınlar erkekler bundan bi haber emeklerine değecek insallah bu ay ilk doğum sezeryan miydi normal mi

Bu yumurtlamadan sonra 14 gün olayı doğruysa ben 6 ocakta adet olacağım. Dün gece kasık ağrımdan uyuyamadım
Kuzum projeye göre oylr olması lazim sen yumurtladin mesela bende daha tık yok ama adet günlerimiz aynı o xaman benim de adet günüm de gecikme olacak

Yaaa yavrum benim neler çekiyor kadınlar erkekler bundan bi haber emeklerine değecek insallah bu ay ilk doğum sezeryan miydi normal mi
Sorma dün bide tembihledi sakın gidip test falan alma bekle bakalım gecsın kana gotururum dedi inanmıyorum ama diyo gülüyo gostercem ben ona valla gıttım su soguk da cişimi de yapmadım ayakkabı vurdu ayagıma cocugu da evde bıraktım oglum cop atıp gelcem dedim nasıl gıttım geldim bilmiyorum cok ugrastım yuruyusler okunmus hurmalar ama oglum dogmamayı secti ve kaka yaptı karnıma hareketsiz diye doktora gittim basıma üşüştü iki doktor herkez acil sezeryan oldum bunu normal istiyorum tabi sag salım dogsun hayırlısı olsun da

Yaa kuzum benim önemli olan senin de bebeğinin dr sağlıklı olmadı doğum seklinin inan ki hiç önemi yok herkes ister normal doğumu kendi sancisiyka gelsin pırt diye çıksın diye ama olmayınca olmuyor nasip yani bende sezeryan oldum çok şükür hiç de keşke demedim

Günaydın hanımlar. Gecikmenin 4.gunudeyim hala adet olmadım daha dün test yaptım negatif gecikmenin birinci günü kan verdim 2.30. ya anlamıyorum neden böyle çok fena kasıklarım agriyo dün acile gidecek kadar. Göğüslerim acıyo. Ayrıca adetin 16.gununde duphaston kullandım adetim gecikmesin hemen olayım tedaviye baslicaz diye neden böyle oluyo anlamıyorum sizce napmaliyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…