-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.321
Eveet gözüküyor
İncecik bir çizgi gorunuyo gibi. Hayırlısı olsun canimm
Tesekkur ederim kızlar
Bu yumurtlamadan sonra 14 gün olayı doğruysa ben 6 ocakta adet olacağım. Dün gece kasık ağrımdan uyuyamadımBenim adet günüm carsamba kızlar carsamba yumurtladım sanırım salı koyuydu carsamba ve cuma daha belirgin çıkar diye düşünüyorum
Yaaa yavrum benim neler çekiyor kadınlar erkekler bundan bi haber emeklerine değecek insallah bu ayTesekkur ederim kızlarvalla erken den gidip aldım ayagıma bide ayakkabı vurdu çişimi de tuta tuta bi hal oldum
Kuzum projeye göre oylr olması lazim sen yumurtladin mesela bende daha tık yok ama adet günlerimiz aynı o xaman benim de adet günüm de gecikme olacakBu yumurtlamadan sonra 14 gün olayı doğruysa ben 6 ocakta adet olacağım. Dün gece kasık ağrımdan uyuyamadım
Orjinal halinde de görmüştüm ince çizgiyi. Hadi inşallah tutmuştur
Sorma dün bide tembihledi sakın gidip test falan alma bekle bakalım gecsın kana gotururum dedi inanmıyorum ama diyo gülüyo gostercem ben ona valla gıttım su soguk da cişimi de yapmadımYaaa yavrum benim neler çekiyor kadınlar erkekler bundan bi haber emeklerine değecek insallah bu ayilk doğum sezeryan miydi normal mi
Yaa kuzum benim önemli olan senin de bebeğinin dr sağlıklı olmadı doğum seklinin inan ki hiç önemi yok herkes ister normal doğumu kendi sancisiyka gelsin pırt diye çıksın diye ama olmayınca olmuyor nasip yani bende sezeryan oldum çok şükür hiç de keşke demedimSorma dün bide tembihledi sakın gidip test falan alma bekle bakalım gecsın kana gotururum dedi inanmıyorum ama diyo gülüyo gostercem ben ona valla gıttım su soguk da cişimi de yapmadımayakkabı vurdu ayagıma cocugu da evde bıraktım oglum cop atıp gelcem dedim nasıl gıttım geldim bilmiyorum cok ugrastım yuruyusler okunmus hurmalar ama oglum dogmamayı secti ve kaka yaptı karnıma hareketsiz diye doktora gittim basıma üşüştü iki doktor herkez acil sezeryan oldum bunu normal istiyorum tabi sag salım dogsun hayırlısı olsun da
Canim bunda çıkmamış sankiiii. Dunkude bu marka degilmiydiKızlar böle çıktı anlamdım şimdi yokmuEki Görüntüle 2976949
Yok canım bu labuquickCanim bunda çıkmamış sankiiii. Dunkude bu marka degilmiydi
Labaquik de cıplak gözle görürsün anca filtre de belli oluyo resim de o kadar belli olmuyo canımKızlar böle çıktı anlamdım şimdi yokmuEki Görüntüle 2976949
Canim vala yok galiba kafam karıştı bu testler manyakmidir nedir ya benimle dalga geçiyorlar sankimLabaquik de cıplak gözle görürsün anca filtre de belli oluyo resim de o kadar belli olmuyo canım
Bilemedim.cNimm bekle bakalimmm