-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.301
Aslında ben de üşütme olabileceğini düşündüm ama çatlamadan beri olan bir ağrım var o yüzden şüphelendim ama bu kadar erken olması normal mi bilemedimBelki üşütmüssündr canım adetinde daha var 10 ocaktı demi bekle istersen benim kasıklr üç gündür agrıyo belimde feci agrıyo tuhaff
Valla yaa zaten beta artısı ayrı stress dogumu ayrı zor Allah yardım etsin herkeseHamile kalmakla bitmiyo ki iş sonra beta artıyo mu saglıklı mı kese gorundu mu kalp atışı oldu mu Boyle gıdıyo telas sonra cinsiyet sorgulama hep bi telas ya35kvk süreç baslı basına sitres
Benimde canım çatlamadan 3 gün geçti kasıklrm fena agrıyoo hem nasıl inşallah hamilelktndr yerleşiyordur benm geçen ay da erkenden agrıdı kasıklrm belim adet sanmıstımAslında ben de üşütme olabileceğini düşündüm ama çatlamadan beri olan bir ağrım var o yüzden şüphelendim ama bu kadar erken olması normal mi bilemedim
Bilmiyorum canım bakalimm.Ilac tedavisi uygulayacak sanırım sonrasında doktor kontrolünde mi yumurtalık takibi yapacaksınız
Ben de mrrak ettimYok mu Bugün test yapan kızlar
Gunaydinnnn. Kızlar ben henüz yapmadım dışarı çıkmadım yani çıkınca alıp yapacağım yedek yoktu heber edeceğim mm sizedeBen de mrrak ettim
Günaydın canım yapmadım dışarı çıkıp almam lazım haber edeceğim sizedeYok mu Bugün test yapan kızlar
İncecik bir çizgi gorunuyo gibi. Hayırlısı olsun canimmEki Görüntüle 2976907
Filitre yapmadım orijinal hali
Lapguick yapsana dünkü bundan iyiydi canimm.Baska marka filtre yapmadım orijinal hali bide yapınca atcam filtre de
Eki Görüntüle 2976909
Burdan net belli oldu şimdi canım görebiliyorum
Gunaydinnn çiçeğimmmmGünaydın canlar