- 2 Mayıs 2016
- 682
- 719
- 34
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.381
Ay canim benim gozun aydin. Benle birlikte tum bebek isteyenlerin darisi basimizaAynen canım civciv dedim olsun
Aaa senin eylülün ilk haftası gösteriyor ama sezeryan olursan ağustos sonu olur heralde canim30 Kasım canım benim son adet tarihim
Amin canım dualarımdasınız hepinizi diyorum her okudugumda bütün isteyen herkese nasip etsinAy canim benim gozun aydin. Benle birlikte tum bebek isteyenlerin darisi basimiza
İnsallah olmam öyle deme fobim sezeryan normal istiyorum ara uzun nasip olursaAaa senin eylülün ilk haftası gösteriyor ama sezeryan olursan ağustos sonu olur heralde canim
Hemen ssvd yapılıyor mu canim on sene diye biliyorum zor mu geçti senin ilk doğum böyle korktun hakkında hayırlısı olsun inşallah hadi kan testi ver de Eylül anneleri grubunu oluştur yerimizi alalım insallahİnsallah olmam öyle deme fobim sezeryan normal istiyorum ara uzun nasip olursa
Gebelik testi yaptım negatif canım tekrar ovulasyon sipariş ettim takipteyim halen dün de koyu çıktı
Tesadüfün bu kadarı canim ne güzel ilk çocuğun da Eylül ayi buda eylul ayı olacak acaba benim de mart ayını mi bulacak gebeligim martta öğrenmiştim hamile oldugumuOglum da Eylül 17maviss_34
Yapılıyo canım 2 sene diyolarHemen ssvd yapılıyor mu canim on sene diye biliyorum zor mu geçti senin ilk doğum böyle korktun hakkında hayırlısı olsun inşallah hadi kan testi ver de Eylül anneleri grubunu oluştur yerimizi alalım insallah
Tesadüf değil aslında oglum da 26 Aralık olma nasip tabi de ekimden beri deniyorum iste yine Aralık nasip olduTesadüfün bu kadarı canim ne güzel ilk çocuğun da Eylül ayi buda eylul ayı olacak acaba benim de mart ayını mi bulacak gebeligim martta öğrenmiştim hamile oldugumu
Sen cıplak gözle cızgi goruyo musun
Beni eklememişsinnnAynen canım civciv dedim olsun
Sen ne yaptın test olmuşsun gördüm silik çizgi var gitcen mi kan vermeye
Bu hafta durcam carsamba olmam lazım yumurtlamaya göre de ondan sonra vercem kanSen ne yaptın test olmuşsun gördüm silik çizgi var gitcen mi kan vermeye
Listeyi en başa yap canim o zaman zor olmaz direk guncelleniyorArada sonradan girenler falan oldu canım zaten zor güncelleniyo diye arada kaynamıs olabilirrosbes
Allah korusun bende çok korkardım ama çok şükür korktuğum gibi olmadı sağlıkla ilerlesin insallahSezeryan tam bi tranva ben de hiç istemiyordum ama evladım sağ salim cıktı ya karnımdan ona sükrediyorum aksama gıtsem ölü cıkacakmıs rabbim hissettirdi benle doktor olan bi kadın vardı o doktor oldugu halde hıssetmemiş ölü doğum oldu benim ki de sitrese girmiş sancıyla kalp atısı dusuyodu nst de hemen sezeryan oldummaviss_34
Onu nası yapıyoruz ya ben bi anlayamadım sinir oldum vallaListeyi en başa yap canim o zaman zor olmaz direk guncelleniyor
Bi cıktı cocugum kaka her yeriAllah korusun bende çok korkardım ama çok şükür korktuğum gibi olmadı sağlıkla ilerlesin insallah