Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım roll test dün çıktı bu gün yok canım sıkıldı tabi insan heves ediyor artımed de geçen ay aynısını yaptı adet oldum dün başka marka alayım dedim bu günde laboquick yaptım işte ama 2. İdrar kahvaltı ettik öle yaptım
Doktor randevun da varmış bekle bakalım canim ama regl gelirse de gt randevuya değerlerine baktir en azından üzülme inan ki herswyin bir vakti ve zamanı oluyor işte ovulasyon yapmış miydin henüz olan bisey yok gelene kadar umutlar bizim

Merhabalar öncelikle😍 deneyimlerim sayesinde anne baba adaylarına bir kaç nacizane tavsiyem olacak;
•Öncelikle mutlaka sigara alkol ve oksidan yani hücrelerinize zarar veren herşeyi bırakın.
•Gebelik düşündüğünüz andan itibaren Folik asit (aşağıda kullandığınız vitaminlerin içinde mutlaka vardır ama yine söyleyeyim dozu 400mcgden az olmasın )
•D vitamini
•B vitamini complexi
•Qoenzin Q10(özellikle yaşı ileri bireyler) 200mg kullanmalı
•Bir adet de dr nuzun veya eczacınızın belirleyeceği gebelik öncesi bir multivitamin
•Coraspirin 100mg
•Düzenli uyku
•Düzenli yemek yemek (olabildiğince karbonhidrattan uzak beslenmek)

Aynı şekilde eşlerinizde;
•Öncelikle mutlaka sigara alkol ve oksidan yani hücrelerinize zarar veren herşeyi bırakmalı
•Folik asit
•D vitamini
•B vitamini complexi
•Qoenzin Q10(özellikle yaşı ileri bireyler) 200mg kullanmalı
•Bir adet de dr nuzun veya eczacınızın belirleyeceği erkeklere özel bir multivitamin
•Düzenli uyku
•Düzenli yemek, olabildiğince karbonhidrattan uzak beslenmek

Bunların yanı sıra, bal propolis polen karışımlarını da ekleyebilirsiniz 🙏🏻

Doktor randevun da varmış bekle bakalım canim ama regl gelirse de gt randevuya değerlerine baktir en azından üzülme inan ki herswyin bir vakti ve zamanı oluyor işte ovulasyon yapmış miydin henüz olan bisey yok gelene kadar umutlar bizim
Evet gideceğim cnm yok bu ay kullanmadım geçen ay ilk ve son kullanmistim canım bakalım nasip belirsizlik stres yapıyor sadece olunca inan bı ohhh oldum önüme bakayim diyorum yani ben öleyim 🙋

Evet gideceğim cnm yok bu ay kullanmadım geçen ay ilk ve son kullanmistim canım bakalım nasip belirsizlik stres yapıyor sadece olunca inan bı ohhh oldum önüme bakayim diyorum yani ben öleyim 🙋
Evet illaki etkiliyor ama yumurtlama gününü biliyorsun işte bende bu ay ikinci defa kullanıyorum ama yeni koyulmaua başladı geç yumurtlama olacak sanırım elimde kalırsa bir ay daha kullanırım kalmazsa da daha kullanmam galiba hayirlisi Allahtan

Evet illaki etkiliyor ama yumurtlama gününü biliyorsun işte bende bu ay ikinci defa kullanıyorum ama yeni koyulmaua başladı geç yumurtlama olacak sanırım elimde kalırsa bir ay daha kullanırım kalmazsa da daha kullanmam galiba hayirlisi Allahtan
Vala canım işte geçen ay olmadı diye bida almadım bende bi gideyim bende doktora ona göre rota çizerim artık canım hayırlısı olsun hakkımızda ❤️🤗🌼

Takip cok önemli canım bilerek yapmak insan da rahatlık yaratıyo bence

IMG_20211227_123037.jpg
kizlar bu filtrelemeyi banada bı yapar misiniz şimdi bida baktım hayalet ben görüyorum birda belli oluyor mu bilmiyorum ama

X