- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.041
Haklısın canım vala yapın yapin kizlarrrrr ya vala çekinmeyin kizzzz varsa var yoksa yokNe yapım bacım beni soruyolar ben soruyom sorduğum kımse ne test yapıyo ne atıyo bekliycem bekliycem ben niye yapıp atıyorum bide erken den ben gide yapmıycam dedim
Bekliycem sırf inadımdan beklerim artıkHahaha kız sen bekleyebilcen mi
Çanta örüyorum canım suan gecen tulum örmüştümHaklısın canım vala yapın yapin kizlarrrrr ya vala çekinmeyin kizzzz varsa var yoksa yokOKYANUS302 in meşhur sözü ben yaptım da ne oldu gerçi dime kizzzz sinir oldum pazartesi bakım bida ayyyyy havada soğuk vakit geçmiyordu neler yapıyorsunuz kizlarrrrrr
AnaaBekliycem sırf inadımdan beklerim artık
Ohhh masAllah kız sana süper anne kendin için mi satış vs mi canım çok güzelÇanta örüyorum canım suan gecen tulum örmüştüm
Çokkkkk tatlışşşş eleleine emeğine sağlık canım süper
Kan verdin mi sen cnm kan verme vaktin gelmedi mi insAllah vwrdirAnaavalla ben de yapmadydım biliyon sırf herkese cvp verebilmek için yaptm artık bekle bekle boşver hiç düşünme bile salla
Çok güzeller ne güzel vala beceri güzel bir şey vakit de geçer bi ara bende heves ettim atkı ördüm eşime ama sonra bıraktım sıkıldım yani bı heves ederim ben sonra sıkılıyorum neden bilmiyorumEki Görüntüle 2976306
Tulumdan önce de bunu yaptım
Sürekli farklı bi sey yaparsan sıkılmazsın kışın nasıl vakit gececek iş güç bitirince aksam cay arası yapıyorum hosuma gıdıyoÇok güzeller ne güzel vala beceri güzel bir şey vakit de geçer bi ara bende heves ettim atkı ördüm eşime ama sonra bıraktım sıkıldım yani bı heves ederim ben sonra sıkılıyorum neden bilmiyorum
Vala iyi yapmışsın canım hayaller de olmasa zaten yaşanmaz dime umut etmek hayal kurmak çok güzelDaha karnıma düşmemiş bebeğime ne süsler yaptım malzeme almıştımesarp