- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.081
Şükür bitti kurtuldum bundan ya aklımı karıştırdıHafifden cızgi var valla canım ya ben de olsa artımed yada prodiktör denerdim labaquik hassas değil ya ben de cok merak ediyorum valla ne yalan söyleyeyim
Bence var canım sen de pzartesi baska marka dene muhakkak yani sonra kana gidersinBunuda az önce yaptım dayanamadım
Şükür bitti kurtuldum bundan ya aklımı karıştırdıHafifden cızgi var valla canım ya ben de olsa artımed yada prodiktör denerdim labaquik hassas değil ya ben de cok merak ediyorum valla ne yalan söyleyeyim
Öle yapicam canım ama dedim ya geçen ayda bana böle yaptı ya işte ondan belki yoktur diye düşünüyorum dedim bitsin su bida bundan alnımBence var canım sen de pzartesi baska marka dene muhakkak yani sonra kana gidersin
Hassasını almışsın ben bu marka hiç kullanmadım burdan gordum biliyorum hassas oldugunu Aralık topıgınde birinin kırmızı cıkmıs kan vermiş adet olmus ya bugunŞükür bitti kurtuldum bundan ya aklımı karıştırdı
Hayırlara gelsinKızlar benim su gibi akıntı var.
Neden oluyor bu acabaHayırlara gelsin
Canım netten aldım 10 lu işte geçen aydan beri böle bitti sonunda YyyyyahhhhHassasını almışsın ben bu marka hiç kullanmadım burdan gordum biliyorum hassas oldugunu Aralık topıgınde birinin kırmızı cıkmıs kan vermiş adet olmus ya bugun
İyi olmus aklında kalmadı ben de baktım tam 10 adet testim var hem ovulasyon testim 10 da gebelik testim labaquikCanım netten aldım 10 lu işte geçen aydan beri böle bitti sonunda Yyyyyahhhh
Gebelik belirtisi olabilirNeden oluyor bu acaba
Puf daha çok var ama. Hava buz gibi hiç ısınamıyorum ayaklarım donuyorGebelik belirtisi olabilir
Aynı seyler ben de de oldu canım ya cok istediğimiz için piskolojik yada hamile kaldık bilemiyorum hele ben sıcak su torbasıyla yattım bi araPuf daha çok var ama. Hava buz gibi hiç ısınamıyorum ayaklarım donuyor
Ama bu gece çok soğuk zatenAynı seyler ben de de oldu canım ya cok istediğimiz için piskolojik yada hamile kaldık bilemiyorum hele ben sıcak su torbasıyla yattım bi ara
Ben bu ovülasyon işinden anlamıyorum yavGeçen ay adetten 6 gün önceki ovülsyn
Biraz koyu canım ben geven ay kimyasal geçirmiştim. Okyanusunkide buna benziyo onn dört gün kaldı bende anlamıyom fazla burda okyanustan ögrendim az çok o aldırdı zaten teşvik etti sağolsnBen bu ovülasyon işinden anlamıyorum yav
Gecen ay ovulasyon ile mi gebelik oluştu canimBiraz koyu canım ben geven ay kimyasal geçirmiştim. Okyanusunkide buna benziyo onn dört gün kaldı bende anlamıyom fazla burda okyanustan ögrendim az çok o aldırdı zaten teşvik etti sağolsn
Evet ne yazıkkiGecen ay ovulasyon ile mi gebelik oluştu canim