- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.061
Ben cok severim süsünü püsümü yaptım hastane tütüsü falan tasdan isim yapıstırcam sadece erkek yada kız hangisi olursa artık nasip hazır herseyiVala iyi yapmışsın canım hayaller de olmasa zaten yaşanmaz dime umut etmek hayal kurmak çok güzel
Çok çok güzeller insAllah hepsini kullanmak nasip olur sen kız bebek mi istiyorsun canım kız bebek için kırmızış bunlar çok cicilerrrrr
İnsAllah canım insAllah tez zamanda kullanırsın bunlarıBen cok severim süsünü püsümü yaptım hastane tütüsü falan tasdan isim yapıstırcam sadece erkek yada kız hangisi olursa artık nasip hazır herseyi
İçimden gecen kız tabi ama erkek de olsa evlat tabi rabbim nasip etsin ınsallah nohut battaniyesi bile kırmızı lohusa takımlarımı aldım gri beyaz kırmızı renklerim ortak renk dedim oglumda her sey maviydiÇok çok güzeller insAllah hepsini kullanmak nasip olur sen kız bebek mi istiyorsun canım kız bebek için kırmızış bunlar çok cicilerrrrr
Benim kan verme vaktim geçti bile ama gitmiyorm ya biraz daha geçsin zaman haftasonuna giderim ama test yaptım büyük ihtimal pozitif yaniKan verdin mi sen cnm kan verme vaktin gelmedi mi insAllah vwrdir
Belkide kız olacak canım öle hissedip yapmışsın çünkü Sağlıkla olsundaİçimden gecen kız tabi ama erkek de olsa evlat tabi rabbim nasip etsin ınsallah nohut battaniyesi bile kırmızı lohusa takımlarımı aldım gri beyaz kırmızı renklerim ortak renk dedim oglumda her sey maviydi
İnsallah canım bu sene kız senesıydi ekimden beri calısıyoruzBelkide kız olacak canım öle hissedip yapmışsın çünkü Sağlıkla olsunda
İnsAllah canım haber edersin sende vala geçen ay benim testlerde pozitif çıktı kan verdim çıkmadı 3 gün sonra olmuştum zaten test örneğin varmı atar mısın bakalımBenim kan verme vaktim geçti bile ama gitmiyorm ya biraz daha geçsin zaman haftasonuna giderim ama test yaptım büyük ihtimal pozitif yani
Aynen nasip artıkİnsallah canım bu sene kız senesıydi ekimden beri calısıyoruzbakalım belki bu ay belki Ocak ne zaman nasip olursa artık
Regl mde gecikti ama 22 sinde olmam lazımdı olmadım halaİnsAllah canım haber edersin sende vala geçen ay benim testlerde pozitif çıktı kan verdim çıkmadı 3 gün sonra olmuştum zaten test örneğin varmı atar mısın bakalım
Olmazsın insAllahRegl mde gecikti ama 22 sinde olmam lazımdı olmadım hala
Hayırlısı olsunda inşallah Rabbimden hayırlısını diliyorum hayırsızsa olmasın hayırlıysa inşallah olsun. O yüzden kendimi oraya verip düşünmüyorum bıraktım saldım cumartesi gelsin hele bakalm zaten varsa olmuştur yoksa yoktur ne gelirse artıkOlmazsın insAllahhayırlısı cnm
Vala canım masAllah sanaKolanyasını bile süsledim düşündüm de Eki Görüntüle 2976322
Hafifden cızgi var valla canım ya ben de olsa artımed yada prodiktör denerdim labaquik hassas değil ya ben de cok merak ediyorum valla ne yalan söyleyeyimBunuda az önce yaptım dayanamadım