- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.021
Evet canım siliniyo burda yaptıranlar bar okuyorum ben de gozle zor goruluyo yada tamamen kayboluyo 8 9 günü sonrası varsa bi daha koyulasıyo insallah hayırlısı olsun hakkındaBende 20 Aralık'ta oldum çatlatma iğnesi ve nerdeyse her gün testle takip ediyorim erken negatife dönüyor sanki
İnşallah 10.gun kan vermeyi düşünüyorum eğer böyle erken negatif olduysa doğru sonuç alırım diye düşünüyorum bazılarının 12.gun bile iğneden dolayı pozitif çıkıyormuş çünkü kafam karıştıEvet canım siliniyo burda yaptıranlar bar okuyorum ben de gozle zor goruluyo yada tamamen kayboluyo 8 9 günü sonrası varsa bi daha koyulasıyo insallah hayırlısı olsun hakkında
Kontrole devam et ıgne oldugun gün hariç 13 gün diyolar sonuc içinİnşallah 10.gun kan vermeyi düşünüyorum eğer böyle erken negatif olduysa doğru sonuç alırım diye düşünüyorum bazılarının 12.gun bile iğneden dolayı pozitif çıkıyormuş çünkü kafam karıştı
Bakalım regl günüme kadar devam edicem ama negatif olduktan sonra pozitife dönerse zaten hamilelik oluyor dimi yani iğnenin etkisi tekrarlamazKontrole devam et ıgne oldugun gün hariç 13 gün diyolar sonuc için
Yok canım negatif olduktan sonra zaten cızgi goruyosan hamilelik insallah rabbim emegını bosa cıkarmasın olurBakalım regl günüme kadar devam edicem ama negatif olduktan sonra pozitife dönerse zaten hamilelik oluyor dimi yani iğnenin etkisi tekrarlamaz
İnşallah Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsinYok canım negatif olduktan sonra zaten cızgi goruyosan hamilelik insallah rabbim emegını bosa cıkarmasın olur
Amin canımİnşallah Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin
Bir kaç gün sonra çarşamba gibi yapacağım kuzummYapsana valla ben adet oldun sandımFatmazell yap artık varsa çıkacaktır
Neden geç yapıyorsun canım sen geçiyor senin he sen aceba hep böle mi adet oluyorsun yani insan az çok kendini bilir ya hani dedim ondan mı iyi dayanıyorsun valaBir kaç gün sonra çarşamba gibi yapacağım kuzumm
Niye 3 gün geçmiş zaten valla hayret ediyorum size ne sabırBir kaç gün sonra çarşamba gibi yapacağım kuzumm
Aynen valla ne sabırlılar demi ben dayanamam dogrusu sabırsızm bennNiye 3 gün geçmiş zaten valla hayret ediyorum size ne sabır
Su anda bende aynıyım biliyor musun aceba diyorum ama hayırlısı olsun hakkımızdaBenimde kasıklrmda agrı vardı demiştim dün ya bi de belim agrımaya başladı hayırdır inşşallahh diyorumm
Olacak canım olacak insAllahİnsallah hepimiz de vardır tek tek düşeriz suraya ayy hamileyim kızlar yazmak istiyorumumarım cok uzak değildir o zaman
Okyanus sen ne zaman normal gebelik testi yapcan seni merak ediyorum benİnsallah hepimiz de vardır tek tek düşeriz suraya ayy hamileyim kızlar yazmak istiyorumumarım cok uzak değildir o zaman
Yapmıycam siz gibi yapcam ben de bekliycem günüm geçince 3 gün oyle yapcam adet olmazsamOkyanus sen ne zaman normal gebelik testi yapcan seni merak ediyorum ben
Allah seni iyi etsin kizzzzYapmıycam siz gibi yapcam ben de bekliycem günüm geçince 3 gün oyle yapcam adet olmazsam
Ne yapım bacım beni soruyolar ben soruyom sorduğum kımse ne test yapıyo ne atıyo bekliycem bekliycem ben niye yapıp atıyorum bide erken den ben gide yapmıycam dedimAllah seni iyi etsin kizzzz
Hahaha kız sen bekleyebilcen miYapmıycam siz gibi yapcam ben de bekliycem günüm geçince 3 gün oyle yapcam adet olmazsam