- 2 Ocak 2012
- 922
- 750
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.001
Ayyy inanmıyorum ya o kadar çok sevindim ki benimde bat bugün gelmedi daha inş darısı başımaBiz 3 kişiyiz canım ikinci cocugumuzu bekliyorum
Erkeklerin yemesi gerekiyormus havucu
Amin canım saolİnşallah vardır. Sağlıkla gelir
Farklı bir test ile de dene canimCanım ya saol evet ben yakından daha net görüyorum ki buradan da belli bu bide suya tuttuğum halı canım senin kararttigin ay insAllah ama geçen aydan sonra inanasim gelimiyor ki
Ben sadece adet dönemim de tatlı aseriyom onun dışında pek sevmemUyandığımdan beri evde ne kadar tatlı varsa yedim :) şimdi de midem bulanıyor o kadar çok yedim ki
Sıvıya genelde dikkat ediyorum saat olarak belki 1 saat değişiyodur genelde 7 gibi yapıyorum bazen 6 oluyor. Sonucu değişir mi? Dün mesela unuttum 9 gibi yaptımSaatine dikkat ediyor musunuz testin. Birde sıvı alımına
Canım 1 tane daha var elimde onuda pazartesi yaparım sonra zaten olmadı başka alayımFarklı bir test ile de dene canim
Belli degıl canım hamile olup olmadığım benim bi oglum var 4 yaş 3 ay lık insallah ikinci olmustur demek istedimAyyy inanmıyorum ya o kadar çok sevindim ki benimde bat bugün gelmedi daha inş darısı başımatebrik ederim
E vitamini erkeklere yarıyomus sperm haraketlilik bakımından bu yazıyı okumustum ben eşime evicap E içiriyorum hergun
Havuc falan yedirsem olur sanirim. Takviyeleri kullanmak istemiyorum doktor onermedikce.E vitamini erkeklere yarıyomus sperm haraketlilik bakımından bu yazıyı okumustum ben eşime evicap E içiriyorum hergun
Sperm sorunu olan topik acan yerleri okursan eczacıların ve doktorların dediğini okursun ben arada bakınıyorum vıtamin sonuc da ne olabilir havuc yiyerek alsın dersen öyle de alır zaten 160 lira kötü bi sey degılHavuc falan yedirsem olur sanirim. Takviyeleri kullanmak istemiyorum doktor onermedikce.
17 18 diyorum sanaSelam 15.gun akintim başladı ama kızarma yok beybiler
Hmm tamam canim bir bakınayimSperm sorunu olan topik acan yerleri okursan eczacıların ve doktorların dediğini okursun ben arada bakınıyorum vıtamin sonuc da ne olabilir havuc yiyerek alsın dersen öyle de alır zaten 160 lira kötü bi sey degıl
Olabilir. İkiz ihtimali olur o zaman17 18 diyorum sanatahmini ben bi daha yumurtlıycam 9 dogurdum artık
Pazartesiden sonra öle yapım canım adet olmazsam elimde 1 tane daha var zaten eğer hemen çıkmazsa zaten yoktur canımesarp baska markayla dene canım artımed ve prodüktör early 2 hcg degerini bile ölçüyo