Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vala iyi yapmışsın canım hayaller de olmasa zaten yaşanmaz dime umut etmek hayal kurmak çok güzel
Ben cok severim süsünü püsümü yaptım hastane tütüsü falan tasdan isim yapıstırcam sadece erkek yada kız hangisi olursa artık nasip hazır herseyi

Çok çok güzeller insAllah hepsini kullanmak nasip olur sen kız bebek mi istiyorsun canım kız bebek için kırmızış bunlar çok cicilerrrrr
İçimden gecen kız tabi ama erkek de olsa evlat tabi rabbim nasip etsin ınsallah nohut battaniyesi bile kırmızı lohusa takımlarımı aldım gri beyaz kırmızı renklerim ortak renk dedim oglumda her sey maviydi 🥰

Benim kan verme vaktim geçti bile ama gitmiyorm ya biraz daha geçsin zaman haftasonuna giderim ama test yaptım büyük ihtimal pozitif yani
İnsAllah canım haber edersin sende vala geçen ay benim testlerde pozitif çıktı kan verdim çıkmadı 3 gün sonra olmuştum zaten test örneğin varmı atar mısın bakalım

Battaniyeye tulum a yapıscak ütüyle isimle herseyi hazırladım iyi ki almışım ama her sey iki katı olmus malzemede
Screenshot_2021-12-25-23-06-12-360_com.google.android.apps.photos.jpg

Olmazsın insAllah 🤲 hayırlısı cnm
Hayırlısı olsunda inşallah Rabbimden hayırlısını diliyorum hayırsızsa olmasın hayırlıysa inşallah olsun. O yüzden kendimi oraya verip düşünmüyorum bıraktım saldım cumartesi gelsin hele bakalm zaten varsa olmuştur yoksa yoktur ne gelirse artık

X