- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Hiç öyle düşünme rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayida nasip etsin benim teyzem 2 çocuğunu 52 yaşında doğurdu hiç bir sağlık sorunu yasamadilar hiçç korkma Allahın izni ile bir şey olmazay maaşallah ben de 35im ve herkes yaş yaş dediği için korkudan tarama testlerimi yaptırmadım, şimdi ufak bi sıkıntı olabilir dedi doktor, diyorum acaba yaşla mı alakalı ama demek ki 40 a kadar yolu var. Allah hepimizin evladını bağışlasın, sağlıkla sınamasın inşallah
yok kız akraba değil Allah korusunailede aynı bölgeden damat getirenler vardı onu diyorum
Amin inşallah. bir sorun yoktu da ayrıntılıda ventrikül genişliği diye bir şey sınırda dedi o takip edilecek. ben zaten 7. haftada kalp atışını dinledim dedim zaten aldırmam o yüzden testleri yaptırıp kendimi strese sokmadım. inşallah sağlıkla gelir kuzucumHiç öyle düşünme rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayida nasip etsin benim teyzem 2 çocuğunu 52 yaşında doğurdu hiç sağlık sorunu yasadilar hiçç korkma Allahın izni ile bir şey olmaz
Aminnn inşallahAmin inşallah. bir sorun yoktu da ayrıntılıda ventrikül genişliği diye bir şey sınırda dedi o takip edilecek. ben zaten 7. haftada kalp atışını dinledim dedim zaten aldırmam o yüzden testleri yaptırıp kendimi strese sokmadım. inşallah sağlıkla gelir kuzucum
ama cok sey de ogreniyor insan. mesela bosaniyorum. delil icin mesajlari saklama mesajda esi konusturma tazminat isteme bunlari burdan ogrendimKizlar şaka bir yana insanın KKda 1 seneden uzun üyeliği varsa geçmiş olsun paranoya, anksiyete, panik atak, over doz güvensizlik yüklendi bünyeye
Mesele tam da bu. Bakıyorum kadın iki hafta önce dünyanın en saçma konusunu açmış. 1 gün sonra başka konularda Sokrates oluyor. Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
Bu arkadaşlar mı dediğinizi yapıyor? Kaynanasına sövüp sonra sokrates?
Hayır hiçte alakası yokBu arkadaşlar mı dediğinizi yapıyor? Kaynanasına sövüp sonra sokrates?
Orası öyle hayatı öğrenmek ve birçok farklı görüş alıp meseleni çözmek için harikaaa. Bir de papatya cayini içmeden gelen ablalar olmasa daha iyidi ama olsunduama cok sey de ogreniyor insan. mesela bosaniyorum. delil icin mesajlari saklama mesajda esi konusturma tazminat isteme bunlari burdan ogrendimisime yaradi
evlendikten sonra esim altinlarin kimin hesabinda duracagi faek eder mi demisti eder demistim. onu da burdan ogrenmistim
Benim de ilk bebegimde kadin dogum doktorum ense kalinligi kritik dedi. İki ayri perinatologa gittik 20. Haftada .Ense 5.8 olculdu, sınırı 6. Son gittiğimiz dr fetal dna önerdi. Sonuclari 1 ay bekledik. Surekli bişeyler arastiriyordum, kimin nasil olculmus sonuc ne olmusAmin inşallah. bir sorun yoktu da ayrıntılıda ventrikül genişliği diye bir şey sınırda dedi o takip edilecek. ben zaten 7. haftada kalp atışını dinledim dedim zaten aldırmam o yüzden testleri yaptırıp kendimi strese sokmadım. inşallah sağlıkla gelir kuzucum
içimi rahatlattınız çok teşekkür ederimBenim de ilk bebegimde kadin dogum doktorum ense kalinligi kritik dedi. İki ayri perinatologa gittik 20. Haftada .Ense 5.8 olculdu, sınırı 6. Son gittiğimiz dr fetal dna önerdi. Sonuclari 1 ay bekledik. Surekli bişeyler arastiriyordum, kimin nasil olculmus sonuc ne olmusSonuclarimiz temiz cikti, bebegim sağlıklı dogdu cok sukur. Zor bi sınav gercekten, insallah siz de saglikla kavusursunuz. Kromozal anomali oldugunda genellikle birden fazla aksaklik oluyor, bu sekilde teskin edebilirsiniz kendinizi. Saglikli dogumlar diliyorum simdiden
haha evet gördüm konunuzu nedensizce yükselenler vardi. erkek anneleri belki deOrası öyle hayatı öğrenmek ve birçok farklı görüş alıp meseleni çözmek için harikaaa. Bir de papatya cayini içmeden gelen ablalar olmasa daha iyidi ama olsundu
O konu hiçbir şey değil. Sevgilim çok uyuyor diye onunla çocuk yaparsan ileride ya ruhsal bir hastalığı olacak ya da intihar edicek diyen bile oldu jajah tövbe estttthaha evet gördüm konunuzu nedensizce yükselenler vardi. erkek anneleri belki debende erkek anasiyim ama triplere girmedim
O konu hiçbir şey değil. Sevgilim çok uyuyor diye onunla çocuk yaparsan ileride ya ruhsal bir hastalığı olacak ya da intihar edicek diyen bile oldu jajah tövbe estttt
Kesinliklee, zaten dikkate almicak olsam asla burada konu açmam herkesin yorumu çok değerli. Ama maalesef arada çıkıyor nefretini kusmaya yer arayanlar. Şok geçiriyorumBazi uyeler gergin yorum yapiyor ama onlarida dikkate alin derim. Hepimiz tecrubelerimizle size yazdik, ben dahil. Memlekette herkes normal ruh haline mi sahip? Hayir degil. Kendinin farkında olup ilac kullanmak cok doğru bir davranis, bunu takdir ederim. Sadece evlilik ve sevgililik cok farkli..bunu evlenmeden once ayni evde yasamis birisi olarak söylüyorum. Sevgiliyken cekip 1 gece kendi evinde kalmak bile buyuk lüks. Birsure sonra farkliliklar/zitliklar iliskide sorun oluşturuyor
Empati yeteneği zayıf olduğu için öyle tondan akıllar verenler oluyor.
Kesinliklee, zaten dikkate almicak olsam asla burada konu açmam herkesin yorumu çok değerli. Ama maalesef arada çıkıyor nefretini kusmaya yer arayanlar. Şok geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?