• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burda kaynanasına rövaşata çekenler çeşit çeşit konu açanlar başkalarının konularında neden Sokrates?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni bir konuyla geliyorum, yeni linclere hazırım😄 gerçi bu pek linç edilecek bir konu değil
Evliyim ama başka bir herifi arzuluyorum,orami burami elletip başka birinden hamile kaldım ama kocam beni affetmiyor gibi konular acmazsan,şahsen ben hiç elestirmem.Ama bazıları da insanın sinir telleriyle oynuyor beyaa🥲.

Evliyim ama başka bir herifi arzuluyorum,orami burami elletip başka birinden hamile kaldım ama kocam beni affetmiyor gibi konular acmazsan,şahsen ben hiç elestirmem.Ama bazıları da insanın sinir telleriyle oynuyor beyaa🥲.
Onlar troll bence ya insanları sinirlendirip eğleniyorlar. Gerçekten o tarz şeylerin yasandigina inanmak istemiyorum ya da😄

Ben genelde cinsellik bölümünde takılıyordum.
En son, mastürbasyon yapıp, kızlık zarı kontrolüne giden üyeyi okuduktan sonra, orayı da bıraktım.

off sus sus eve taşınalı bir yıl oldu, o günden sonra annemde duş alıyorum 😂😂😂 yarın çıkarsak alıcam yeni batarya 😂😂

Batarya almanıza gerek yok. Bataryaya da bir şey yapan yoktur herhalde; duş başlığı seti alsanız yeter.

Kadın bir yorum yaptı; herkesi şüpheye soktu, duş başlığından tiksindirdi. 😒

Batarya almanıza gerek yok. Bataryaya da bir şey yapan yoktur herhalde; duş başlığı seti alsanız yeter.

Kadın bir yorum yaptı; herkesi şüpheye soktu, duş başlığından tiksindirdi. 😒
O bana geçen mesj atmış. Dalga geçtiniz utanmadınız mı falan feşman diye

hep gülen suratlar atalım özelden yazışmış gbi yapalım.. çok komikli şeyler olduyduu diyelim bunlar merak etsin😒
B Buffalosos nickli arkadaş da bizimle aynı derttten muzdarip. Adam toplamaya başladım ben kızım. Onlara günü göstereceğiz.
Bunları buradan yazma şşşş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back