- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.013
- 598
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Hay Allah razı olsunB Buffalosos nickli arkadaş da bizimle aynı derttten muzdarip. Adam toplamaya başladım ben kızım. Onlara günü göstereceğiz.
Bunları buradan yazma şşşş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hay Allah razı olsunB Buffalosos nickli arkadaş da bizimle aynı derttten muzdarip. Adam toplamaya başladım ben kızım. Onlara günü göstereceğiz.
Bunları buradan yazma şşşş.
duş başlığı şimdiye kadar aklımıza gelir miydi? batarya dahil hepsi değişsinBatarya almanıza gerek yok. Bataryaya da bir şey yapan yoktur herhalde; duş başlığı seti alsanız yeter.
Kadın bir yorum yaptı; herkesi şüpheye soktu, duş başlığından tiksindirdi.
önceki sayfalarda biri bize kk nın hanımağaları dediEğlenebilceğimiz herkes bu topikte çünkü
Seni banlara gelesice nasılda eğlenmissiniz hunharcaönceki sayfalarda biri bize kk nın hanımağaları dedi
Oooo banlar kimsenin umurunda degildiSeni banlara gelesice nasılda eğlenmissiniz hunharca
Sende banlan insallah hepinizi şikayet edicemOooo bablar kimsenin umurunda degildi
beddua grubundanmisinSende banlan insallah hepinizi şikayet edicem
kovayla banyo yapıyorum öğün den sonraduş başlığı şimdiye kadar aklımıza gelir miydi? batarya dahil hepsi değişsin
Kadın kadının kurdudurelma kurtları siziiibeddua grubundanmisin
ahahaha sus kız ağzından yel alsın uyuman bizim suçumuz mu kim dedi 9da yat diye B Burhan Burhanitto da konuyu açtı ban konuşulunca ölü taklidi yapmaya başladıSeni banlara gelesice nasılda eğlenmissiniz hunharca
kız sen de körükleme sen bunu tanımıyosun mutfağa gider hepimizi yer vallaOooo banlar kimsenin umurunda degildi
Bir rivayete göre 6 günde alskanlık olusurmus. 7 gün ban yedim 12 de yattım hayatım düzene girdii istemsizceeahahaha sus kız ağzından yel alsın uyuman bizim suçumuz mu kim dedi 9da yat diye B Burhan Burhanitto da konuyu açtı ban konuşulunca ölü taklidi yapmaya başladı
Kilomda sabitlendi 1 haftada anaaamm kk bana aslnda hiç iyi gelmiyormus suan farkettmkız sen de körükleme sen bunu tanımıyosun mutfağa gider hepimizi yer valla
Geçen sefer mune bize ufak uyarıda bulunmuştu ceza vermemişti. Bu kez hiç birimiz kurtulamayız. O yüzden ben sessizce izliyorum beni günahınıza ortak etmeyinHala burdayiz Mune gormustur dimi
O konuyla ilgili aklima cok acayip seyler geliyor, gercek konu oldugu soylendi, gebelik bolumune yaziyormus,orami burami elletip başka birinden hamile kaldım ama kocam beni affetmiyor gibi konular acmazsan,şahsen ben hiç elestirmem.Ama bazıları da insanın sinir telleriyle oynuyor beyaa.
ahaha ben de banlanıyosam bugün olsun bari dedim, alışverişe çıkıcazKilomda sabitlendi 1 haftada anaaamm kk bana aslnda hiç iyi gelmiyormus suan farkettm
Ben yoktum o gecende uyari gormedim ki hicGeçen sefer mune bize ufak uyarıda bulunmuştu ceza vermemişti. Bu kez hiç birimiz kurtulamayız. O yüzden ben sessizce izliyorum beni günahınıza ortak etmeyin
Geçmiş olsun yenimi çıktın icerdenBir rivayete göre 6 günde alskanlık olusurmus. 7 gün ban yedim 12 de yattım hayatım düzene girdii istemsizcee
hamile olduğu gerçektir ki o da kanıtlanamaz her isteyen yazabilir sonuçta ama nasıl olduğunun gerçekliğinin belirlenmesi imkansız gerçek olmasa daha beter, insan kendini nasıl bu konuma sokarO konuyla ilgili aklima cok acayip seyler geliyor, gercek konu oldugu soylendi, gebelik bolumune yaziyormus