- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- 358
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Hayatını banlarına göre düzenliyosun doğumdan snrada bebenin uyku saatlerini kk ye göre düzenleme sakınahaha ben de banlanıyosam bugün olsun bari desim, alışverişe çıkıcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatını banlarına göre düzenliyosun doğumdan snrada bebenin uyku saatlerini kk ye göre düzenleme sakınahaha ben de banlanıyosam bugün olsun bari desim, alışverişe çıkıcaz
Gece öyle demiyordunGeçen sefer mune bize ufak uyarıda bulunmuştu ceza vermemişti. Bu kez hiç birimiz kurtulamayız. O yüzden ben sessizce izliyorum beni günahınıza ortak etmeyin
Bence gerçekti.hamile olduğu gerçektir ki o da kanıtlanamaz her isteyen yazabilir sonuçta ama nasıl olduğunun gerçekliğinin belirlenmesi imkansız gerçek olmasa daha beter, insan kendini nasıl bu konuma sokar
Hangi gece yahuuuuuGece öyle demiyordun
Siz banlanın ben banlanmayayım diye.ahahaha sus kız ağzından yel alsın uyuman bizim suçumuz mu kim dedi 9da yat diye B Burhan Burhanitto da konuyu açtı ban konuşulunca ölü taklidi yapmaya başladı
müebbet yicem sonundaGeçmiş olsun yenimi çıktın icerden
yok doğumdan sonra buraya bakacak zamanım olmayacak o yüzden son 3 ayım ve at koşturuyorumHayatını banlarına göre düzenliyosun doğumdan snrada bebenin uyku saatlerini kk ye göre düzenleme sakın
Allah korusunmüebbet yicem sonunda
İlk başta konu sahibi alıyorlarSiz banlanın ben banlanmayayım diye.
çok saçma bi şekilde ballandırarak anlatması inanılmaz şakasına belini tutayım şakasına şeyapıyım bi de diyo ki ama gülüyoduk o sıra, e tamam o zaman sorun yokBence gerçekti.
Saglıkla gelsin bebiş seni özleyeceğizyok doğumdan sonra buraya bakacak zamanım olmayacak o yüzden son 3 ayım ve at koşturuyorum
Defalarca soruldu ertesi gun hapi neden almadin diye hic birine cevap yazmadi. Bence esinden hamile kalamiyordu. Diger kisi ortaya cikmasa konu oyle kapanip gidecekti bence (diger kisimlar tamamen uyduruk geldi belini olceyim, memeni olceyim falan)hamile olduğu gerçektir ki o da kanıtlanamaz her isteyen yazabilir sonuçta ama nasıl olduğunun gerçekliğinin belirlenmesi imkansız gerçek olmasa daha beter, insan kendini nasıl bu konuma sokar
evet o hainliğini fark ettim kimse kurtulamayacak boşuna katılmadın geyiğimize biz çok eğlendikSiz banlanın ben banlanmayayım diye.
yaa Amin inşallah az büyüsün onu da alıştırırım dicem de ban yer yavrum kız değil kiSaglıkla gelsin bebiş seni özleyeceğiz
24 saat çabuk geçer bu kadar eğlenmeye de degerdi derizevet o hainliğini fark ettim kimse kurtulamayacak boşuna katılmadın geyiğimize biz çok eğlendik
Bi de "Ama erkekler yaparken affediliyo kadınlar neden affedilmesin, buna hakkımız var." diyodu jfkfkffk.çok saçma bi şekilde ballandırarak anlatması inanılmaz şakasına belini tutayım şakasına şeyapıyım bi de diyo ki ama gülüyoduk o sıra, e tamam o zaman sorun yok
ama aynı zamanda da pişmandı adam tehdit etmese o şakadan 3 çocuk olurduBi de "Ama erkekler yaparken affediliyo kadınlar neden affedilmesin, buna hakkımız var." diyodu jfkfkffk.
Memesini elletirenama aynı zamanda da pişmandı adam tehdit etmese o şakadan 3 çocuk olurdu
tamam cok üzgünüm çünkü ben @begum9987 de gelsin o da uyumuştu kesin
Kk de büyüdü sayılır yönetimle konusuruzyaa Amin inşallah az büyüsün onu da alıştırırım dicem de ban yer yavrum kız değil ki