Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
2. yorumda sızar biz de okuyo diye sabaha kadar beklerizTamam bekleyelim sen okuyunca haber ver bize
Su anda Allahn huzurunda supurgd yapiyor olabilr, olm banlancam sanki ben sizin yuUnizdenNerde lütfen söyleyin
ahahahaha bekar sayılmazhamile olmasam evli sayılır mıydım kız 3 ay sonra güncelleme yapalım
Ama cok fena orta yaptinO zaman biraz konumuza dönelim hanımlarBence insanlar başkalarını eleştirirken kendi yazdıklarını, yaptıkları unutuyorlar ondan böyle saçmalıyorlar. Aslında çoğu insan yaşamak istediği hayatı yaşamadığı için başkalarına yaşamak istediği, ya da olmak istediği insan gibi akıl veriyorlar.
hee aman o vpn falan uğraştı yaktı kendini hesabıyla geri de gelemiyo onun kuralları zaman aşımına uğradıAhshshahsh bu konuda bir aciklama gelmedi. Ben cocuklu ve bosanmis oldugum icin.bekar degilim8sim onu biliyorum
Cok orjinal karakterdi bee...hee aman o vpn falan uğraştı yaktı kendini hesabıyla geri de gelemiyo onun kuralları zaman aşımına uğradı
Salakmisti o birazAdam evde malak gibi yatıyor,kadın hamile haliyle bütün evin işi gücü,bir de çalışıyor.Bir saatlik uykuyla ise gidiyorum,patron çok anlayışsız falan diyordu.
Hee birde islerine gelmeyen cvp gelince beddua edenlerdenmisn yoksa sendeAma cok fena orta yaptinSonra da terzi kendi sokugunu dikemezmis, allah sizin de basiniza vermes.. tamam susuyorum
kız seni yerim ya git ayıl gel deli midir nedirSalakmisti o biraz
Hee birde islerine gelmeyen cvp gelince beddua edenlerdenmisn yoksa sende
Ne dein sen simdi mesela?benim anliycag8m gibi soylesenO zaman biraz konumuza dönelim hanımlarBence insanlar başkalarını eleştirirken kendi yazdıklarını, yaptıkları unutuyorlar ondan böyle saçmalıyorlar. Aslında çoğu insan yaşamak istediği hayatı yaşamadığı için başkalarına yaşamak istediği, ya da olmak istediği insan gibi akıl veriyorlar.
Hee birde islerine gelmeyen cvp gelince beddua edenlerdenmisn yoksa sende
Vallahi herkes nasılsa öyle olsun diyorum, burdakilere kendini beğendirmek için saçmasapan yaz yaz yaz, herkese ağzına geleni söyle sonra aynısını yaşayınca auuu auu olmaz öyleAma cok fena orta yaptinSonra da terzi kendi sokugunu dikemezmis, allah sizin de basiniza vermes.. tamam susuyorum
Korkunun gözünü seveyimYok bu cevaplari verenler aklima geldi, dedikoduya girmesin diye fermuar çektim agzima
Koçun gazabı 3 yakinda vizyondao değil de çok pis banlanıcazmune cenaze marşıyla gelmek üzeredir
İnsallah seninde memeni ellerleebxbzhhzhzhzhzbzHee birde islerine gelmeyen cvp gelince beddua edenlerdenmisn yoksa sende
Babe ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol tarzı bir şey söyledimNe dein sen simdi mesela?benim anliycag8m gibi soylesen
İnsallah seninde memeni ellerleebxbzhhzhzhzhzbz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?