Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
valla banlana banlana öğreniyorumUyeler icin konu acmak yasak diye biliyorum konusmak da yasak mi
Arrik çok geçBu arkadas zaten anlamamis onuda banlamayin
Bu konulardan sonra şükrediyorum artıkBurhanij bekarlik sorununu cozmek icin burdayiz arkadaslar unutmayin
Ay en son bana soven bir uyeye sovmeden cevap verjp polemik yaptim diye banlanmistimArrik çok geç
bu kıllı postları okuyup burhandan etkilenecek biri olacağını sanmıyorumBurhanij bekarlik sorununu cozmek icin burdayiz arkadaslar unutmayin
Sekerim sen evlensen kaynanan burda konu acar merak etme ahshaBu konulardan sonra şükrediyorum artık
Fozlugynu kırdı kadinin beAsla kaynanama rövaşata çekmem diyenler beğensin
Banlandikmi belli oldumuİlk defa bu kadar mesaj yazdim, sonum maphus olmayaydi iyiydi
ben de hakaret etmeden saçma konu açan biriyle dalga geçtiğim için 2 gün banlandımAy en son bana soven bir uyeye sovmeden cevap verjp polemik yaptim diye banlanmistim
Uslu durun azcik ahshaben de hakaret etmeden saçma konu açan biriyle dalga geçtiğim için 2 gün banlandımeben eben diyodu taklidini yapıyodum ondan galiba
bence biz yok olalım yine banı tek burhan yesinBiz artık sadece mizah kısmında takılalım bence
Kısmetimi kapatın böyle aferinbu kıllı postları okuyup burhandan etkilenecek biri olacağını sanmıyorum
Bende ramazan vesilesiyle totpuluycsmHe ya bazılarıda çok acımasız oluyor amma
Ben ramazan vesilesiyle kendimi biraz daha törpülemeye karar verdim mesela
Uye konusmak ban sebebi dedilerBanlandikmi belli oldumu
Yazıklar olsun attığım gülücüklerebence biz yok olalım yine banı tek burhan yesin
Ben ben ve benim gibilere küfürlü hakaret eden üyenin bana söylediği hakareti yazdım diye banlandım kalbim çok kırılmıştıben de hakaret etmeden saçma konu açan biriyle dalga geçtiğim için 2 gün banlandımeben eben diyodu taklidini yapıyodum ondan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?