Burda ismi lazım olmayan konular dışında muhabbet serbest🤸‍♀️

Sağol canım yaa bide çıkarmış böyle de çok mantıklı başka yemeklerde kullanılabilir

Bizim buralarda İstanbul dışı öyle deyince hep bozcaadaya gidiyorlar Günlük git gel şeklinde ya da bi gecelik. Foto çekilmelik biz gezdik bakın ne güzel diye internete koymalık yerler
Ev de güzel be hava kapalı yatıp uyumak da baya iyi bi aktivite. Tam havası. Bir sağa bir sola dönerken sırtımız ve belimiz esner iyi olur

Evet menemen için böyle yemeklere koymak için ayrı ayrı

Ben de hadi bakalım diye koca kazanı alıp iş başlatmam ama başlanınca yardımım büyük olur Tek başına ben de uğraşmam ya da benden daha az konuya hakim biriyle

Keşke yumurtayı da kırıp saklayabilsek ben tam 30 kavanoz domates konservesi yaptım kışın çok pratik ve lezzetli oluyor. Özellikle işten gelince hızlıca yemek hazırlarken muhteşem

Keşke yumurtayı da kırıp saklayabilsek ben tam 30 kavanoz domates konservesi yaptım kışın çok pratik ve lezzetli oluyor. Özellikle işten gelince hızlıca yemek hazırlarken muhteşem
Ooo çok yapmışsınız. Büyük müydü kavanozlar? Biz de yaptık da kavanozlar küçük küçük. Gerçi biz de az yapmadık

Ooo çok yapmışsınız. Büyük müydü kavanozlar? Biz de yaptık da kavanozlar küçük küçük. Gerçi biz de az yapmadık
Orta boy turşu kavanozları var ya onlardan. Bir kısmı menemenlik bir kısmı sosluk biraz da kapya biberle birlikte rondodan geçirip kaynattım yemeklerde güzel oluyor . Bir kış yetiyor valla gerçi ben mutfakla uğraşmayı çok severim biraz içli köfte mantı da yapıp buzluğa atcam işten gelince yanına bir de çorba yetiyor

Maşallah. Ben o kadar uğraşamıyorum. 40 yılda bir işte

Bende bu sene biber domates dondurmak istedim ilk defa kışta pahalı olduğu için ama yapamıcam sanırım kaynanam menemen edicek benim için geçen senede etmişti çok elimden tuttu menemenler evde yemek olmayınca

Bende bu sene biber domates dondurmak istedim ilk defa kışta pahalı olduğu için ama yapamıcam sanırım kaynanam menemen edicek benim için geçen senede etmişti çok elimden tuttu menemenler evde yemek olmayınca
sen iyi ol yorma kendini :) bu sene dışarıdan alırsınız seneye koyarsın dolaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…