- 13 Aralık 2022
- 7.762
- 7.395
- 28
-
- Konu Sahibi kirmizi puantiye
Doğrudur vallahi mevsımlerın dengesi şaştı iyiceYaaAllah rahmet eylesin can kaybı olması çok üzücü , benim eşimde işten eve gelirken yağmura yakalandı otobüsten inip eve gelme mesafesi 8 dk falan ama sırılsıklamdı. İçeri giremedi havlu verdim kaba suyunu havluyla aldı anca öyle girebildi içeri. Saçlarında tişörtünden pantolon paçalarından şarıl şarıl su akıyordu
Vallahi benim iç sesim öyleAynen öyle uzakta özlüyorsun birlikteyken de eve gideyim de yalnız kalayım diye düşünüyorsun
Onuda yapamayız ev aldık daha İstanbul'a geri dönmek çok zor fiyatlar uçtuO zaman sizde taşındınız yere geri dönün onlar taşınınca
Bende biraz seviyorum biraz uyuz oluyorumSelam.Bende Tekirdağdanım ben eltimi çok severim
Yoğurt çorbasıOf akşama ne yemek yapıcaz hergün aynı dert valla bezdım
Herşey ateş pahasına bacım dur durduğun yerde idare etmeye bakOnuda yapamayız ev aldık daha İstanbul'a geri dönmek çok zor fiyatlar uçtu
Bende biraz seviyorum biraz uyuz oluyorumBen Çerkezköy deyim
Ay kalbime ınıyodu normal gun ıçın fazla dıcektımYoğurt çorbası
Krep tavuk sarma
Bulgur pilavı
Yoğurtlu kabak havuç salata
İstiridye tatlısı
Çikolata pasta
Bugün ki menümtabi bu misafir gelicek diye böyle
Çok yakınız bende KapaklıOnuda yapamayız ev aldık daha İstanbul'a geri dönmek çok zor fiyatlar uçtu
Bu arada elti konusunda tabi şaka yapıyorumOnuda yapamayız ev aldık daha İstanbul'a geri dönmek çok zor fiyatlar uçtu
Son cumleyi okuyana kadar hay maşallah demiştimYoğurt çorbası
Krep tavuk sarma
Bulgur pilavı
Yoğurtlu kabak havuç salata
İstiridye tatlısı
Çikolata pasta
Bugün ki menümtabi bu misafir gelicek diye böyle
Aynı tepkiyi bende verdimSon cumleyi okuyana kadar hay maşallah demiştimçünkü misafir gelmeden her gün böyle menü yapamam özel bişey olması lazım
Kız bende kapaklı hsahhaah kapaklı herkes bilmiyor diye Çerkezköy dedimÇok yakınız bende Kapaklıdoktorum çerkezköyde
Hshaah misafir olmasada bizde her gün ya tavuk ya et pişmek zorunda öyle bir eşim varSon cumleyi okuyana kadar hay maşallah demiştimçünkü misafir gelmeden her gün böyle menü yapamam özel bişey olması lazım
Öyle artık mecbur neyse gelsinler ya amann zaten tek başımayım buralarda sıkılıyorumHerşey ateş pahasına bacım dur durduğun yerde idare etmeye bak
Aynen sevmediyseler arada insanda lazım oluyor.Öyle artık mecbur neyse gelsinler ya amann zaten tek başımayım buralarda sıkılıyorum
Ben kabak yapıcam çok seviyorumOf akşama ne yemek yapıcaz hergün aynı dert valla bezdım
Atatürk mah deydim 1 hafta önceye kadar şimdi Bahçelievler mahÇok yakınız bende Kapaklıdoktorum çerkezköyde
Aaay o da zor valla canım Allah yardımcın olsunHshaah misafir olmasada bizde her gün ya tavuk ya et pişmek zorunda öyle bir eşim var
Kızartmasını yemeğinimiBen kabak yapıcam çok seviyorum