- 1 Nisan 2022
- 12.529
- 15.402
-
- Konu Sahibi kirmizi puantiye
Eşimde öyle diyor onunla uğraşma diyor..ama sen iyi yaptın mantıklısen iyi ol yorma kendini :) bu sene dışarıdan alırsınız seneye koyarsın dolaba :)
Annesi yanında olanlar çok şanslı ben tek başıma zorlanıyorum. Sizin de iyi çıkmış ohh mis gibi kokuluAyy benimki de 30 çıktı annemle 3 kasa domatesi yapıp bölüştük 60 tane oldu
Yaa gurbete mi gelin gittin canımAnnesi yanında olanlar çok şanslı ben tek başıma zorlanıyorum. Sizin de iyi çıkmış ohh mis gibi kokulu
İnşAllah bebeğimEşimde öyle diyor onunla uğraşma diyor..ama sen iyi yaptın mantıklıkışa zaten hamiş olucan tamda yormazsın kendini
Ayyy bunların işi gücü yok mu bu kadar kolay şehir değiştiriyorlar hayret yaniSelam kızlarrr ben bugün hazırlık yapıyorum Eltiimmm geliyor hihiihiiDün bahsetmiştim biraz biz İstanbul da tanıştık ama evlenince Tekirdağ yerleşmeye karar verdik ki uzak olalım diye 6 ayımıza girdik. Gel gör ki eltimler de buraya yerleşmeye karar verdi şimdi gelip ev bakcaklar Bunları duyan kaynanam da onlarda geliyorsa bizde geliriz dediler Tam delirmelik
Selam.Bende Tekirdağdanım ben eltimi çok severimSelam kızlarrr ben bugün hazırlık yapıyorum Eltiimmm geliyor hihiihiiDün bahsetmiştim biraz biz İstanbul da tanıştık ama evlenince Tekirdağ yerleşmeye karar verdik ki uzak olalım diye 6 ayımıza girdik. Gel gör ki eltimler de buraya yerleşmeye karar verdi şimdi gelip ev bakcaklar Bunları duyan kaynanam da onlarda geliyorsa bizde geliriz dediler Tam delirmelik
İş sebebiyle hep ayrı şehirde yaşıyorum ailemden ama alıştım sanki her işimi yalnız yapınca şimdi evde kalabalık bana zor geliyorYaa gurbete mi gelin gittin canım
Gerçekten çok sinir bozucuSelam kızlarrr ben bugün hazırlık yapıyorum Eltiimmm geliyor hihiihiiDün bahsetmiştim biraz biz İstanbul da tanıştık ama evlenince Tekirdağ yerleşmeye karar verdik ki uzak olalım diye 6 ayımıza girdik. Gel gör ki eltimler de buraya yerleşmeye karar verdi şimdi gelip ev bakcaklar Bunları duyan kaynanam da onlarda geliyorsa bizde geliriz dediler Tam delirmelik
Ya evet Allahım yaşatmasın bir dahaEvet buraya da yağdı ama aşırı değil. Biz İstanbul'da biraz kenarda kalıyoruz Tekirdağ tarafı. Çok aşırı değildi.
Ama kayıplar varmış
İnşallah balım vallahi bu aralar ne oluyor anlam veremiyorumYarın da istanbula gezmeye gidiyorum hayattaki şansım diyorum . Haberlerde görünce çok da üzüldüm can kaybı varmış inşallah tekrarlamaz
O zaman sizde taşındınız yere geri dönün onlar taşınıncaSelam kızlarrr ben bugün hazırlık yapıyorum Eltiimmm geliyor hihiihiiDün bahsetmiştim biraz biz İstanbul da tanıştık ama evlenince Tekirdağ yerleşmeye karar verdik ki uzak olalım diye 6 ayımıza girdik. Gel gör ki eltimler de buraya yerleşmeye karar verdi şimdi gelip ev bakcaklar Bunları duyan kaynanam da onlarda geliyorsa bizde geliriz dediler Tam delirmelik
Gurbet zor hemde fazlasıyla bende çok hissediyorum yanlızlık ama sonra kalacaksın aile ortamına girinceye tuhafıma gidiyo ben alışmışım yanlızlığa diyorumAnnesi yanında olanlar çok şanslı ben tek başıma zorlanıyorum. Sizin de iyi çıkmış ohh mis gibi kokulu
Evet canım ben orda oturuyorum. Maşallah bardaktan boşanırcasına yağdı. Bazı yerleri su bastı falan ama gerçekten bu suya çok ihtiyacımız vardı. Barajlar bomboş hiç yağmamıştı bu sene. O su basan yerler hep heryer asfalt ve kaldırım olduğu için su toprakla buluşup emilemiyor haliyle birikip taşıyor, taşması bana normal geldi , can kaybı var mı bil çyorum inşallah olmamıştırKızlar dün İstanbul’a çokmu yağmur yağmış haberlerde gördüm
Ya varmış kuzum can kaybı cidden kötü olmuş dediğin gibi yağmurdan ihtiyaç vardı ama hem mal hem can kaybı olmuş duyduğum kadarıylaEvet canım ben orda oturuyorum. Maşallah bardaktan boşanırcasına yağdı. Bazı yerleri su bastı falan ama gerçekten bu suya çok ihtiyacımız vardı. Barajlar bomboş hiç yağmamıştı bu sene. O su basan yerler hep heryer asfalt ve kaldırım olduğu için su toprakla buluşup emilemiyor haliyle birikip taşıyor, taşması bana normal geldi , can kaybı var mı bil çyorum inşallah olmamıştır
YaaYa varmış kuzum can kaybı cidden kötü olmuş dediğin gibi yağmurdan ihtiyaç vardı ama hem mal hem can kaybı olmuş duyduğum kadarıyla
Aynen öyle uzakta özlüyorsun birlikteyken de eve gideyim de yalnız kalayım diye düşünüyorsunGurbet zor hemde fazlasıyla bende çok hissediyorum yanlızlık ama sonra kalacaksın aile ortamına girinceye tuhafıma gidiyo ben alışmışım yanlızlığa diyorum
Ay cok haklısın benim de bi annem var baska kimse yok kalabalık görünce beni de afakanlar basıyoİş sebebiyle hep ayrı şehirde yaşıyorum ailemden ama alıştım sanki her işimi yalnız yapınca şimdi evde kalabalık bana zor geliyor
Bi tek annen olsun yeter benceAy cok haklısın benim de bi annem var baska kimse yok kalabalık görünce beni de afakanlar basıyo