Burda ismi lazım olmayan konular dışında muhabbet serbest🤸‍♀️

Selam kızlarrr ben bugün hazırlık yapıyorum Eltiimmm geliyor hihiihii Dün bahsetmiştim biraz biz İstanbul da tanıştık ama evlenince Tekirdağ yerleşmeye karar verdik ki uzak olalım diye 6 ayımıza girdik. Gel gör ki eltimler de buraya yerleşmeye karar verdi şimdi gelip ev bakcaklar Bunları duyan kaynanam da onlarda geliyorsa bizde geliriz dediler Tam delirmelik

Ayyy bunların işi gücü yok mu bu kadar kolay şehir değiştiriyorlar hayret yani

Selam.Bende Tekirdağdanım ben eltimi çok severim

Gerçekten çok sinir bozucu bence başka yere taşının

O zaman sizde taşındınız yere geri dönün onlar taşınınca

Annesi yanında olanlar çok şanslı ben tek başıma zorlanıyorum. Sizin de iyi çıkmış ohh mis gibi kokulu
Gurbet zor hemde fazlasıyla bende çok hissediyorum yanlızlık ama sonra kalacaksın aile ortamına girinceye tuhafıma gidiyo ben alışmışım yanlızlığa diyorum

Kızlar dün İstanbul’a çokmu yağmur yağmış haberlerde gördüm
Evet canım ben orda oturuyorum. Maşallah bardaktan boşanırcasına yağdı. Bazı yerleri su bastı falan ama gerçekten bu suya çok ihtiyacımız vardı. Barajlar bomboş hiç yağmamıştı bu sene. O su basan yerler hep heryer asfalt ve kaldırım olduğu için su toprakla buluşup emilemiyor haliyle birikip taşıyor, taşması bana normal geldi , can kaybı var mı bil çyorum inşallah olmamıştır

Ya varmış kuzum can kaybı cidden kötü olmuş dediğin gibi yağmurdan ihtiyaç vardı ama hem mal hem can kaybı olmuş duyduğum kadarıyla

kızlar selamlar herkeseee
bana nıye bıldırımler gelmıyor yahuu :-
sıkıcı bir iş toplantsıından çıktım sevmefıgım ınsanları gordum :-
basım agrıdı artık 1 saatı gecince yaa :d
sbenım gıbı stresli olup satıs pazarlamada olan kader arkadaslarım varsa gelin sarılalım...

Ya varmış kuzum can kaybı cidden kötü olmuş dediğin gibi yağmurdan ihtiyaç vardı ama hem mal hem can kaybı olmuş duyduğum kadarıyla
Yaa Allah rahmet eylesin can kaybı olması çok üzücü , benim eşimde işten eve gelirken yağmura yakalandı otobüsten inip eve gelme mesafesi 8 dk falan ama sırılsıklamdı. İçeri giremedi havlu verdim kaba suyunu havluyla aldı anca öyle girebildi içeri. Saçlarında tişörtünden pantolon paçalarından şarıl şarıl su akıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…