burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

süper resimler ya değirmendere de oldu nikahınız ne güzel hemşoyuz galiba her anın böle güzellik çılgınlıklarla geçsin inşallah canım

cnm ne güzel bi nikah ta ben mutlu oldum görünce allah tamamına erdırsın inşallah.

çoook hoşşş yaaaaaa
mutluluklar dilerim

canm benm benm da hayatımda gördğüm en renkli alışılmışn dışı bi nikah çookk güsell olmuşş ya maşallah rabbm daim etsin mutluluğnuzu....kıskandım beadelikafaduldendelikafadulden

kızlar size ne kadar teşekkür etsem azdır.... :1hug: gerçekten yorumlarınız çok hoşuma gidiyor. arada bakıyorum aa bir sürü yorum gelmiş nasıl heycanla okuyorum bilemezsiniz...:1rolleyes: inşallah düğün fotolarımızda burdan göstermek nasip eder rabbim a.s.

süper resimler ya değirmendere de oldu nikahınız ne güzel hemşoyuz galiba her anın böle güzellik çılgınlıklarla geçsin inşallah canım

aa canım demek hemşoyuz sen nerdesin, neresindesin d.derenin... :1hug:

o gülen yüzünüz hic solmaz insallah canim ve gözlerinizdeki o isiltida hic sönmez
cok sekersiniz masallah
allahim ayirmasin ve tamamina erdirsin insallah
bayildim nikah öykünüze süperrrr yaaaaaaaaaaaaa.s.

hayırlı olsun cnm süper düşünmüşsünüz :)

canımsın sağolll:1rolleyes:

o gülen yüzünüz hic solmaz insallah canim ve gözlerinizdeki o isiltida hic sönmez
cok sekersiniz masallah
allahim ayirmasin ve tamamina erdirsin insallah
bayildim nikah öykünüze süperrrr yaaaaaaaaaaaaa.s.

canımmm ya çok sevdim beğenmene...
aslında buraya eklemediğim daha çılgın ve komik fotolarımız var buraya gene daha normallerini koymuşum :roflol:

fotoğraflarına bakarken gülüşüne hayran oldumm maşallah allah nazarlardan saklasın gözlerinin içi gülüyo canım benim
mutluluğunuz daim olsun işallahhh
bu arada gelin bisikletine ve nikah şekerlerine bayıldımmm:asigim:

ayyy ne şekersiniz yaa.....herkese nasip olmaz böyle güzel nikah...gerçekten çok güzel..süper allah daim etsin mutluluğunuz...

ay canım ne kadar tatlı şeyler yazmışsın :1hug: valliahi dönüp gidip baktım nasıl gülmüşüm diye mutlu olan her insan güzel görünür diye boşuna dememişler demek ki... :asigim: çünkü gerçektennn çok mutluydum allahım nazarlardan sakın bizi yarabbim...:Saruboceq:
ayyy ne şekersiniz yaa.....herkese nasip olmaz böyle güzel nikah...gerçekten çok güzel..süper allah daim etsin mutluluğunuz...

teşekkür ederim canım vallahi bize o kadarda ilginç gelmemişti içimzden geleni yapmıştık ama baktım insanlara çok değişik geliyor o zaman anladım kıymetinii:1hug:

resimleriniz çok güzel. allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah a.s.a.s.
amin inşallah canım
AYY BİTTİM :lepi:
:lepi: bendee :lepi:
ne kadar farklı ve ne kadar orjinal bi evlilik bu..bayıldım...çok güzelll
teşekkür ederim
tek kelimeyle şahane, forumda msj yazmaktansa okumayı tercih ederim ama yazamadan edemedim, mutluluklar dilerim, muhteşem

canım hiç bir yerde yazmayıp yazmak için benim fotolarımı tercih etmen inan büyük incelik teşekkür ediyorum a.s.

hepinizin yanacıklarından öpüyorummmŞeniz

burcuözgee ben çeyiz topikinde tanıdım seni ama bu fotoları oradan önce görmüştüm çook şeker gelmişti demek sendin he çok tatlı ya Allah bozmasın değişik biri olduğunu biliodum ama bu fotoların sahibinin sen olduğunu yeni farkettim:))

canım cok guzel olmus ya
hep bole olun ısallah
amin canım inşallahhh :1hug:

:1ninca: aha deşifre oldum:roflol:
evet o çılgın bendim itiraf ediyorum...

Ne demiş şair:

Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım... :sm_cool:

sağol tatlişim tatlı sözlerin için Şeniz

Son düzenleme:
burcucum çok güzel,çok farklı bir nikah olmuş.allah mesut etsin.ömrünüzün sonuna kadar hep böyle gülücük saçın inşallah

Burcucum eyvah, hakkaten deşifre olmuşsun:roflol:
Çok şeker olmuşsunuz ya, ben görmemişim bu fotoları, süpersin, çeyizlerin gibi nikahın da çok tatlı olmuş, size vatana millete hayırlı olsun :lepi::teytey::lepi:a.s.:lepi:

burcucum çok güzel,çok farklı bir nikah olmuş.allah mesut etsin.ömrünüzün sonuna kadar hep böyle gülücük saçın inşallah

kızlar çeyiz topiğinin kitlendiği ne kadar belli :roflol: bizim ekip başka topiklere dağılmış...:roflol:
bakan sözlerinize sağlık canım arkadaşlarım benim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…