• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

çok tatlısınız...biraz geç gördüm ama bayıldım...bir ömür boyu mutluluklar dilerim...:nazar:

ayyy gördümm accayip şaşırdım süper olmuşsunuz ikiniz de çok sevindim yaa arkadaşım çok mutlu olmanızı ömür boyu devam etmesini diliyorum canım harika bir nikah unutulmaz yaaa gerçekten helal olsunnnn kriterlere yok adetmiş gelenekmiş göreneklere bakmadan kedni istediğiniz gibi olmuş haarikasınız arkadaşımmm ömür boyu mutluluklar düğün fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum canımmm

Süppeerr olmuş :) Torunlarınıza bile anlatabileceğiniz çok renkli, çok güzel bi anı olmuş :)) Ay üff benim akılma gelse bile odun kocam kabul etmezdi kesin :1closedeyes:

Aman maşallah,kız o kadar beğendim ki Allahım sizi her türlü dertten kederden korusun inşallah...
Yüzünüzdeki gülücükler,hayat enerjiniz ve çılgınlıklarınız hiç bitmesin a.s.

çok değişik ve renkli olmuşş
hep böyle gülün hep böyle çılgın olun...

çok tatlısınız...biraz geç gördüm ama bayıldım...bir ömür boyu mutluluklar dilerim...:nazar:

ayyy gördümm accayip şaşırdım süper olmuşsunuz ikiniz de çok sevindim yaa arkadaşım çok mutlu olmanızı ömür boyu devam etmesini diliyorum canım harika bir nikah unutulmaz yaaa gerçekten helal olsunnnn kriterlere yok adetmiş gelenekmiş göreneklere bakmadan kedni istediğiniz gibi olmuş haarikasınız arkadaşımmm ömür boyu mutluluklar düğün fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum canımmm

canparelerimmmmmmŞeniz
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...
allah nazarlardan saklasın inşallah :Saruboceq:
yi niyetle bakan gözlerinize sağlıkkk a.s.

Maşallah :nazar: Benim gördüğüm duyduğum en güzel nikah bence tebrikler ediyorum. Mutluluğunuz daim olsunyerimseniben

ayy canım ne kadar iddialı bir söz etmişsinn:1hug: teşekkür ederimmmŞeniz

Süppeerr olmuş :) Torunlarınıza bile anlatabileceğiniz çok renkli, çok güzel bi anı olmuş :)) Ay üff benim akılma gelse bile odun kocam kabul etmezdi kesin :1closedeyes:

evet akılda kalacak eğlenceli bir şeydi. ama herkes yapmaz dediğin gibi canım yerimseniben o yüzden kocişinde suç arama balıma.s.

süpersiniz vallahi hakikaten çılgın bir çift olmuşsunuz çok eğlenceli

Şeniz beğenmene çok sevindim tatlımmmŞeniz
Aman maşallah,kız o kadar beğendim ki Allahım sizi her türlü dertten kederden korusun inşallah...
Yüzünüzdeki gülücükler,hayat enerjiniz ve çılgınlıklarınız hiç bitmesin a.s.
amin amin aminn canımmmm:Saruboceq: çok cici dua etmişsin sağol:1hug:a.s.

anam ne güsel fikir yaa ne eğlenceli olağan dışı bişi olmuş çokta güsel olmuş.gayet renkli.unutulmuycak bi anı olmuş.umarım hayatınız boyunca hep böle mutlu olurunuz cnm.Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

gerçekten süper olmuş tekrar tekrar baktım bakarken bile çok zevklydi keşke bizide çağırsaydınııızzz :teytey:

oyy canım yaaa geleceğn bilsem herkesler çağırırdım kuzum yaaaŞeniz
düğüne bekleriz artık:1hug:

Cok güldüm fotolara.Cok eglenmissinizdir eminimki.
Allah mesut etsin.

kaydirigubbakcemile3 he vallahi bizde çok güldükkaydirigubbakcemile3

anam ne güsel fikir yaa ne eğlenceli olağan dışı bişi olmuş çokta güsel olmuş.gayet renkli.unutulmuycak bi anı olmuş.umarım hayatınız boyunca hep böle mutlu olurunuz cnm.Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

amin canım:Saruboceq:duamız o :Saruboceq: hayatı en karanlık halinde bile renkli kılabilmek :1hug:a.s.

allahım cok gusel cok sırın gozlerım doldu yaaa ınsallah allah nesenızı hep bole kılsın hep mutlu olun yuzunzden gulucuk eksılmesın en kotu gununzn bole olması dılegıyle:Saruboceq:

Çok şaşırdım alışagelmişin dışında ama güzelde olmuş, yeterki mutlu olun gerisi boş..
Bu arada kocaelinde mi kıyıldı nikah? Resimlere baktım deniz kısmı marinaya andırıyor..

Back