- Konu Sahibi Burcuxoxzge
çok ama çok mutlu olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha önce profilinde gördüğüm bu fotoğraflara şimdi bakarken tekrar eğlendim doğrusukaydirigubbakcemile3
allah mutluluğunuzu daim etsin canımmmmmmmmmmmm:teytey:
çok ama çok mutlu olun
ya çok hosuma gıttı resımler ömür boyu mutluluklar dılerım
Allah mutluluğunu daim etsinnnnn
cılgınca ve harıka bı omur boyu mutluluklar kaydirigubbakcemile5
çok değişik ve renkli olmuşş
hep böyle gülün hep böyle çılgın olun...
çok tatlısınız...biraz geç gördüm ama bayıldım...bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
ayyy gördümm accayip şaşırdım süper olmuşsunuz ikiniz de çok sevindim yaa arkadaşım çok mutlu olmanızı ömür boyu devam etmesini diliyorum canım harika bir nikah unutulmaz yaaa gerçekten helal olsunnnn kriterlere yok adetmiş gelenekmiş göreneklere bakmadan kedni istediğiniz gibi olmuş haarikasınız arkadaşımmm ömür boyu mutluluklar düğün fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum canımmm
Maşallah Benim gördüğüm duyduğum en güzel nikah bence tebrikler ediyorum. Mutluluğunuz daim olsunyerimseniben
Süppeerr olmuş :) Torunlarınıza bile anlatabileceğiniz çok renkli, çok güzel bi anı olmuş :)) Ay üff benim akılma gelse bile odun kocam kabul etmezdi kesin :1closedeyes:
süpersiniz vallahi hakikaten çılgın bir çift olmuşsunuz çok eğlenceli
amin amin aminn canımmmm:Saruboceq: çok cici dua etmişsin sağol:1hug:a.s.Aman maşallah,kız o kadar beğendim ki Allahım sizi her türlü dertten kederden korusun inşallah...
Yüzünüzdeki gülücükler,hayat enerjiniz ve çılgınlıklarınız hiç bitmesin a.s.
gerçekten süper olmuş tekrar tekrar baktım bakarken bile çok zevklydi keşke bizide çağırsaydınııızzz :teytey:
Cok güldüm fotolara.Cok eglenmissinizdir eminimki.
Allah mesut etsin.
anam ne güsel fikir yaa ne eğlenceli olağan dışı bişi olmuş çokta güsel olmuş.gayet renkli.unutulmuycak bi anı olmuş.umarım hayatınız boyunca hep böle mutlu olurunuz cnm.Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah