• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

çooooooooookkkkkkkkkk güzellllllllllllllll bayıldımmmmmmmmmmmm ay koca değilde kanka gibi ayy nazarlardan korusn allah sizi maşşallah binlercekez çok renkli çok şeker çok şirin

çokçokçokkkk harika olmuşşş baya zaman geömiş üzerinden ama ben yeiyim ilk kez görüyorum süpersiniz gerçekten.. Mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah :dance:

Süper ötesi ..En iyisini yapmışsın artık medeni halini değiştirsen diyorum:))Çıtırım

inşallah en kötü günün o gün gibi geçer canım benim mutluluklar diliyorum bu arada tişörtlerinize bayıldım...:nazar:

:nazar:Bi daha yorum yapasım geldi kaydirigubbakcemile3
Canım tatlışım mutlulukların en güzeli sizinle olsun yüzünüzde gülücükler o heyecan hiç eksilmesin :Saruboceq: İnşallah düğün resimlerinede aynı heyecanla bakarız a.s.:nazar:

allah mesut etsin canım çok değişik bir nikah olmuş bayıldım resimlerinize düğün resimlerinide merakla bekliyeceğim :)

Harikasınız tebrik ederim hep böyle mutlu olursunuz inşallah.

alışıla gelenın dışında bırsey olmuş ama guzel olmuş.

çooooooooookkkkkkkkkk güzellllllllllllllll bayıldımmmmmmmmmmmm ay koca değilde kanka gibi ayy nazarlardan korusn allah sizi maşşallah binlercekez çok renkli çok şeker çok şirin

Cok farklı ve exantırık. Hoşuma kaçtı =)) Orijinal
Allah mesut etsin..

ay süper ya bayıldım valla:lepi:
çok güzel olmuş:lepi:

çokçokçokkkk harika olmuşşş baya zaman geömiş üzerinden ama ben yeiyim ilk kez görüyorum süpersiniz gerçekten.. Mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah :dance:

ne diosun bayıldıımmmm delikafadulden

süpersin ya mutluluklar:))))

çok değişik çok güzel olmuş canım. bbir ömür boyu mutluluklar dilerim...:CüvCüv:

Süper ötesi ..En iyisini yapmışsın artık medeni halini değiştirsen diyorum:))Çıtırım

inşallah en kötü günün o gün gibi geçer canım benim mutluluklar diliyorum bu arada tişörtlerinize bayıldım...:nazar:

süpersiniz ne diyim.
benim de gördüğüm en renkli nikah.. süpherrr

kızlar harkasınız ya ne kadar pozitif şeyler yazmışsınız hepinize teşekkür ediyorum.
medeni durumumu değiştirmemi söyleyen arkadaşım olmuş sırnaşık şey düğünümüz yaza olduğundan henüz değiştirmedim inşallah 3 ay sonra orda evli yazacak :asigim:
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum 3 ay sonra düğün fotolarımızda buluşmayı ümit ediyorum Şeniz:1hug:a.s.:nazar:

Of yaa sen süpersin seni tebrik edip sarılıp öpmek istiyorum, mutluluğun resmini yapıp koymuşssun resmen ya harikasın, benim içimde yaşattıklarımı sen yaşamışsın, Allah bana da nasip etsin inşallah tabi tüm isteyenlerle beraber. Hayat boyunca ayrılmayın beraber yaşlanın inşallah. Çok sevdim seni ya içim ısındı bak görüyonmu :D

Son düzenleme:
Of yaa sen süpersin seni tebrik edip sarılıp öpmek istiyorum, mutluluğun resmini yapıp koymuşssun resmen ya harikasın, benim içimde yaşattıklarımı sen yaşamışsın, Allah bana da nasip etsin inşallah tabi tüm isteyenlerle beraber. Hayat boyunca ayrılmayın beraber yaşlanın inşallah. Çok sevdim seni ya içim ısındı bak görüyonmu :D

ayy canım ne kadar tatlı şeyler yazmışsın öyle vallahi hem utandım:utangac: hem mutlu oldum :1hug: Senin gibi duygularına tercüman olduğum insanlar olduğu gibi yaa böylede nikah olur mu ne kadar ciddiyetsiz olmuş diye düşünenlerde olmuştur :1rolleyes: gerçi dile getiren söyleyen olmadı bunca sayfa boyunca herkes çok şeker bulduğunu söyledi :1hug: bakan gözlerinize sağlık yaaaa.s.:nazar:

ayy canım ne kadar tatlı şeyler yazmışsın öyle vallahi hem utandım:utangac: hem mutlu oldum :1hug: Senin gibi duygularına tercüman olduğum insanlar olduğu gibi yaa böylede nikah olur mu ne kadar ciddiyetsiz olmuş diye düşünenlerde olmuştur :1rolleyes: gerçi dile getiren söyleyen olmadı bunca sayfa boyunca herkes çok şeker bulduğunu söyledi :1hug: bakan gözlerinize sağlık yaaaa.s.:nazar:

Ya salla onları sen, kim nerde dersin. Sen içinden geldiğin gibi yaşamışmışın hayatındaki en güzel ve sadece bikere yaşayabileceğin anı, evet, işte hepsi bu kadar güzelcim. Valla çok tatlı da hatunsun Allah sevdüceğine bağışlasın seni. Çoğu insan vardır ki millet ne der kaygısıyla içinden gelen şeyleri yapamaz,kalıplarla yaşar ve otomasyon bi rutinle sürer gider ömür öyle. Ben hiç sevmiyorum kasıntı şeyleri. Zaten öyle birine benzemiyosun ama gene de diyeyim içimde kalmasın :D Hep böyle kal.

Son düzenleme:
Back