- Konu Sahibi Burcuxoxzge
süper resimler ya değirmendere de oldu nikahınız ne güzel hemşoyuz galiba her anın böle güzellik çılgınlıklarla geçsin inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ne güzel bi nikah ta ben mutlu oldum görünce allah tamamına erdırsın inşallah.
çoook hoşşş yaaaaaa
mutluluklar dilerim
canm benm benm da hayatımda gördğüm en renkli alışılmışn dışı bi nikah çookk güsell olmuşş ya maşallah rabbm daim etsin mutluluğnuzu....kıskandım beadelikafaduldendelikafadulden
ayy canım ya çok tatlısınız çok guselsinizz.. aferin sana içinden geçeni dilediğin gibi yaşamış kim ne der die bakmamışsınn .. çok gusel bişe olmuş yaa .. inş çocuklarınla bakarakta bizi gulumsettığın gibi onlarıda gulumsetirsin kaydirigubbakcemile5
süper resimler ya değirmendere de oldu nikahınız ne güzel hemşoyuz galiba her anın böle güzellik çılgınlıklarla geçsin inşallah canım
hayırlı olsun cnm süper düşünmüşsünüz :)
o gülen yüzünüz hic solmaz insallah canim ve gözlerinizdeki o isiltida hic sönmez
cok sekersiniz masallah
allahim ayirmasin ve tamamina erdirsin insallah
bayildim nikah öykünüze süperrrr yaaaaaaaaaaaaa.s.
fotoğraflarına bakarken gülüşüne hayran oldumm maşallah allah nazarlardan saklasın gözlerinin içi gülüyo canım benim
mutluluğunuz daim olsun işallahhh
bu arada gelin bisikletine ve nikah şekerlerine bayıldımmm:asigim:
ayyy ne şekersiniz yaa.....herkese nasip olmaz böyle güzel nikah...gerçekten çok güzel..süper allah daim etsin mutluluğunuz...
amin inşallah canımresimleriniz çok güzel. allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah a.s.a.s.
:lepi: bendee :lepi:AYY BİTTİM :lepi:
teşekkür ederimne kadar farklı ve ne kadar orjinal bi evlilik bu..bayıldım...çok güzelll
tek kelimeyle şahane, forumda msj yazmaktansa okumayı tercih ederim ama yazamadan edemedim, mutluluklar dilerim, muhteşem
amin canım inşallahhh :1hug:canım cok guzel olmus ya
hep bole olun ısallah
burcuözgee ben çeyiz topikinde tanıdım seni ama bu fotoları oradan önce görmüştüm çook şeker gelmişti demek sendin he çok tatlı ya Allah bozmasın değişik biri olduğunu biliodum ama bu fotoların sahibinin sen olduğunu yeni farkettim:))
burcucum çok güzel,çok farklı bir nikah olmuş.allah mesut etsin.ömrünüzün sonuna kadar hep böyle gülücük saçın inşallah
Burcucum eyvah, hakkaten deşifre olmuşsun:roflol:
Çok şeker olmuşsunuz ya, ben görmemişim bu fotoları, süpersin, çeyizlerin gibi nikahın da çok tatlı olmuş, size vatana millete hayırlı olsun :lepi::teytey::lepi:a.s.:lepi: