burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

Burcuu süpersinizz tatlişimmm :1hug:
Hayatımda gördüğümm en güzel gelin arabası kaydirigubbakcemile3

Çok tatlısınızz,çok şekersinizz Şeniz
Hep böyle mutlu olursunuz inşallahh

Harika olmuş gerçekten fikir çok güzel benimde aklma yattı bakalım benimki nasıl bi yöntem seçeçek. Bende bekliyorum böyle enteresan bişeyler bulup gelir o yakında :)

Çok hoş.. Bana eşimle yaptığımız çılgınlıkları hatırlattınız. Şimdi 1 yaşında oğlum var ve epeyce bir yaşlandım :))) mutluluklarrrr..

harikaaaaa.... hayran kaldım size. çok yakışıyorsunuz birbirinize. ALLAH bir ömür boyu mutlu etsin.

burcuuuuuuu kızım ne süper fikir..harikasınız...Allah nazarlardan saklasın sizi...işte budur yaa...o ne öyle herkez aynı di mi?ben daha yeni gördüğüm için:geçte olsa şimdi tebrik ediyorum...gözlerinizin içi hep böyle gülsün...hep mutlu olun....Allah mesut etsin...aşk dolu günler...sevgiler

kız sen beni başka eliflerle mi aldatıyosun buralarda bakayım :mymeka:

cnm süpersiniz çok tatlısınız umarım başladığı gibi mutlu eğlenceli şeker gibi bir evliliğiniz olur tebrik ederim mutluluklar

BayıLdım çıLgın oLuşunaa
Rabbim daim etsin inşaLLah..
Çok tatLısınız ve eğLenceLisiniz gerçektenn,nazarLardan sakınsın Rabbimmm ..

allah mutluluğunuzu bozmasın çok şekersiniz....

cnm süpersiniz çok tatlısınız umarım başladığı gibi mutlu eğlenceli şeker gibi bir evliliğiniz olur tebrik ederim mutluluklar

arkadaşım tebrik ederim allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi.çok yakışmıssınız

BayıLdım çıLgın oLuşunaa
Rabbim daim etsin inşaLLah..
Çok tatLısınız ve eğLenceLisiniz gerçektenn,nazarLardan sakınsın Rabbimmm ..

kızlar çok çok teşekkür eder yanacıklarınızdan öperimmmŞeniz

Bi daha yorum yapasım geldi kaydirigubbakcemile3
Canım tatlışım mutlulukların en güzeli sizinle olsun yüzünüzde gülücükler o heyecan hiç eksilmesin :Saruboceq: İnşallah düğün resimlerinede aynı heyecanla bakarız a.s.

allah mesut etsin canım çok değişik bir nikah olmuş bayıldım resimlerinize düğün resimlerinide merakla bekliyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…