- Konu Sahibi Burcuxoxzge
armutalanda oturuyorum canim.bende 10 senedir marmaristeyim.sen nerdesin, gerci kucuk yer marmaris olmasi yeterli.baya arkadas edindinmi epey olmus geleli.alistinmi. havada super dimi 2 aydir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM ÖNCELİKLE Özür diliyorum uzun zamandır açamadım malum kızım çok hareketlendii. hemde bayramda kocaeliye memlekete geçtik. evet epey arkadaş edindim. seviyorum marmarisi. ama bu sene son olacak sanırım tayin senemiz geldi. bu kışın büyük çoğunluğunu annemlerde kocaelide geçiricem eşim görevli geldi buraya. ama mart gibi dönddüğümüzde görüşmek isterim sende istersen. evet armutalanıda biliyorum. benim evde marmaris belediyesinin arka sokağında...armutalanda oturuyorum canim.bende 10 senedir marmaristeyim.sen nerdesin, gerci kucuk yer marmaris olmasi yeterli.baya arkadas edindinmi epey olmus geleli.alistinmi. havada super dimi 2 aydir.
bayıldım enerjinize yani bu kadarmı tesadüf olur eşiniz ve sen maşallah diyorum başkada bişe demiyorum allah bozmasın mutluluğunuzu bir ömür gülün gülün gülünnnnnnnnn
bayıldım resimlerinize bakarken bizi bile mutlu ettiniz nasıl bir pozitif enerjiniz var. bir ömür mutluluklar dilerim ....
çoook tatlı görünüyorsunuz, mutluluklar
süperr tebrikler...
Çok tatlısınız yaa :) mutluluklaar
rica ederim canim. Evet zor gunler sizi bekliyiyor hareket ve kesif donemi. Kolayliklar diliyorum sana. Tabi gorusebiliriz. Dondugunde yazarsan memnun olurum. O zamana dek hoscakalCANIM ÖNCELİKLE Özür diliyorum uzun zamandır açamadım malum kızım çok hareketlendii. hemde bayramda kocaeliye memlekete geçtik. evet epey arkadaş edindim. seviyorum marmarisi. ama bu sene son olacak sanırım tayin senemiz geldi. bu kışın büyük çoğunluğunu annemlerde kocaelide geçiricem eşim görevli geldi buraya. ama mart gibi dönddüğümüzde görüşmek isterim sende istersen. evet armutalanıda biliyorum. benim evde marmaris belediyesin arka sokaginda...
sizlerede çok teşekkürler arkadaşlarr çok tatlısınızzz