• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

Çok hoş ve romantik olmuş bence:)birbirinizede çoook yakışmışsınız,Allah tamamına erdirsin,mutluluğunuz daim olsun inşallah,darısı biz bekarların başına:)

allahım cok gusel cok sırın gozlerım doldu yaaa ınsallah allah nesenızı hep bole kılsın hep mutlu olun yuzunzden gulucuk eksılmesın en kotu gununzn bole olması dılegıyle:Saruboceq:

Çok şaşırdım alışagelmişin dışında ama güzelde olmuş, yeterki mutlu olun gerisi boş..
Bu arada kocaelinde mi kıyıldı nikah? Resimlere baktım deniz kısmı marinaya andırıyor..

Çok hoş ve romantik olmuş bence:)birbirinizede çoook yakışmışsınız,Allah tamamına erdirsin,mutluluğunuz daim olsun inşallah,darısı biz bekarların başına:)

hepinize tek tek teşekkür ediyorum kızlar...Şeniz
şu düğün hazırlıkları çok bunalttı beni. biran önce düğün zamanı gelsede yine birazcık eğlensek :1rolleyes:

yawruum yeni gördüm ben resimlerinizi.
ne kadar şekersiniz yaa..
Öylesine söylemiyorum, tek kelimeyle süpersiiniz.
canım yüzünüz hep gülsün Allah nazarlardan saklasın. . :nazar: :nazar:
öptüm burcucum.

yawruum yeni gördüm ben resimlerinizi.
ne kadar şekersiniz yaa..
Öylesine söylemiyorum, tek kelimeyle süpersiiniz.
canım yüzünüz hep gülsün Allah nazarlardan saklasın. . :nazar: :nazar:
öptüm burcucum.

aayy mandilinim portakalım sen nasıl olmuşta bunca ay kçırmışsın kuzum yaaa:roflol:
neyse geç olsund güş olmasın demişler diymi...
canım tüm iyi niyetinle dilediğin güzel dilekler için teşekkür ederimŞeniz
ben seni dana çokkkk öptümŞeniz

ayy bayıldımmm harikasınız yaaaaaaaaaa gerçektennn samimi söylüyorum çokçok biyendimmm her daim mutlu ve eğlenceli olun inş. canm adaşımkaydirigubbakcemile2:utangac::asigim:

ayy çok tatlısınız.çok mutlu olmanı diliyorum!

ayy bayıldımmm harikasınız yaaaaaaaaaa gerçektennn samimi söylüyorum çokçok biyendimmm her daim mutlu ve eğlenceli olun inş. canm adaşımkaydirigubbakcemile2:utangac::asigim:

super olmus canim!!! tebriklerrrr :)

şu an öyle düğün stresi başladı ki yavaş yavaş damalarlarımda geziyor kızlar.... :çok üzgünüm:

nşallah ikamızda ki kadar eğlenmeyi başarabiliriz... :1rolleyes:

vay deli vay çok manyak olmuş yaaadelikafadulden
tebrik ediyorum :lepi:
mutlu mesut eğlenceli bir ömür diliyorum:dance:a.s.

yürekten tebrık edıyorum bende gec görenlerdenım buarada nıkah acayıp cılgın vede okadar muhtesem acaba dügün nasıl olucak bıraz tüyo versen merak ettım vallahı mutluluklar

Çok şekersinizz........Mütiş sevimli bi çift olmuşsunuz.Hayatınızda bu kadar doğal ve neşe içinde geçsin.Mutluluklar......:nazar:

vay deli vay çok manyak olmuş yaaadelikafadulden
tebrik ediyorum :lepi:
mutlu mesut eğlenceli bir ömür diliyorum:dance:a.s.
:1rolleyes:teşekkür ederimmmŞeniz
Nikah şekerlerine bayıldım... nereden bulabilirim bana yardım edermisiniz???
canım şimdi şöyle. gittik carfura(yazılışını salladımsırnaşık şey) toplu halde satılan rocco şekerler varya. hani 10 lu paketlerden(öyle daha uygun oluyor fiyatı) aldık 3 paket:roflol: bilgsayardan isimlerimizi çıkartıp yapıştırdı aşkım üstüne. evde böyle sepet vardı süsledik olduu bittiiiii :1rolleyes:bu kadar basittt:roflol:

çok güldükkk eşimleeee mutlu mesut olun inşallahhhhhhhhhh
ay sizi güldürebildiysek ne mutlu bana:1hug:

yürekten tebrık edıyorum bende gec görenlerdenım buarada nıkah acayıp cılgın vede okadar muhtesem acaba dügün nasıl olucak bıraz tüyo versen merak ettım vallahı mutluluklar

canım :roflol: vallah düğün için düşünülmüş bir çılgınlık yok. nikah içinde yoktu doğaçlama gelişti.:roflol: hani içimizden gelene kulak verince,dayanamayınca bu çıktı ortaya...a.s
düğünde de bakmışsın at arabasıyla gitmişizzz,bakmışsın düğün mekanına kayıkla inmişiz(deniz kıyısında mekan) herşeyyyy olabilir zaman ne gösterecek göreceğiz... ha gelinliğimi falan ssoruyorsan tabiki alışılmışın dışında olacak sadece bu kadar söyliyim. ama çılgın değil sadece alışılmışın dışında.... :lepi: bu kadar söyliyim... Şeniz

çok güzel ya allah tamammına erdirsin bir yastıkta kocayım
amin canısımm Şeniz

Çok şekersinizz........Mütiş sevimli bi çift olmuşsunuz.Hayatınızda bu kadar doğal ve neşe içinde geçsin.Mutluluklar......:nazar:
:1hug:güzel duaların için sağol canımmm:1hug:
Harikasınız...Çok hoş,çok güzel..Sonsuz mutluluklar...
sanada teşekkürlerrr balımŞeniz

bunca yorum ne ara oldu kızlar:1shok: gözlerim hörtledi valladiisırnaşık şeyteşekkür ediyorum hepinizeeee mululuk dileyen mutluluk bulsunn:sm_cool:

canm benm benm da hayatımda gördğüm en renkli alışılmışn dışı bi nikah çookk güsell olmuşş ya maşallah rabbm daim etsin mutluluğnuzu....kıskandım beadelikafaduldendelikafadulden

ayy canım ya çok tatlısınız çok guselsinizz.. aferin sana içinden geçeni dilediğin gibi yaşamış kim ne der die bakmamışsınn .. çok gusel bişe olmuş yaa .. inş çocuklarınla bakarakta bizi gulumsettığın gibi onlarıda gulumsetirsin kaydirigubbakcemile5

Back