- Konu Sahibi Burcuxoxzge
Çok hoş ve romantik olmuş bence:)birbirinizede çoook yakışmışsınız,Allah tamamına erdirsin,mutluluğunuz daim olsun inşallah,darısı biz bekarların başına:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahım cok gusel cok sırın gozlerım doldu yaaa ınsallah allah nesenızı hep bole kılsın hep mutlu olun yuzunzden gulucuk eksılmesın en kotu gununzn bole olması dılegıyle:Saruboceq:
Çok şaşırdım alışagelmişin dışında ama güzelde olmuş, yeterki mutlu olun gerisi boş..
Bu arada kocaelinde mi kıyıldı nikah? Resimlere baktım deniz kısmı marinaya andırıyor..
Çok hoş ve romantik olmuş bence:)birbirinizede çoook yakışmışsınız,Allah tamamına erdirsin,mutluluğunuz daim olsun inşallah,darısı biz bekarların başına:)
yawruum yeni gördüm ben resimlerinizi.
ne kadar şekersiniz yaa..
Öylesine söylemiyorum, tek kelimeyle süpersiiniz.
canım yüzünüz hep gülsün Allah nazarlardan saklasın. .
öptüm burcucum.
ayy çok tatlısınız.çok mutlu olmanı diliyorum!
ayy bayıldımmm harikasınız yaaaaaaaaaa gerçektennn samimi söylüyorum çokçok biyendimmm her daim mutlu ve eğlenceli olun inş. canm adaşımkaydirigubbakcemile2:asigim:
super olmus canim!!! tebriklerrrr :)
:1rolleyes:teşekkür ederimmmŞenizvay deli vay çok manyak olmuş yaaadelikafadulden
tebrik ediyorum :lepi:
mutlu mesut eğlenceli bir ömür diliyorum:dance:a.s.
canım şimdi şöyle. gittik carfura(yazılışını salladımsırnaşık şey) toplu halde satılan rocco şekerler varya. hani 10 lu paketlerden(öyle daha uygun oluyor fiyatı) aldık 3 paket:roflol: bilgsayardan isimlerimizi çıkartıp yapıştırdı aşkım üstüne. evde böyle sepet vardı süsledik olduu bittiiiii :1rolleyes:bu kadar basittt:roflol:Nikah şekerlerine bayıldım... nereden bulabilirim bana yardım edermisiniz???
ay sizi güldürebildiysek ne mutlu bana:1hug:çok güldükkk eşimleeee mutlu mesut olun inşallahhhhhhhhhh
yürekten tebrık edıyorum bende gec görenlerdenım buarada nıkah acayıp cılgın vede okadar muhtesem acaba dügün nasıl olucak bıraz tüyo versen merak ettım vallahı mutluluklar
amin canısımm Şenizçok güzel ya allah tamammına erdirsin bir yastıkta kocayım
:1hug:güzel duaların için sağol canımmm:1hug:Çok şekersinizz........Mütiş sevimli bi çift olmuşsunuz.Hayatınızda bu kadar doğal ve neşe içinde geçsin.Mutluluklar......
sanada teşekkürlerrr balımŞenizHarikasınız...Çok hoş,çok güzel..Sonsuz mutluluklar...