• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
ayh efet dün biras kaynattık keşke olsaydınız hepiciğiniz ama napalım kısmet bidahaki sefere .emberi genişletiriz kemirgenler,kitap dahil her yandan kemireriz olar mı

Olar olar canım neden olmasın....
23 Nisan cocuk bayramın kutlu olsun bakalım...:sm_cool:
Bu arada sabahın köründe ne işin var canım uyusana erkenden kalkmışsın...

gunaydinn canlarim...
dün basladim kitabima henuz daha cok basindayim kadin sanki kendinden bahsediyormus gibi geldi banaCADIARZU

günaydın hatun kişiler
bayramınız kutlu olsun hihoyyyt
bugünkü şiiriniz benden olsun

bugün 23 nisan
neşe doluyor insan
toplandı bütün vatan
bugün 23 nisan

ohh hava da öyle güzel görünüyor ki...

23 NıSAN

Nasıl sevinmez insan?
Bugün 23 NıSAN.
Bak süslenmiş dört bir yan,
Yaşasın 23 Nisan

Millet Meclisi kurduk,
Düşmanı yurttan kovduk.
Hürriyete kavuştuk;
Yaşasın 23 Nisan.

Egemenlik ulusun,
Sen bir Türk oğlusun.
Yurdumuzu korursun,
Yaşasın 23 Nisan.

Bugün gençlik günüdür.
Türklerin düğünüdür.
Milletimin ünüdür.
Yaşasın 23 Nisan.

SAMı TUNCA

Dün bayramdı bol bol gezdim :p Hepinizin bayramını kutluyorum:)
b_u_y_c_u canım pes etme bence sonuna kadar git , burda bizim söylediklerimizdende çok etkilenme evet belki çok akıcı bir kitap değil ama bitirilmeyecek bir kitapta değil :/
RaziyErkan iyi okumalar canım, bende yazarın kendinden kendi hayatından bahsettiğini düşünüyorum...

Dün bayramdı bol bol gezdim :p Hepinizin bayramını kutluyorum:)
b_u_y_c_u canım pes etme bence sonuna kadar git , burda bizim söylediklerimizdende çok etkilenme evet belki çok akıcı bir kitap değil ama bitirilmeyecek bir kitapta değil :/
RaziyErkan iyi okumalar canım, bende yazarın kendinden kendi hayatından bahsettiğini düşünüyorum...

okurumda aslında kendimi zorlasam sizi aksatmak istemiyorum yeni anket için beni beklemeyin en azından bilmiyorumkismile

okurumda aslında kendimi zorlasam sizi aksatmak istemiyorum yeni anket için beni beklemeyin en azından bilmiyorumkismile

Canım, listede 1.sırada senin ismin vardı; ama senin vizelerinden dolayı seni atlayıp 2. sırada olduğum için bana geçmiştik. Listeye 3.sıradan mı devam edelim anket için? Yoksa sen mi kitap önermek istersin? Gerçi beni beklemeyin demişsin ama sorayım dedim...

Canım, listede 1.sırada senin ismin vardı; ama senin vizelerinden dolayı seni atlayıp 2. sırada olduğum için bana geçmiştik. Listeye 3.sıradan mı devam edelim anket için? Yoksa sen mi kitap önermek istersin? Gerçi beni beklemeyin demişsin ama sorayım dedim...

Canım benim için farketmez ama beni atlasak daha iyi olur zaten kitabı okuyamadım bide kitap önermem biraz anlamsız olacak galiba 3.kişi açsın anketi

Aslında benim önereceğim kitaplar hep okuduklarımdan olacaktı bu arada bende Gönderilmeyen Aşk'ı okuyabilirim benim içinde ek zaman olur sen haber verdinmi canım 3.kişiye ?

Tamam canım. Anket ne zaman açılacak bilmiyorum ama 3. sırada Zeyl arkadaşımız var. Kızlar, anket ne zaman açılacaksa karar verdikten sonra arkadaşımıza özelden mesaj atalım çünkü bu topiğe uğramadı arkadaşımız sanırım.

Son düzenleme:
Aslında benim önereceğim kitaplar hep okuduklarımdan olacaktı bu arada bende Gönderilmeyen Aşk'ı okuyabilirim benim içinde ek zaman olur sen haber verdinmi canım 3.kişiye ?

Hayır canım haber vermedim. Çünkü daha anketin ne zaman olacağı konusunda kesin karar verilmedi. Karar verilsin ben özelden mesaj atarım 3. arkadaşımıza

Hayır canım haber vermedim. Çünkü daha anketin ne zaman olacağı konusunda kesin karar verilmedi. Karar verilsin ben özelden mesaj atarım 3. arkadaşımıza

Tamam canım karar değiştirdim bu arada ben açayım diyorum anketi olur mu :utangac: Çünkü benim önereceğim kitaplar okuduklarımdan olacak bende bu arada Gönderilmeyen Aşkı bitiririm

Tamam canım karar değiştirdim bu arada ben açayım diyorum anketi olur mu :utangac: Çünkü benim önereceğim kitaplar okuduklarımdan olacak bende bu arada Gönderilmeyen Aşkı bitiririm

Olur tabi canım. ıyi düşünmüşsün kitabı da bitirmiş olursun bu arada. O zaman anket açma sırası sende :))) Ne zaman açacağını sabırsızlıkla bekliyorum. Artık yeni bir kitap daha okuyalım.

Olur tabi canım. İyi düşünmüşsün kitabı da bitirmiş olursun bu arada. O zaman anket açma sırası sende :))) Ne zaman açacağını sabırsızlıkla bekliyorum. Artık yeni bir kitap daha okuyalım.

hihoyyyt canım yaa içindeki kitap aşkını çok iyi anlıyorum ben öğrenciyim ama paramın çoğunu kitaba yatırıyorum sonrada ayın sonunu getiremiyorum :teytey: okul beni çok yoruyor her hoca sınav için kendi dersinden iki üç kitap okumamızı istiyor bizde okuyoruz elimiz mahkum ama kitaplar akademik olduğu için zorlanıyoruz biraz bize roman okumak için fırsat kalmıyor anlayacağın :gitme: baya dertliyim bu konuda ama genede alıyorum dayanamıyorum okuyamasam bile nasılsa okullar kapanınca okurum diye stok yapıyorum kendime kaydirigubbakcemile3 siz kızlarla karar verdikten sonra ben hemen açarım anketi inşallah yerimseniben

hihoyyyt canım yaa içindeki kitap aşkını çok iyi anlıyorum ben öğrenciyim ama paramın çoğunu kitaba yatırıyorum sonrada ayın sonunu getiremiyorum :teytey: okul beni çok yoruyor her hoca sınav için kendi dersinden iki üç kitap okumamızı istiyor bizde okuyoruz elimiz mahkum ama kitaplar akademik olduğu için zorlanıyoruz biraz bize roman okumak için fırsat kalmıyor anlayacağın :gitme: baya dertliyim bu konuda ama genede alıyorum dayanamıyorum okuyamasam bile nasılsa okullar kapanınca okurum diye stok yapıyorum kendime kaydirigubbakcemile3 siz kızlarla karar verdikten sonra ben hemen açarım anketi inşallah yerimseniben

Ben de seni çok iyi anlıyorum opuyorumnanaktan Ben kitap okumayı önceden de çok severdim ama işten ayrılınca tamamen kitaba verdim artık kendimi.

Kızlar bu arada Nermin ablamız kitabındaki Anber olarak kendini anlatmış bugün buna emin oldum. Nereden diyeceksiniz :))) şimdi kitapta bu ablamız kendinden genç biriyle birlikte olduğunu söylüyordu değil mi? Nermin ablamız Tolga Savacı ile birlikteymiş ve Tolga Bey kendisinden 10 yaş büyükmüş. Sabah gazatesinde röportaj vardı bugün. Ayyyyyy ben de kendimi Uçan Kuş muhabiri gibi hissettim. :roflol: :roflol:

Back