Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar listede ne durumdayız ben onu merak ediyorum. Yani listede ismi olan bütün arkadaşlar alıp okudu mu kitabı ve ne zaman yeni ankete geçeceğimiz konusunda fikir belirtecekler mi? Merak ne güzel şey güzel şey merak bayanssulusmile
ben okuduuuumkaydirigubbakcemile2
şiir yok mu şiir.. Ne güzel şiirler yazıyordun yazsana bir tane daha keyifle okuyalım a.s.
piyuvvv abarttım mı neee
Benimde az kaldı berbat bir kitap ya inan hiç bukadar sıkılmamıştım....
Ya akşama yada bikaç güne bitiririm ama şehir dışına cıkıcam perşembe
Yeni anket açarsanız bana mesaj atarsınız değilmi...?
Arkadaşlar listede ne durumdayız ben onu merak ediyorum. Yani listede ismi olan bütün arkadaşlar alıp okudu mu kitabı ve ne zaman yeni ankete geçeceğimiz konusunda fikir belirtecekler mi? Merak ne güzel şey güzel şey merak bayanssulusmile
glaze_butterfly aslında yeni kitap için bu topicten devam edersek karışıklık olur. Zaten bu konuya tekrar anket açılamayacağı için bu imkansız. Bence her ankette seçilen kitabın yorumlarının farklı bir topic altında konuşulması daha güzel. Bu topicimiz Nermin Bezmen için oldu umarım gelir okur
anamm delü olmayın kadın okusa yazarlık kariyeri sekteye uğrar hatta komplo olarak falan nitelendirebilir.hayatı boyunca pohpohlanmaya alışmış bir karakter olduğu o kadar açık ve rahatsız edici ki bu topici okursa eminim tensiyonu fırlaaaar