• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
günaydınlarrr ama ben bitirmedim kıslaar ne bu sabırsızlıkkk kaydirigubbakcemile4

Bekliyoruz şekerim, anket açtığımız yok daha. Sadece b_u_y_c_u arkadaşımızı atlamıştık anket açma sırasında ondan mı devam edelim sıradaki arkadaştan mı onu kararlaştırdık. Daha anketi açacak olan arkadaşımız da bitirmedi kitabını. Tadını çıkarın okuyun şekerler, daha var ankete :kahve:

çok yoğun yaşanmışlıklar var boğuluyorum zannediyorum bazen bilmiyorum bu duygusallıkla mı alakalı olaya birden girmiş başlarda duygularına ağırlık vermiş bakalım sonu nasıl olacakboshayallersmile

hayırlı uğrurlu olaa bir kitabı daha kemirdim bitti ama lezzet aldım mı bi sorun.cevap ı ıh ki bazen öle hale geldimki böğrüme filler oturdu sanki.neyseki bitti kazasız belasız.bu ilk ve son münasebetimiz olacak nermin aplamla kesin kararlıyım.insan biraz çaktırmaz ya direk kendimi anlatıyorum demediği kalmış sadece.ilginç bir son yapayım demiş uğraşmış ama yüzüne gözüne bulaştırmış mükemmel çıtır hatun puhaha nermin çıtırdelikafadulden

Ben de kitap çıkarcam arkadaşlar, Nermin ablam gibi duygularımın bütün ağırlığını, gecenin karanlığı arasında nasıl bir sis gibi etrafımı sardığını yazacağım delikafadulden delikafadulden Kitabımın adı da Kaynanatör olacak sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:

Ben kitabı bir daha okumam, hatta bir daha Nermin abla okumam ve kimseye de okuması için de tavsiye etmem. Olsa da olur olmasa da olur türünde bir kitaptı bana göre.

Ben de kitap çıkarcam arkadaşlar, Nermin ablam gibi duygularımın bütün ağırlığını, gecenin karanlığı arasında nasıl bir sis gibi etrafımı sardığını yazacağım delikafadulden delikafadulden Kitabımın adı da Kaynanatör olacak sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:

Ben kitabı bir daha okumam, hatta bir daha Nermin abla okumam ve kimseye de okuması için de tavsiye etmem. Olsa da olur olmasa da olur türünde bir kitaptı bana göre.

:)))) koptum
Bende okumam Nermin Bezmen benim için bitmiştir.
Bu aralar Anne Provoost'un "Nuh"un Gemisi" ni okuyorum. ıyi geldi . sürükleyici ilgi uyandırıcı ve akıcı bir kitap.

:)))) koptum
Bende okumam Nermin Bezmen benim için bitmiştir.
Bu aralar Anne Provoost'un "Nuh"un Gemisi" ni okuyorum. ıyi geldi . sürükleyici ilgi uyandırıcı ve akıcı bir kitap.

Ben de alayım Nuh'un Gemisi'ni hem kalınmış kitap. Konusu nedir canım? Biraz bahseder misin?

ben bu aralar daha çok kadınlar kulübü okuyorum.yaaa bizde yaşlanınca böle komplekslere giricez mi dersiniz. ben kesin girerim ama girsem bile roman yazıp kimseye duyurmam ayoll piyuvvvv ha ha ho

Ben de alayım Nuh'un Gemisi'ni hem kalınmış kitap. Konusu nedir canım? Biraz bahseder misin?

Nuh'un gemisinin yapılış hikayesini Re Jana adlı bir kızın ağzından anlatıyor. bende henüz yeni başladım 150 sayfa okuyabildim şimdilik çok güzel sürekli aklım orda açıp okumak istiyorum ilgini çektiyse bence oku sende kuzum. bu arada kitap 2006 da Dublin Uluslararası edebiyat ödülünü almış.

Nuh'un gemisinin yapılış hikayesini Re Jana adlı bir kızın ağzından anlatıyor. bende henüz yeni başladım 150 sayfa okuyabildim şimdilik çok güzel sürekli aklım orda açıp okumak istiyorum ilgini çektiyse bence oku sende kuzum. bu arada kitap 2006 da Dublin Uluslararası edebiyat ödülünü almış.

Alışveriş sepetime ekledim, bir kaç kitap daha var alacağım bir de yeni anketin kitabı da belli olsun hepsini toplu halde alacağım. Sen bitiriyorsun neredeyse kitabı maşallah. Bitirdikten sonra yorumlarını beklerim kitap hakkında canım.

ben bu aralar daha çok kadınlar kulübü okuyorum.yaaa bizde yaşlanınca böle komplekslere giricez mi dersiniz. ben kesin girerim ama girsem bile roman yazıp kimseye duyurmam ayoll piyuvvvv ha ha ho

Bacım ben şimdiden komplekslere girdim kaydirigubbakcemile3 Önceden ne güzel çıtı pıtı minyon mu minyon hatundum. Şimdi göbüşüm yusyuvarlak oldu, dar giyemiyorum sıkıyor bol giyemiyorum göz zevkimi bozuyor. Bir de sabahları televizyona Ebru Şallı çıkıyor üstüne bir de hamileyim demez mi bir komplekse giriyorum ki sorma çıkamıyorum bir daha. Anam o neden bir gram bile kilo almıyoooo yaaaa... Roman yazmak için bahane işte bana :icecream:

Selam kızlar kitap az kaldı bitireceğim bu hafta kesin biter şehir dışına cıkıcam perşembe eğer yeni anketi açarsanız bana mesaj atarmısınız gelince okuyayım...

Back