yeni anketmi açıyoruz olllleeyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
Sanırım artık açıyoruzzzz :sm_cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni anketmi açıyoruz olllleeyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
günaydın kızlarrrrrrrrr
herkes bitirdiki miiiii kitabı
günaydınlarrr ama ben bitirmedim kıslaar ne bu sabırsızlıkkk![]()
Ben de kitap çıkarcam arkadaşlar, Nermin ablam gibi duygularımın bütün ağırlığını, gecenin karanlığı arasında nasıl bir sis gibi etrafımı sardığını yazacağım delikafadulden delikafadulden Kitabımın adı da Kaynanatör olacak sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
Ben kitabı bir daha okumam, hatta bir daha Nermin abla okumam ve kimseye de okuması için de tavsiye etmem. Olsa da olur olmasa da olur türünde bir kitaptı bana göre.
:)))) koptum
Bende okumam Nermin Bezmen benim için bitmiştir.
Bu aralar Anne Provoost'un "Nuh"un Gemisi" ni okuyorum. ıyi geldi . sürükleyici ilgi uyandırıcı ve akıcı bir kitap.
Ben de alayım Nuh'un Gemisi'ni hem kalınmış kitap. Konusu nedir canım? Biraz bahseder misin?
Nuh'un gemisinin yapılış hikayesini Re Jana adlı bir kızın ağzından anlatıyor. bende henüz yeni başladım 150 sayfa okuyabildim şimdilik çok güzel sürekli aklım orda açıp okumak istiyorum ilgini çektiyse bence oku sende kuzum. bu arada kitap 2006 da Dublin Uluslararası edebiyat ödülünü almış.
ben bu aralar daha çok kadınlar kulübü okuyorum.yaaa bizde yaşlanınca böle komplekslere giricez mi dersiniz. ben kesin girerim ama girsem bile roman yazıp kimseye duyurmam ayoll piyuvvvv ha ha ho