• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
prensesin.uykusuyum... çok merak ettim ne paylaşıcaksın bizimle....hihoyyyt

Çok sıkıcı gerçekten cok sıkıcı....İlk önce biraz Canan Tan'dan etkilenmiş dedim ama
O kadının daha güzel akıcı bir anlatımı var ya...

Şimdiden bir araştırmaya ve düşünme sürecine girdim bile hehe :)) Doğrusunu söylemek gerekirse ben son 1 yıldır doğru düzgün kitap okuyamadım , en çokta bu yüzden kitap günlerine katılmak istedim ve umarım hep devam ettiririz bu kitap arkadaşlığını :)

kaçıncı sayfadasın ? :D

Şimdiden bir araştırmaya ve düşünme sürecine girdim bile hehe :)) Doğrusunu söylemek gerekirse ben son 1 yıldır doğru düzgün kitap okuyamadım , en çokta bu yüzden kitap günlerine katılmak istedim ve umarım hep devam ettiririz bu kitap arkadaşlığını :)

kaçıncı sayfadasın ? :D

İnan bende bu topiği görünce cok mutlu oldum umarım uzun süre devam eder...
88.sayfadayım daha yeni aldım kitabı...

"İt Cazı"nı önerebilirim diye düşünüyorum gerçekten çok beğendiğim bir kitap. Hemde roman dışında başka türlerde okuyalım istiyorum :) maiberf senin söylediğin kitapları okumadım , okumaktan büyük zevk alacağım eminim. ankete koymasanda ben not ettim :D
bu arada herkesin bir başucu kitabı vardır. benimde başucu kitabım "Şeker Portakalı" büyüsü kaçar diye devamlarını bile okuyamadım. sanki çoğu insan çocuk kitabı vs. diye önyargılıdır şeker portakalına ama siz ne düşünüyorsunuz , okudunuz mu ?

Şeker Portakalı'nı ben okudum ve çooook beğenmiştim. O kitabımı bir arkadaşıma hediye etmiştim, hatırlattığın iyi oldu tekrar edineceğim.

Bende öyle tahmin ediyorum canım Ayşe Kulinin anlatımını ve romanlarını zaten genelde çok beğeniyorum kaydirigubbakcemile5

Benim de kitaplığımda şuan Ayşe Kulin'in The Last Train To İstanbul kitabı var; ama henüz başlayamadım. Hemen hemen bütün kitaplarını sevdiğim bir yazar.

Şeker Portakalı'nı ben okudum ve çooook beğenmiştim. O kitabımı bir arkadaşıma hediye etmiştim, hatırlattığın iyi oldu tekrar edineceğim.

aaiiiyy benimde şimdi tekrardan okuyasım geldi :D
Zezenin dünyasına girmek ayrı bi büyü gibi sanki
devam kitaplarını okudun mu canım, güneşi uyandıralım ve delifişeği ?

elifimin şafakından bahsetmiyonuz hiç ya okuyan yokmu.bende tüm kitapları var sayılır.ha bu arada okuma olayına başlarken canan tan ablama haksızlık etmişim nermin bezmen ablamı tanıdıktan sora.belkş çok sade ama sıkmayan bir anlataımı vardı canan tanın.nermine de abla demeye dilim varmıyoki hatun bizden çıtır unutuyorum:lepi:

Elif Şafak'ın Baba ve Piçini okudum sevemedim pek hatta bitiremedim de yarım kaldı öyle :D

ciddi mi pofff bende evrensel bir zevkim var sanırdım meğer fosmuş.ben bayılıyorum anlatımına öznel bir düşünce tabi niye şaşırıyorumki herkes sevmek zorunda değil.murathan munganın yüksek topuklarını önericem bide aklıma geldi çok eğlenceli bi kemirişti hatırlıyorumda

ciddi mi pofff bende evrensel bir zevkim var sanırdım meğer fosmuş.ben bayılıyorum anlatımına öznel bir düşünce tabi niye şaşırıyorumki herkes sevmek zorunda değil.murathan munganın yüksek topuklarını önericem bide aklıma geldi çok eğlenceli bi kemirişti hatırlıyorumda

kuzum Baba ve Piç'i çevremdende pek iyi tepkiler almadı :D
ama Elif Şafak'ın başka kitaplarını okumak isterim. varmı önerebileceğin şöyle çok güzel ?
Yüksek Topukları biliyorum okumak istediğim bir kitap, onuda not ettim. Feci kitap kemiresim var kaydirigubbakcemile5

kuzum Baba ve Piç'i çevremdende pek iyi tepkiler almadı :D
ama Elif Şafak'ın başka kitaplarını okumak isterim. varmı önerebileceğin şöyle çok güzel ?
Yüksek Topukları biliyorum okumak istediğim bir kitap, onuda not ettim. Feci kitap kemiresim var kaydirigubbakcemile5

aşk'ı okumadıysan oku derim.eğer eğlenceli ve aynı zamanda düşündürücü ve sitkom tadında bişey istersen bit palası öneririm.isimler ve kelime oyunları süper benceee

Winona Ryder avatardaki hatun :D
O kim kuzum merak ettim şimdi , resim göster bakim benziyomu cidden heuehu :D:D
şimdi o hatuna gıcık oluyosun die benim avatarada gıcık olma :p

Winona Ryder avatardaki hatun :D
O kim kuzum merak ettim şimdi , resim göster bakim benziyomu cidden heuehu :D:D
şimdi o hatuna gıcık oluyosun die benim avatarada gıcık olma :p

abovvv cahal bana bak seeen vinona bacımı tanımamışııım ayy duymaya bari alınır kesiiin.hemide sevdiğim bir hatun ne bilim göz açım mı değişti ne ayy geri aldım süzlerimi..bölümün nedir tatlış

Back