• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
eee kemirgenler kitabı bitirir bitirmez mi ankete başlıycaz.nermin ablamı eleştiri bombardımanına anket esnasında mı tutucaz puhaha sabırsızlıkla bekliyorum.kompleks kopmleks oldum resmeeenkaydirigubbakcemile normalde roman okurken gözümde canlandırırım kahramanları ama bunda yapamadım.çok kpuk kopuk geldi insanı sürükleyen değil süründüren bi anlatımı vardı resmen.ohhh neyseki bitireli epey oldu etkisini atıyorum yavaş yavaşsempatiksalakcinni

canlar artık ben anketi açayımmı çünkü hafta içi okuldan fırsat bulup nete çok giremiyorum yerimseniben

Merhaba arkadaşlar,

Anketi açıyoruz artık sanırım. Açalım ama sanırım bu kez ben hemencecik okuyamayacağım kitabı çünkü bu hafta başından beri taşınma işleri ile uğraşıyorum. Hamilelik pek fazla hareket imkanı vermedi bana ve şuan çok hastayım :((( Umarım bebişimle atlatabiliriz bu zor günleri. Yeni kitabı okurken gecikirsem haber veririm ben size, daha sonraki ankete başlarsınız ben sonra arkadan yakalarım sizi canlarım.

Merhaba arkadaşlar,

Anketi açıyoruz artık sanırım. Açalım ama sanırım bu kez ben hemencecik okuyamayacağım kitabı çünkü bu hafta başından beri taşınma işleri ile uğraşıyorum. Hamilelik pek fazla hareket imkanı vermedi bana ve şuan çok hastayım :((( Umarım bebişimle atlatabiliriz bu zor günleri. Yeni kitabı okurken gecikirsem haber veririm ben size, daha sonraki ankete başlarsınız ben sonra arkadan yakalarım sizi canlarım.

çok geçmiş olsun canım :çok üzgünüm: o konuyu dert etme senin sağlığın daha önemli a.s.

selam kizlar..ben bu aralar pek giremedim foruma kitap pek sarmadi o yüzden okumak istemiyorum suan..
yeni anket acilsin bencede.
b_u_y_c_u cok gecmis olsun canim:teselli:

nermin-bezmen-evleniyormu-153489.jpg

Az önce merak edip google arattımda resimlerini , gerçekten kendini övdüğü kadar varmış ama değil mi ? :)
Bu arada genel olarak sevilen bir yazar, biz bir kitapta astık kestik , belki bi şans daha vermeliyiz ne dersiniz ?:)

daha önce aldığım bir kitabını okuyorum şimdi
öbürü kadar sıkıcı değil ama edebi bir değeri de yok
gayet basit cümlelerle ard arda sıralanan olaylar var
oldu, gitti, yattı şeklinde devam eden olaylar.
çok övülen bir kitaptı ama bu kadın benim için bir hayal kırıklığı oldu
bir daha da okumam

Back