• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
abovvv cahal bana bak seeen vinona bacımı tanımamışııım ayy duymaya bari alınır kesiiin.hemide sevdiğim bir hatun ne bilim göz açım mı değişti ne ayy geri aldım süzlerimi..bölümün nedir tatlış

sırnaşık şey güldürdün beni canım ya, aman alınmaz boşver bu arada deniz yıldızındaki hatunu hala merakediyorum en iyisi kendim bakayım :p

e güzel ya senin hatun daha ne olsun, kirpiklere bak :)
kuzum bu arada kitap topicinde herşeyi konuştuk , kızlar bize kızmasa bari :p

niye kızcaklar canım hem kitap çemberinden tamamen çıkmış değilikki.kısmaz onlaaar arada kaynatmakda lazım hem kimsecikler yok baksana ohhh biz meydanı boş bulduk at koşturuyoz hesabındayız. kültür mantarlığından ayrık otu moduna geçtik gbi oldu ama olsuuuun.gelseler onlarda dahil olurlar ben eminim.

niye kızcaklar canım hem kitap çemberinden tamamen çıkmış değilikki.kısmaz onlaaar arada kaynatmakda lazım hem kimsecikler yok baksana ohhh biz meydanı boş bulduk at koşturuyoz hesabındayız. kültür mantarlığından ayrık otu moduna geçtik gbi oldu ama olsuuuun.gelseler onlarda dahil olurlar ben eminim.

:roflol:

ohoo sohbet almış başını yürümüş biz yokken
oku oku bitiremedim
kitap kemirirken sayfaları da kemirmişsiniz bakıyorum.

valla ya yetişemiyorum ben size işteyken çaktırmadan açıyorum ama işe yaramamış baksanıza ben sohbete dahil olamamışım:hulya:

ben de her gün bakarım sadece bir sayfa ilerlemiş olur
bugün dün yazdığım son mesajı bulmak epeyce zor oldu:)

aaiiiyy benimde şimdi tekrardan okuyasım geldi :D
Zezenin dünyasına girmek ayrı bi büyü gibi sanki
devam kitaplarını okudun mu canım, güneşi uyandıralım ve delifişeği ?

Okuyamadım ben de tatlım ama şimdi tekrar alacağım ya kitabı o zaman onları da almayı düşünüyorum. Ama çoğu kişi çocuk kitabı gözüyle bakıyor. Aslında evet 7 - 12 yaş grubu çocuk kitaplarının kategorisinde oluyor ama ben çok seviyorum.

Son düzenleme:
ben pes ediyorum kızlar okuyamıyorum ve de kendimi biliyorum okuyamıycam galiba yorumlardan etkilendim ve kitabı elime alıp devam edemiyorum mafoldumben

ben pes ediyorum kızlar okuyamıyorum ve de kendimi biliyorum okuyamıycam galiba yorumlardan etkilendim ve kitabı elime alıp devam edemiyorum mafoldumben

Yorumlar haricinde nasıl buldun okuduğun kadarıyla canım. Yani sen de bizimle aynı şeyleri mi düşündün okurken?

Yorumlar haricinde nasıl buldun okuduğun kadarıyla canım. Yani sen de bizimle aynı şeyleri mi düşündün okurken?

Daha çok başındayım aslında ben böyle basit bir dildense bu kitaptaki gibi ağır duygusal anlatımları daha çok severim ama işte dediğim gibi bide bu aralar sınavlardan dolayı mecburi olarak çok şey okudum onunda biraz yorgunluğu var sanırım...

Günaydın Günaydın Günaydın....
Resmi Tatil kurbanı çalışan olarak berbat bir gün...mafoldumben
Bu arada sohbet baya ilerlemiş ne güzel....
Bi denk gelemiyorum...

Günaydın Günaydın Günaydın....
Resmi Tatil kurbanı çalışan olarak berbat bir gün...mafoldumben
Bu arada sohbet baya ilerlemiş ne güzel....
Bi denk gelemiyorum...

ayh efet dün biras kaynattık keşke olsaydınız hepiciğiniz ama napalım kısmet bidahaki sefere .emberi genişletiriz kemirgenler,kitap dahil her yandan kemireriz olar mı

Back