Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce merak edip google arattımda resimlerini , gerçekten kendini övdüğü kadar varmış ama değil mi ? :)
Bu arada genel olarak sevilen bir yazar, biz bir kitapta astık kestik , belki bi şans daha vermeliyiz ne dersiniz ?:)
Canım bence listeye çok takılmaya gerek yok. alıp okuyan yada okuyacak arkadaşlar buraya yazıyorlar . diğer arkadaşlarımız belliki kitabı okumayacaklar o yüzden beklemeninde bir alemi yok. şuan kitabı tamamlayamayan bir kaç arkadaşımızında bitirmesini bekleyip yeni anketi açalım derim ben . belki 2. ankette katılım daha çok olur.
anamm delü olmayın kadın okusa yazarlık kariyeri sekteye uğrar hatta komplo olarak falan nitelendirebilir.hayatı boyunca pohpohlanmaya alışmış bir karakter olduğu o kadar açık ve rahatsız edici ki bu topici okursa eminim tensiyonu fırlaaaar
Az önce merak edip google arattımda resimlerini , gerçekten kendini övdüğü kadar varmış ama değil mi ? :)
Bu arada genel olarak sevilen bir yazar, biz bir kitapta astık kestik , belki bi şans daha vermeliyiz ne dersiniz ?:)
Kadının fiziğine denecek laf yok ama kitabını okuyan arkadaşların birinden bile muhteşemdi diye bi yorum görmedim....
Anlatımı hem cok karısık hem sıkıcı şahsen ben hiç hoşlanmadım hımm bundan sonra kitabını okurmuyum orası tartışılır
( Okumam,Okumam,Okumam....delikafadulden )
kitap giderek basitleşiyor bir cümlenin yüz defa açıklamasını yapmış bence kimse nermin hanıma objektif olup kararını söylememiş bu kitap olmamış ya lmaz:
güzel bir bayanmış evet arkadaşlar aslında ben 2 kitabını daha okumuştum ama bunun gibi sıkıcı değildi yani
günaydınnnnzemuszemus
kitabı bitirdim en nihayetinde ya anberinin hayal olduğunu ilk baştan anlamıştım kitabın sonu hiç güzel olmamış duyguya boğmuş kitabı üzgünüm nermin applaaa:umursamaz: